טוב אני חייב לציין שדבר כזה לא היה בפגישה ראשונה אתה מזמין בחורה "מה רצונך לשתות" ורוצה להיות נחמד יותר "מה רצונך לנשנש?" עשתה לי קניה של ארוחת ערב על חשבוני......
חסר לה שתוריד אותי *לא יודע איפה לפרוק את זה אבל אני חייב *שאלה בעיקר לבחורים - איך אתם הייתם מתמודדים עם זה?
תוקן על ידי יהודי23 ב- 31/08/2012 04:14:28
נשלח ב-31/8/2012 05:10
עד 200 שח זה לא נורא. אלא אם כן היא מכוערת ונצלנית שאז סתם יצאת פראייר, כי אין סיבה להשקיע סכום כזה על דבר שאין לו סיכוי. (לא כי היא מכוערת, חיצוניות לא מעניין, אלא כי היא נצלנית כמובן..) בכל מקרה לא ממליץ להמשיך לצאת איתה...
הייתי חושב פעמיים אם להמשיך. אם בפגישה הראשונה היא כבר מבקשת ארוחת ערב, אז שער בעצמך מה היא תבקש אחרי שתתחתנו...
נשלח ב-31/8/2012 08:39
בדיוק, אחרי החתונה היא גם תצפה לארוחות בוקר וצהריים.. מי צריך את זה?
נשלח ב-31/8/2012 10:06
אם בפגישה ראשונה היתה לה דרישה מעבר למה שמקובל, אז גם אחרי החתונה היא תדרוש מעבר למה שמקובל, ואולי גם מה שמעבר ליכולות של בעלה.
נשלח ב-31/8/2012 10:41
תבדוק טוב אם היא מודעת להרגלים יכול להיות שהיא פשוט לא מודעת אם היא מודעת זה באמת בעיה, לא של נצלנות, אלא יותר מזה חוסר טאקט
נשלח ב-31/8/2012 11:06
אני יודעת ששאלתך הייתה מכוונת יותר כלפי הבחורים... אבל, בתור בחורה נימוסית עם הרבה טקט, מעולם לא הייתי מתנהגת כך! אפילו הייתי מרגישה לא נעים שהציעו לי מעבר לשתיה.
כמובן שלא הייתי מסרבת כי זה יכול לפגוע, אבל בהחלט הייתי מזמינה את המינימום שבמינימום..
אני חושבת שיש במעשה זה מן הניצול.. לא בטוח שהיא אכן נצלנית וחסרת טקט, יכול להיות שהיא הרגישה מאד בנח, או שהיא הבינה מדבריך שלכך אתה מתכוון... אבל כך אני רואה את הדברים..
תוקן על ידי סים21 ב- 31/08/2012 11:15:13
נשלח ב-31/8/2012 11:18
מה קרה כולם פה יצאו על הבחורה?????
רגע מה עם לדון לכף זכות אולי היא הבינה אותך לא נכון? אולי היא היתה רגילה ככה בפגישות הקודמות?
בכל מקרה אם תיהיה עוד פגישה תנסה לבחון את העניין בהצלחות
נשלח ב-31/8/2012 11:21
זה עוד אשכול 'בצחוק'? =)
נשלח ב-31/8/2012 11:34
לגופה של השאלה- לדעתי הבחורה לא נהגה בצורה יפה. גם אם היא כן רוצה להמשיך וכו', למה לא לקנות על חשבון עצמה?? אני יצאתי לא מזמן עם בחור לאיזה מלון והוא הזמין לי מים (לפי בקשתי) ברגע שהחלטתי לא להמשיך לצאת איתו, החלטתי בו זמנית להעביר לו את סכום הכסף שהוציא עליי (גם אם זה 14 שקל!!) הוא לא חייב לי כלום ואני לא מכירה אותו כבר ממטר!! למה שאני אקח ממנו??? אז המצב כאן.. לא נשמע לי.. לוידעת.. בהצלחה!
נשלח ב-31/8/2012 11:40
אני חושבת שזה פוגע להחזיר לו. יצאתם בשביל להכיר, פוטנציאל, בסה"כ הוא ב"א, קנה לך שתיה.. אז מה אם לא יצא מזה כלום? נראה לי שיותר משזה מעצבן שהוא הוציא עלייך סתם כסף, יותר פוגע לקבל 14 ש"ח חזרה...
נשלח ב-31/8/2012 12:23
אתה מחלק ארוחות ערב בחינם? אפשר להיפגש איתך? =)
נשלח ב-31/8/2012 13:51
אדם_ה1 כתב:
אתה מחלק ארוחות ערב בחינם? אפשר להיפגש איתך? =)
אני בדברים אלו מפנק כמו שליטאי ציין - אבל השאלה על מי להשקעה...
נשלח ב-31/8/2012 13:54
מורהבדימוס כתב:
לגופה של השאלה- לדעתי הבחורה לא נהגה בצורה יפה. גם אם היא כן רוצה להמשיך וכו', למה לא לקנות על חשבון עצמה?? אני יצאתי לא מזמן עם בחור לאיזה מלון והוא הזמין לי מים (לפי בקשתי) ברגע שהחלטתי לא להמשיך לצאת איתו, החלטתי בו זמנית להעביר לו את סכום הכסף שהוציא עליי (גם אם זה 14 שקל!!) הוא לא חייב לי כלום ואני לא מכירה אותו כבר ממטר!! למה שאני אקח ממנו??? אז המצב כאן.. לא נשמע לי.. לוידעת.. בהצלחה!
מעשה נדיר! אפשר לומר מאוד..
נשלח ב-31/8/2012 14:38
מורהבדימוס כתב:
לגופה של השאלה- לדעתי הבחורה לא נהגה בצורה יפה. גם אם היא כן רוצה להמשיך וכו', למה לא לקנות על חשבון עצמה??
אני יצאתי לא מזמן עם בחור לאיזה מלון והוא הזמין לי מים (לפי בקשתי) ברגע שהחלטתי לא להמשיך לצאת איתו, החלטתי בו זמנית להעביר לו את סכום הכסף שהוציא עליי (גם אם זה 14 שקל!!) הוא לא חייב לי כלום ואני לא מכירה אותו כבר ממטר!! למה שאני אקח ממנו???
אז המצב כאן.. לא נשמע לי.. לוידעת.. בהצלחה!
החזרת לו גם שעתיים מהחיים?
נשלח ב-31/8/2012 16:06
[quote[>החזרת לו גם שעתיים מהחיים?[/quote]בד"כ כשלא רוצים מסיימים תוך חצי שעה, מקסימום שעה. מה שבטוח לא מגיעים לשעתיים!