| נשלח ב-27/8/2012 21:31 |
|
| |
האם יש צורך בגוף מאוחד שירים את עניין השידוכים?
ככולם... גם אנוכי עימכם בצרה..
למעלה מעשור בסאגת השידוכים, אך אם נעלה את הגישה החיובית על גבי הכתב... זה אוטוטוטו.. נגמר.. בעז"ה...
אני תוהה?! האם יש צורך בגוף מאוחד, קבוצה אשר תרים את עניין השידוכים מעבר למה שהפורום כאן מציע....
נכון, אין ספק שפורום זה מאפשר במה לתחושות, חוויות, שיתוף והזדהות עם מה שכולנו הרווקות/ים חווים..
מה דעתכם על הקמת גוף שכזה??
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/08/2012 21:42:25
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/08/2012 21:42:45
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2012 23:44 |
|
| |
לצערי הרב גם אני עוד לא שיניתי סטאטוס. אני בדעה איתך..................................
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2012 00:53 |
|
| |
לאיזה גוף אתה מתכוון? תמיכה או מוסד שידוכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2012 01:03 |
|
| |
כל רעיון שיתן מענה הולם... בעד! חילוק כספים לכמה שדכניות שנעלמות אחרי הצעה אחת מעצבנת מאוד (הכל לטובה!) אם הכיוון לאירגון מסודר רציני.. אולי הגיע הזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2012 01:54 |
|
| |
אז זהו.. שהחלטתי להניח אבן פינה.. ואנוכי מרימה גוף שיאחד את עניין השידוכים..
אז אם את רווקה?חרדית בלבד...
שעדיין מחפשת את "האחד"??
"אופק קרוב" מציעה לך להצטרף לקבוצת בחורות חרדיות בגילאי 25-35
...
הרוצות לגבש קבוצה שתתן מענה, לנו הנמצאות בתחנת הביינים...
אם את מרגישה במקום הזה, נשמח שתצטרפי אלינו,
לרגעים של סתם כיף וביחד, ערבי גיבוש, סדנאות, היכרויות, טיולים וכו'..
פרסמי אותנו...
להצטרפות, שלחי חברות.
או במייל- [email protected]
ניתן להשאיר טלפון ושם, נחזור אלייך בהקדם! (דיסקרטיות מובטחת)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2012 02:07 |
|
| |
ורק ברווקות עסקינן.... (דהיינו "רווקים" לא!) בהמשך אולי..
משום שאנו חברה שמרנית, וטוב שכך...
ואין זה מתאים לערבב בין "הדברים" הפנייה היא לרווקות בלבד!
ואם תשאלו איך יצא מכאן שידוכים?
ומה התועלת לנו הרווקות???
אז אפרט לכם את הקונספט...
מכיוון ששדכניות לא תמיד נותנות מענה לנו הרווקות/ים, הן בהצעות מעליבות לפעמים.. והן בלקיחת כסף על שום מה? וכו'...
(זו עבודה קשה, אין ספק.. אך אותנו הרווקות, זה מתסכל יותר..)
ומכיוון שמפגשי פנויים/פנויות לא בא בחשבון....
והימים חולפים לנו בין האצבעות, חשבתי אנוכי וחברתי לקלחת הזו להרים גוף שיתן מענה-
שיתן את האפשרות לתת במה לכל אותן הבנות שנמצאות תחת הסטטוס "רווקה", ע"י קיום סדנאות, מפגשים אחת לחודש.. משהו כזה.. טיולים, שבתות.. כשהמטרה העיקרית למצוא לנו מישהי שתהיה שדכנית משלנו ותפעל למען הכרויות בצורה רצינית ולא חאפרית....
וכידוע, לקבוצה יש כוח והשפעה חיובי אשר איתו נוכל לעורר את החברה שלנו מהתרדמת שהיא שרויה בענייני שידוכים!
"כי לא מדברים על זה"..... בעצם.. אנו באות ואומרות.. למה לא???
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2012 13:33 |
|
| |
בס"ד נשמע רעיון מקסים!גם אני חשבתי עליו... הבעייה,שאני לא הגעתי לגיל 25(=....ואקווה שלא אגיע לגיל הזה רווקה....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2012 10:50 |
|
| |
קשה לעשות מהפכות
צריך להושיב פורום של אנשים חכמים כדי לקדם רעיונות בתחום השידוכים, ולעודד שדכנים ואירגוני שידוכים. אגב, קם לו כבר אירגון 'בנין עולם' והם מתנהלים בעצלתיים. מה זה צריך להיות ?... הרי יש הלכה מפורשת בשולחן ערוך שיש להתחתן עד גיל 20 !. אנשים סובלים ולא עושים די בנידון
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2012 20:49 |
|
| |
ממש כך.. אין תכל'ס מענה הולם, הוגן וראוי לציבור שלם שנקרא "רווקים/ות," וזה ממש ציבור שהולך וגדל לצערנו, לכן אנו מנסים להרים מתוך הציבור גוף שכרגע ממש בניצניו, כי רק אנחנו נבין את אותם אלו הנמצאים במצב כשלנו, ולא נשקוד על השמרים, כשמבחינתינו, כל יום שעובר הוא לא לטובתינו...
|
|
|
|
|