זהו, עכשיו חזרתי מהחתונה... פספסתי ת'חופה... כך שאני לא יודע מה יצא בסוף...
תודה על כל העצות:)
נשלח ב-27/8/2012 23:47
אפשר לומר "מזל טוב לנו!" שיהיה לנו בנין עדי עד וכו'. (נדמה לי שאמרתי משהו בסגנון.)
נשלח ב-28/8/2012 13:45
בס"ד א.לא הייתי מאחלת לעצמי חתן כזה מוזר...וחסר רגישות. ב.לדעתי הכי יפה שיגיד בפשטות"אני אוהב אותך,ומאחל לשתינו את החיים הכי מאושרים שיש"
נשלח ב-28/8/2012 14:46
אצל רוב ככל החרדים, נמנעים מלומר בציבור משפטים בסגנון 'אני אוהב אותך' וכו'. והקשר בין זה לחוסר רגישות - לי הקטן אינו מובן. וכולנו יודעים איך באותו מעמד כולם מביטים בחתן וכלה. (בפרט לאחר פרסום אשכול זה..).
את כל המשפטיך האלה אפשר לשמור לעוד חצי שעה, שעה שהם נמצאים בחדר הייחוד.
תוקן על ידי אנינשוי ב- 28/08/2012 14:47:05
נשלח ב-28/8/2012 14:57
אנינשוי כתב:
אצל רוב ככל החרדים, נמנעים מלומר בציבור משפטים בסגנון 'אני אוהב אותך' וכו'. והקשר בין זה לחוסר רגישות - לי הקטן אינו מובן. וכולנו יודעים איך באותו מעמד כולם מביטים בחתן וכלה. (בפרט לאחר פרסום אשכול זה..). את כל המשפטיך האלה אפשר לשמור לעוד חצי שעה, שעה שהם נמצאים בחדר הייחוד.
לא חושבת.
למה לשמור לעוד חצי שעה/שעה? מה הבעיה בלומר לה שאתה אוהב אותה (אם אתה אוהב אותה, כמובן)?
נשלח ב-28/8/2012 15:01
בס"ד זה לא בציבור,אלא בלחש!ואם אפשר לגרום לה להתרגש לפני שהיא נקראת נשואה,למה לא? אני אישית לא מצפה לכלום,כדי לא להתאכזב...ובכלל עד אשכול זה לא חשבתי שצריך להגיד משהו. חסר רגישות=כשהבחורה מדברת על הנושא,והוא לא מבין שהיא סה"כ חולמת על זה.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/08/2012 15:01:36
נשלח ב-28/8/2012 15:11
כמעט_חדשה כתב:
מה הבעיה בלומר לה שאתה אוהב אותה (אם אתה אוהב אותה, כמובן)?
ציינתי עובדה. לא קבעתי שזו בעיה. אם זה בעיה באמת או לא - לא יודע.
נשלח ב-28/8/2012 15:16
כתבת שכל הציבור מסתכל. ושאפשר לשמור את זה לחדר ייחוד..
נשמע כמו משהו בעייתי. אחרת, זה לא היה עולה לדיון בכלל.
נשלח ב-28/8/2012 16:20
ביטויי חיבה פומביים הם היפך הצניעות. זו הסיבה שעד שזה לא הפך ל"מנהג", שמרו את בטויי החיבה לזמן שהחתן לא היה אחוז מימינו ומשמאלו, והכלה לא היתה מוקפת בטבעת צפופה של קרובות משפחה (ביניהן הרבה ילדות קטנות). ותאמינו לי, אלו רגעים שבהם ממש אין צורך במילים. המבט יכול לאמר הכל....
נשלח ב-28/8/2012 20:27
אויש, זה הכי דבילי בעולם ההצגה הזו, התלחששות כשעשרות זוגות עיניים בוחנות. קצת איפוק! דברים אישיים עושים במקומות אישיים. אני הרבה יותר מעריכה,מתרגשת מתפעלת מזה.
נשלח ב-29/8/2012 13:41
כשתהיו כלות.. תרצו כ"כ לשמוע את החתן ולא רק לראות אותו אחרי שבוע + של איפוק. רק לראות זה נחמד. לשמוע זה שיא. לא יודעת מה חתני יעשה בענין.. אבל כן. אשמח לשמוע ממנו מילה או שתיים!
נשלח ב-29/8/2012 17:03
מוס אני כבר הייתי כלה, ושמחתי לשמוע יותר ממילה או שתיים, בזמן ובמקום המתאימים. אחרי איפוק של שבוע, אפשר בהחלט להתאפק עד החדר יחוד.
נשלח ב-29/8/2012 17:15
ואחרי איפוק של שבועיים שוב, אשמח לשמוע מילה או שתיים.
נשלח ב-29/8/2012 19:51
הפחידו אותך יותר מדי. ומה הקמצנות הזו במילים? תקונעס אולי?
נשלח ב-29/8/2012 20:34
במחילה מכבודכם.. אבל הזוי לי ויכוח העקר הזה.. הרי.. כמו שעל טעם וריח אין להתווכח אז אל אחת כמה וכמה על רגש וצורך של השני.. אם זה "עושה" להן את זה.. אם זה מרגש אותן.. אם זה עושה להן טוב.. אז למה לא לעשות את זה?! מה הקטע של לבוא ולהגיד.. "התאפקת עד עכשיו תמשיכי להתאפק"..? ועוד שלל טענות..?!
מוזר.. ואף לדעתי זה גובל בחוסר רגישות ורגש...
וכי ממתי מודדים ומחשבנים מילה טובה לשני ועוד לאשה - כלה?!
ממתי יש כללים וחוקים, סייגים ומחשבות אם להגיד או לא להגיד..?! אדרבה ואדרבה.. כל המרבה הרי זה משובח.. ויותר מכך, הגישה תמיד צריכה להיות - כמה שיותר להעניק.. כמה שיותר לרגש.. כמה שיותר להשקיע.. לחבק, לאהוב.. גלגלי המוח תמיד צריכים להיות עסוקים ב-איך לגרום לאשה לחייך.. לשמוח.. להרגיש נאהבת וחשובה.. להרגיש נחשקת ונמצאת תמיד במחשבה ובלב.. תמיד...!!
ואני אישית, בהחלט מחכה לרגע הזה לומר לה איזה משהו קצר וממש אישי - שלנו... ולו כי אני חפץ שיהיה לה איזה משהו ש-כל בוקר.. ש-כל לילה.. היא תיזכר בו.. היא תתמלא ממנו.. שבכל מצב היא תוכל להישען ולהיסמך על התחושה הזאת... ואני בטוח שאשתי לעתיד בע"ה.. תבין את זה...:)