| נשלח ב-24/8/2012 15:52 |
|
| |
למה מציעים לבעלות תשובה תולעים צולעים?
כבעלת תשובה אינני זוכה להצעה אחת נורמלית, זה נראה לכם נורמלי?? אני בחורה איכותית יראת שמים ובאמת רוצה לבנות בית אמיתי של תורה, אז למה לא מגיעה אלי הצעה של בחור כזה??
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 16:02 |
|
| |
בחור שמוריד הצעה של בחורה כי היא בעלת תשובה הוא בעצמו לא איכותי...
אני מתאר לעצמי שאת מחפשת בחור מהציבור החרדי דווקא, דא עקא שבציבור הזה גם חוגגות הסטיגמות והדעות הקדומות וקשה מאוד לעבור את המשוכה הזאת, וגם למצוא שדכניות "נורמליות"...
יש ישיבה לחוזרים בתשובה "אור שמח", זאת גם אופציה...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 16:16 |
|
| |
זה נכון, אני מחפשת בחור חרדי, בן תורה, ואני מוכנה לוותר על הרבה דברים בשביל זה, לא איכפת לי החיצוניות שלו לא איכפת לי המצב הכלכלי שלו העיקר שיהיה בן תורה אמיתי, אז למה אני מקבלת הצעות של תולעים צולעים שבמקרה הטוב הם מטומטמים ובמקרה הפחות טוב הם גם מטמוטמים וגם נכים פיזית??
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 18:08 |
|
| |
השאלה היא אחרת. למה לך חשוב דווקא בחור חרדי מלידה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 21:10 |
|
| |
זה לא נראה לנו נורמלי בכלל... אבל א. מה לעשות שבציבור החרדי יש הרבה סטיגמות שהרבה מהם נובעים בגלל סייגים ורצון כמה שיותר לקחת רק ממה שמוכר ובטוח יותר.. זה לרגע לא מגרע ממה שאת, וההפך את שנלחמת יש בך הרבה מעלות שאין לאחרת.. אבל לפחות כשתביני את זה יהיה לך יותר קל להבין את אילו שמציעים את מה שמציעים.. ב. השאלה איפה את מחפשת.. אם תחפשי במקומות שיותר מתאימים לך.. (אור שמח, נתיבות עולם, קרית מלאכי וכו'..) אז פתאום את תגלי הצעות מיוחדות. ג. התחושה שלי, שאת מקובעת למשהו מאד ספיציפי, למשהו ברור וחד ולכן כל הצעה שהיא לא כמו שאת חולמת ושואפת נראית בעינייך כמו שציירת.. וגם בגלל זה את פחות מחפשת במקומות אחרים, פחות "מתפשרת"...אם אני צודק.. אז תחשבי על זה במבט אחר... ד. זה בטוח, שלא משנה מה מציעים ומה שלא מציעים, מה שחושבים ומה שלא חושבים, את "האחד" שלך אף אחד לא יכול לקחת לך, או לעכב אותו ממך.. כך שאת תמשיכי לקוות ולהתפלל.. ובע"ה בהגיע העת, זה יגיע!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:32 |
|
| |
ואיך את מעיזה לקרוא לבחורים תולעים צולעים?
הציעו לך משהו לא ברמה שלך? משהו שאת לא מחפשת? לא רוצה?
יש אחד שאמר על עצמו ואנוכי תולעת ולא איש!!!
הוא אמר זאת על עצמו לא אחרים אמרו עליו!!!!!!!!
והוא גם לא התכוון למה שאת התכוונת בדברייך.....
בחורה איכותית ויראת שמים לא מדברת כך!
בחורה איכותית ויראת שמים יודעת שיש לה אבא אוהב בשמים והוא זה שמתכנן הכל, מוביל, מושיע ומגן!!!
בקשי ממנו, התחנני התפללי שיזמן לך את הבחור המתאים לך ביותר בשמחה, בקלות וללא ספקות!!!
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 25/08/2012 22:58:36
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:42 |
|
| |
אחת מהישוב, תודה על המוסר, את צודקת אסור אולי להתבטא כך על שום יהודי, אבל בטאתי את הכאב שלי שמציעים לי כל מיני מוזרים בזמן שאני מבקשת בסך הכל בן ישיבה רגיל, ולא, ממש אין לי דרישות בשמים, אני מוכנה לוותר על הכל חוץ מזה, ויש לי אפילו כסף ועבודה שנוכל לחיות בצורה אפילו טובה, אז למה אני כל כך דחויה??
