|
|
| נשלח ב-26/8/2012 02:51 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | ויש כאלה שהכסף מהווה בשבילם משקל כבד.
עם כל הכבוד, אישה ספרדיה עושה כביסה בדיוק כמו אישה אשכנזיה, אבל בלי כסף אין מכונת כביסה... |
|
זה נכון, רק שמי שבשבילו כסף הוא המשקל שכבד אז השיקולים שלו שגויים,
או לחילופין (באלגנטיות כמובן) "לא מתאים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 02:53 |
|
| |
כסף הוא בין המשקלים. זה לא אומר שאם יש לך כסף שזה אוטומטית כן, אבל זאת אחת מהתכונות ה"נדרשות"... את לא צריכה להגיד, הבנו מההודעות ש"לא מתאים" לך..
(מחר מישהי קצת מלאה תגיד "רגע, מישהי רזה זה לא חשוב, השיקולים שלו שגויים..")
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 02:57 |
|
| |
אם אתה באמת רוצה להכנס לזה, אז לדעתי זה מתחלק בין דברים שתלויים בך לבין אלה שלא, זה המדד אם השיקול שממנו יוצאת המסקנה נכון או לא נכון , אומנם לא באופן מוחץ אבל כך עפ"י רוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 03:00 |
|
| |
בחור שנולד ספרדי זה תלוי בו? הוא יכול לשנות? לא. ובכ"ז יש כאלה שלא ירצו מלכתחילה....
אני בטוח שקיימים בחורים שירצו בחורה יפה גם אם אביה תפרן, אבל בד"כ הם גם לא ה"שפיצים". מי שיודע כמה הוא שווה בשוק ה"בני תיירע" ידע גם מה לדרוש (למה לקחת יפה ותפרנית אם אפשר יפה ועשירה?) כמו שאם יציעו לך בחור לא ממש נאה לא תקחי, כי את יודעת שאת יכולה לקבל בחור יפה..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 03:02 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | בחור שנולד ספרדי זה תלוי בו? הוא יכול לשנות? לא. ובכ"ז יש כאלה שלא ירצו מלכתחילה....
אני בטוח שקיימים בחורים שירצו בחורה יפה גם אם אביה תפרן, אבל בד"כ הם גם לא ה"שפיצים". מי שיודע כמה הוא שווה בשוק ה"בני תיירע" ידע גם מה לדרוש (למה לקחת יפה ותפרנית אם אפשר יפה ועשירה?) כמו שאם יציעו לך בחור לא ממש נאה לא תקחי, כי את יודעת שאת יכולה לקבל בחור יפה.. |
|
ניראה לי זה אחת הבעיות למה אנחנו (אני מכליל כי לא ניראה לי נשואים כותבים כאן...) רווקים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 03:08 |
|
| |
למה אתה רווק? אתה מחפש עשירה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 03:10 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | בחור שנולד ספרדי זה תלוי בו? הוא יכול לשנות? לא. ובכ"ז יש כאלה שלא ירצו מלכתחילה....
אני בטוח שקיימים בחורים שירצו בחורה יפה גם אם אביה תפרן, אבל בד"כ הם גם לא ה"שפיצים".
מי שיודע כמה הוא שווה בשוק ה"בני תיירע" ידע גם מה לדרוש (למה לקחת יפה ותפרנית אם אפשר יפה ועשירה?)
כמו שאם יציעו לך בחור לא ממש נאה לא תקחי, כי את יודעת שאת יכולה לקבל בחור יפה..
|
| תגובה שבהחלט הייתי פותחת עליה דיון (במיוחד המשפט האחרון שנוגד כל הגיון בריא אבל..) זה למקרה שהשעה הייתה סבירה יותר....בנתיים אני נעלמת, ליל"ט
בנוגע להדגשה- המשפט האחרון בתגובה האחרונה שלי מסביר אותו, אפילו בפרוט..
ונ.ב
מפליא אותי שאתה וחדשה משו' עדיין מככבים פה
תוקן על ידי VIP_W ב- 26/08/2012 03:12:56
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 03:15 |
|
| |
לא הבנתי מה את אומרת אבל בקיצור את לא עושה טובה לבנאדם אם תסכימי לשמוע, הוא מחפש אחת עם כסף כדי שיוכל לחיות בקלות, ואת יכולה לומר שאת לא מתאימה לו או לזלזל בו שהוא "שטחי" או טועה.. כמו שאפשר להגיד על כל דבר כמעט..
נ.ב. כן, אנחנו כוכבים פה, לא ידעת?
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 26/08/2012 03:16:06
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 03:15 |
|
| |
| VIP_W כתב: |  |
ונ.ב
מפליא אותי שאתה וחדשה משו' עדיין מככבים פה
|
|
למה זה מפליא אותך?
לא קיבלנו על עצמינו (אני לפחות) לפרוש ולהציץ מידי פעם כשמתחשק לנו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 05:34 |
|
| |
אני לא מבינה למה זה בכלל נושא לדיון?
דרך אגב אדם ה1: כל מילה בסלע.
זה כמו לשאול כל שאלה בסיסית אחרת!
לי נראה שפשוט לא יצא לכם לשמוע שאלות מוזרות!
