| נשלח ב-30/8/2012 13:10 |
|
| |
התרפסות מיותרת (?) לבנות בלבד!
בס"ד
נפגשתן עם גבר מספר פגישות. הגבר כ"כ מצא חן בעיניכן.
התחלתן לבנות חלומות באויר. תפרתן כבר שמלה בחלום ו... בוםםםםםם
לפתע פתאום הברנש מודיע שהוא לא מעוניין.
אתן כ"כ מתוסכלות, עצובות ואפילו הדמעות מוצאות להן קבע בעיניכן הלחות.
הכל נראה כ"כ שחור. פתאום נראה שאין תקווה. אם לא 'הוא' אין אחר בחיים!!!!!
האם הייתן שולחות לו מסרים שאתן רוצות, כ"כ רוצות. ושיחשוב שוב,
או שהייתן מרימות ידיים ומוותרות לעד מכיוון שדרך זו היא הורדת הכבוד ולא מתאים לבחורה לחזר אחרי הגבר,
אבל יודעות שמהלב הכואב יהיה קשה למחוק אותו?????
תוקן על ידי טיע ב- 30/08/2012 13:12:12
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 13:31 |
|
| |
בס"ד את האמת?חוויתי את זה!ואף למרות שזה ממש לא מתאים לי,שלחתי SMS,כי ידעתי שאמר "לא"בגלל אי הבנה ובאמת חזרנו שוב,אך הוא דיבר בצורה כ"כ לא יפה אלי בשחצנות וכו',שבסוף גם כשרצה,אני אמרתי את ה"לא"! הוא חשב שארצה אותו בכל מחיר....אך הוא לא ידע עם מי הוא מתעסק!עד עכשיו הוא רווק,(עבר הרבה זמן) הפצעים הגלידו חלקית,לא אשקר ואגיד ששכחתי אותו...כי היו בו גם המון דברים שהתאימו לי מאד! אך מידות טובות נמדדות דווקא בזמן שהאדם לא רוצה ואין לו אינטרסים!והוא לא עמד במבחן!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2012 13:32:41
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2012 13:33:05
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 13:36 |
|
| |
בס"ד והכלל-בחיים אל תחזרי אחרי גבר!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 13:46 |
|
| |
אם את מאמינה שזה זה, אל תוותרי. אולי כדאי לנסות לברר אצל הבחור על מה הוא הוריד, וגם-אני לא יודעת אם זה מקובל אצלכם-לנסות לעשות משהו אחר ביחד, לדוג' ללכת למוזיאון, לימוד משותף, לבשל ביחד וכו'. זה יכול לפתוח מקומות חדשים בהצלחה רבה, בכל אופן!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 15:35 |
|
| |
אני יכולה רק לומר שאני.... אין לי מילים... כתבת רגשות שלדעתי כל בחורה מכירה. לצערי, פיתרון אין לי... אני רק יכולה לדמוע יחד איתך אם תרצי.... בשו''ט, טיע יקרה...
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 16:57 |
|
| |
זה מאד תלוי בסיטואציה. אם הבחור נהנה איתך ויש כימיה טובה, והוא מוריד בגלל סיבה צדדית, אז יש טעם לנסות שוב, בתקוה שיתגבר על החששות שלו. אבל אם הבחור לא מצא שום ענין, אין שום טעם לנסות להחזיר, כי מן הסתם הדברים לא ישתנו בפגישה הבאה.
אם באמת מחליטים לנסות שוב, השאלה היא איך ומתי. אפשר להציע שתתני לו פסק זמן של שבוע שבועיים, ואז אפשר לשלוח מסר שהוא חסר לך, ושתשמחי להפגש איתו שוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 17:15 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | אם את מאמינה שזה זה, אל תוותרי. אולי כדאי לנסות לברר אצל הבחור על מה הוא הוריד, וגם-אני לא יודעת אם זה מקובל אצלכם-לנסות לעשות משהו אחר ביחד, לדוג' ללכת למוזיאון, לימוד משותף, לבשל ביחד וכו'. זה יכול לפתוח מקומות חדשים בהצלחה רבה, בכל אופן! |
| אהה.. ואת חושבת שאם אחליט להכין איתו מרק ירקות, נניח, הוא יסכים לחזור??
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 17:17 |
|
| |
תודה לכולם על התשובות והעיצות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 17:24 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | זה מאד תלוי בסיטואציה. אם הבחור נהנה איתך ויש כימיה טובה, והוא מוריד בגלל סיבה צדדית, אז יש טעם לנסות שוב, בתקוה שיתגבר על החששות שלו. אבל אם הבחור לא מצא שום ענין, אין שום טעם לנסות להחזיר, כי מן הסתם הדברים לא ישתנו בפגישה הבאה.
אם באמת מחליטים לנסות שוב, השאלה היא איך ומתי. אפשר להציע שתתני לו פסק זמן של שבוע שבועיים, ואז אפשר לשלוח מסר שהוא חסר לך, ושתשמחי להפגש איתו שוב. |
|
"לבנות בלבד"
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 18:26 |
|
| |
| טיע כתב: |  | אם את מאמינה שזה זה, אל תוותרי. אולי כדאי לנסות לברר אצל הבחור על מה הוא הוריד, וגם-אני לא יודעת אם זה מקובל אצלכם-לנסות לעשות משהו אחר ביחד, לדוג' ללכת למוזיאון, לימוד משותף, לבשל ביחד וכו'. זה יכול לפתוח מקומות חדשים בהצלחה רבה, בכל אופן!אהה.. ואת חושבת שאם אחליט להכין איתו מרק ירקות, נניח, הוא יסכים לחזור?? |
|
come on... את יודעת שלא לזה התכוונתי. אני פשוט חושבת שכדאי לכם לנסות להכיר צדדים נוספים אחד של השניה, ולראות איך אתם מנהגים בסיטואציות קצת אחרות. אל תתפסי לדוגמא ספציפית (ויכול להיות שאם המרק יצא טעים, הוא ייפול על ברכיו. כידוע שהדרך לליבו של גבר עובר בקיבתו)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 19:07 |
|
| |
אענה לך בקצרה. לדעתי כן, ההתרפסות מיותרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 20:35 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | אהה.. ואת חושבת שאם אחליט להכין איתו מרק ירקות, נניח, הוא יסכים לחזור?? |
|
D= זה, הצחיק אותי... =))
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 22:38 |
|
| |
| טיע כתב: |  | האם הייתן שולחות לו מסרים שאתן רוצות, כ"כ רוצות. ושיחשוב שוב, |
|
את שואלת ברצינות?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 00:25 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | האם הייתן שולחות לו מסרים שאתן רוצות, כ"כ רוצות. ושיחשוב שוב,
את שואלת ברצינות?
|
| מה פתאום! בצחוק כמובן...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 00:25 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | האם הייתן שולחות לו מסרים שאתן רוצות, כ"כ רוצות. ושיחשוב שוב,
את שואלת ברצינות?
|
| מה פתאום! בצחוק כמובן...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 00:42 |
|
| |
כל האשכולות 'בצחוק' האלה עוד יעלו לאסיק את הסעיף............
|
|
|
|
|