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:43 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | ואיך את מעיזה לקרוא לבחורים תולעים צולעים? הציעו לך משהו לא ברמה שלך? משהו שאת לא מחפשת? לא רוצה?
הוא אמר זאת על עצמו לא אחרים אמרו עליו!!!!!!!! והוא גם לא התכוון למה שאת התכוונת בדברייך.....
|
|
נשמע שהנושא חורה לך עד למאוד.. את יוצאת עם בחור צולע?
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:48 |
|
| |
זה באמת נשמע לא נורמלי. למה שלא תקבלי בחור בעל תשובה על רמה? אולי את יכולה לפרט את הרקע שלך ומה את מחפשת... אולי אנשים פה יוכלו לכוין אותך. לידיעתך, היו פה בפורום בחורות בעלות תשובה שקבלו שידוכים מצויינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:50 |
|
| |
אם את מעוניינת אשלח לך בפרטי מספר טלפון של רב באור שמח שמתעסק בשידוכים של הבחורים בישיבה הזו, מעוניינת?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:51 |
|
| |
| sasa2 כתב: |  | | אחת מהישוב, תודה על המוסר, את צודקת אסור אולי להתבטא כך על שום יהודי, אבל בטאתי את הכאב שלי שמציעים לי כל מיני מוזרים בזמן שאני מבקשת בסך הכל בן ישיבה רגיל, ולא, ממש אין לי דרישות בשמים, אני מוכנה לוותר על הכל חוץ מזה, ויש לי אפילו כסף ועבודה שנוכל לחיות בצורה אפילו טובה, אז למה אני כל כך דחויה?? |
|
כבר כתבתי את זה פעם, אבל לא מוצא את האשכול, ולכן נחזור שוב. אמרו חזל "במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד" ושואלים הגדויילים, "למה? למה צדיקים לא יכולים לעמוד שם"? ועונים "מפני הסרחון. ומשל למה הדבר דומה, למראה שנשברה. אפשר להדביק אותה חזרה, אבל תמיד רואים את הסדקים". ייתכן שזאת הסיבה, וייתכן שיש סיבות אחרות. בכל מקרה למה לא לחפש בעל תשובה נורמלי במקום בחור ישיבה צולע?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:52 |
|
| |
יש חיסרון ענק בבעלי תשובה א. אתה מתחתן עם בחורה בלי משפחה שאפשר להתקרב אליה ב .אצל החילונים פחות מקובל לתת כסף לזוג הצעיר כך שעל הבחור מוטל העול הכלכלי של החתונה והדירה. אבל קצת סבלנות בסוף זה יבוא
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:52 |
|
| |
קשה לי לפרט את הרקע משום שאני לא מוכנה להיחשף, אבל ככלל אני בעלת תשובה צעירה, מקוה שגם דעתנית כלשהו, יש לי הורים מקסימים שהיום מבינים אותי הרבה הרבה יותר טוב מפעם, יש לי עבודה טובה, ואני גם נראית בסדר גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 22:54 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | ואיך את מעיזה לקרוא לבחורים תולעים צולעים?
הציעו לך משהו לא ברמה שלך? משהו שאת לא מחפשת? לא רוצה?
הוא אמר זאת על עצמו לא אחרים אמרו עליו!!!!!!!!
והוא גם לא התכוון למה שאת התכוונת בדברייך.....
בחורה איכותית ויראת שמים לא מדברת כך!
בחורה איכותית ויראת שמים יודעת שיש לה אבא אוהב בשמים והוא זה שמתכנן הכל, מוביל, מושיע ומגן!!!
בקשי ממנו, התחנני התפללי שיזמן לך את הבחור המצאים לך ביותר בשמחה, בקלות וללא ספקות!!!
|
|
כל מילה, במיוחד המודגש 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2012 23:24 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | כבר כתבתי את זה פעם, אבל לא מוצא את האשכול, ולכן נחזור שוב. אמרו חזל "במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד" ושואלים הגדויילים, "למה? למה צדיקים לא יכולים לעמוד שם"? ועונים "מפני הסרחון. ומשל למה הדבר דומה, למראה שנשברה. אפשר להדביק אותה חזרה, אבל תמיד רואים את הסדקים". ייתכן שזאת הסיבה, וייתכן שיש סיבות אחרות. בכל מקרה למה לא לחפש בעל תשובה נורמלי במקום בחור ישיבה צולע?
|
| ליטאי מפעים אותי כל פעם מחדש כמה שטויות שאתה יכול להגיד....
|
|
|