מצחיקים אותי אותם אלה שמתממים...כאילו מה נסגר?! אסור להורים של החתן/כלה לדעת באיזה מצב הצד השני? הרי הם הולכים להשתדך , זה לא איזושהיא פגישה ארעית באוטובוס....
מה שגם עדיף לסגור את הנושא הזה בשלב הבירורים מאשר אחרי שהם נפגשו והסיכוי אם בכל זאת יצא מזה משהו: הוא מיזערי.... שלא לדבר על עוגמת הנפש.....
תמיד עדיף לתאם ציפיות- לא צריך לרדת לרמה של הפרטים (חיפוי חרסינה לדוגמא :-) ) אבל בסופו של דבר זה ישתלם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 09:28 |
|
| |
אני בטוח שקיימים בחורים שירצו בחורה יפה גם אם אביה תפרן, אבל בד"כ הם גם לא ה"שפיצים".
מי שיודע כמה הוא שווה בשוק ה"בני תיירע" ידע גם מה לדרוש (למה לקחת יפה ותפרנית אם אפשר יפה ועשירה?)
כמו שאם יציעו לך בחור לא ממש נאה לא תקחי, כי את יודעת שאת יכולה לקבל בחור יפה..
|
|
אז קודם כל בוקר אור..
כמו שציינתי אתמול (או היום לפני כמה שעות) בחור שנולד ספרדי זה לא תלוי בו ודווקא בגלל נתונים כאלה הסתייגתי,
בסוף (ראה לעיל), אבל גם נתון כזהה לא הופך אותו לפסול הוא טוב ומקסים לבחורה מהעדה שלו, ולא בגלל שהעדה שניה טובה יותר אלא נטו התאמת מנטליות וסגנון חיים וטו לא.
ובנוגע אליי, גם אם אני אצא עם בחור פשחות יפה ממני או לא ממש נאה כלשונך אני לעולם לא הוריד על פרט כזה במקרה ושאר הפרמטרים אכן מושלמים בעיניי, חוץ מהעובדה שברגע שהכל מושלם המראה כבר הרבהההה פחות אפקטיבי
(אצל אנשים עם מוח)
זה לגבי זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 09:30 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  |
למה זה מפליא אותך?
לא קיבלנו על עצמינו (אני לפחות) לפרוש ולהציץ מידי פעם כשמתחשק לנו
|
|
קיבלתי על עצמי? אפילו לא מצמוץ של קשר.....
זה הכל עיניין של חוסר זמן וזמינות נטו
ואם כבר הרמת את זה חשוב לי לציין שמאד התרשמתי מהנושאים שמעלים פה, פחות מהדעות אבל
נושאים מאד אטרקטיבים, אז שפו...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 09:34 |
|
| |
| אבידה כתב: |  | | אני לא מבינה למה זה בכלל נושא לדיון? דרך אגב אדם ה1: כל מילה בסלע. זה כמו לשאול כל שאלה בסיסית אחרת! לי נראה שפשוט לא יצא לכם לשמוע שאלות מוזרות! מצחיקים אותי אותם אלה שמתממים...כאילו מה נסגר?! אסור להורים של החתן/כלה לדעת באיזה מצב הצד השני? הרי הם הולכים להשתדך , זה לא איזושהיא פגישה ארעית באוטובוס.... מה שגם עדיף לסגור את הנושא הזה בשלב הבירורים מאשר אחרי שהם נפגשו והסיכוי אם בכל זאת יצא מזה משהו: הוא מיזערי.... שלא לדבר על עוגמת הנפש..... תמיד עדיף לתאם ציפיות- לא צריך לרדת לרמה של הפרטים (חיפוי חרסינה לדוגמא :-) ) אבל בסופו של דבר זה ישתלם. |
|
א. זה לא שאלה בסיסית, ממש לא זה אולי אחת מעבר.
ב. תאום ציפיות- מעבר לכל ספק, חשוב.
ג. אין עיניין לחפור ולדוש על העיניין הכספי במקרה והמיועדים אפ לא יודעים במה מדובר. נקודה.
ד. אם בני הזוג אכן ירצו אחד את השניה והעינינים הפננסים לא התישרו מההתחלה אין לי ספק שכל הורה שפוי יצליח להגיע לעמק השווה עם המשודכים ואם לא-------אז זה לא זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 09:35 |
|
| |
תוקן על ידי VIP_W ב- 26/08/2012 09:36:02
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 09:46 |
|
| |
אפשר להתפשר בכל מחלוקת כמעט..
שאלת המצב הכספי יכולה להיות מאוד חשובה, הרי הוא צריך דירה ורמת חיים ואת אמורה להביא לו את זה (הרי הבחור "אמור" לשבת וללמוד) וכך היה נהוג שכשלוקחים חתן ת"ח הורי הכלה מממנים אותו. תחפשי בחור עובד (או חצי עובד) ותראי פתאום איך הדרישות הכספיות נעלמות. באותה מידה אני יכול לומר שזה טיפשי להוריד בחור שלא לומד ואם כל שאר הפרמטרים מתאימים אז אפשר להסתדר עם בחור שעובד...
|
|
|
|
|