טוב הכותרת מוזרה? אולי... הגעתם לפגישה.. אתם קולטים ממבט ראשון שהבחור/ה מולכם לא הכיוון אבל בכלללללל מה מונע ממכם לא לקום ולעזוב את המקום? ולנהל פגישה "נורמלית" שאתם יודעים שזה לא הכיוון מלכתחילה
הייתי מגדיר את זה
"אהבת ישראל", ואתם?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 02/09/2012 01:21:50
נשלח ב-2/9/2012 00:07
בין אדם לחברו נכלל בדיוק בכאלה סוגי מקרים...
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 02/09/2012 00:09:00
נשלח ב-2/9/2012 00:12
מה קשור אהבת ישראל?
נשלח ב-2/9/2012 00:17
בן אדם לחברו.
טאקט.
אנושיות.
נשלח ב-2/9/2012 00:20
זה בעיקר לאהוב את עצמך (למרות שגם אתה "ישראל" כמובן): אם לא תתנהג יפה יצא לך שם רע ובחורות לא תירצנה לצאת איתך.
נשלח ב-2/9/2012 01:53
תרי, זו גם אפשרות אבל לא נפוצה במיוחד. רובנו מבינים שזה חוסר אנושיות לקום וללכת.
נשלח ב-2/9/2012 02:56
אני ,שלא מעניין אותי מה אומרים אחרים- חשבתי יותר על כיוון של קפידה ופגיעה בבחורה. לא הייתי עושה את זה בחיים!.
נשלח ב-2/9/2012 08:07
יהודי23 כתב:
טוב הכותרת מוזרה? אולי... הגעתם לפגישה.. אתם קולטים ממבט ראשון שהבחור/ה מולכם לא הכיוון אבל בכלללללל מה מונע ממכם לא לקום ולעזוב את המקום? ולנהל פגישה "נורמלית" שאתם יודעים שזה לא הכיוון מלכתחילה
הייתי מגדיר את זה
"אהבת ישראל", ואתם?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 02/09/2012 01:21:50
רגע, זאת הסחטנית שאכלה ארוחת ערב שלימה? או מישי חדשה? כב איבדנו פה טרק בסיפור.
נשלח ב-2/9/2012 10:05
בס"ד
אני ממש לא חושבת כמוך. אם יש לבחור או לבחורה אוטובוס ממש עכשיו כאשר הבא בתור רק בעוד שעתיים? זה הוגן למרוח רק בשביל הנימוס????
אני חושבת שאם שני הצדדים מבינים שאין שום התאמה ביניהם, חצי שעה זהו זמן סביר לפגישה כזאת. אין טעם למרוח יותר! חבל על הזמן..
נשלח ב-2/9/2012 10:39
מינימום של רגישות לזולת. לא אומרת ללתת לו להרגיש טוב יותר מידי, אבל ברור שלא לקום וללכת! שמעתי פעם על בחורה שכשבא הבחור בפגישה הראשונה ושאל אותה לשמה, היא ענתה בשלילה. אני חושבת שזו ממש הונאה!
נשלח ב-2/9/2012 14:46
אנושיות... טאקט... שמירת כבוד עצמך וכבוד האחר!
נשלח ב-2/9/2012 14:48
זה קרה לי פעם... נפגשתי עם מישהו... שממבט ראשון את אומרת: 'אין מ צ ב !!!' בלית ברירה... העברנו 45 דק'... שנינו הרגשנו שזה חסר טעם... וזהו.
נשלח ב-2/9/2012 15:23
שיר852 כתב:
תרי, זו גם אפשרות אבל לא נפוצה במיוחד.
רובנו מבינים שזה חוסר אנושיות לקום וללכת.
נכון, אבל בשאלה בפתיחת האשכול מתקבל הרושם שהכותב לא מבין את זה.
כאילו שהוא שואל בעצם למה לא לקום וללכת, ולא חושב שזה דבר מובן מאליו, עד שמגיע למסקנה שזה רק בגלל "אהבת ישראל" - מעין גמילות חסד אופציונלית. ולכן באתי לומר, שלא יעשה טובות ושזה יפגע גם בו.
נשלח ב-2/9/2012 16:39
טיע כתב:
בס"ד
אני ממש לא חושבת כמוך. אם יש לבחור או לבחורה אוטובוס ממש עכשיו כאשר הבא בתור רק בעוד שעתיים? זה הוגן למרוח רק בשביל הנימוס????
אני חושבת שאם שני הצדדים מבינים שאין שום התאמה ביניהם, חצי שעה זהו זמן סביר לפגישה כזאת. אין טעם למרוח יותר! חבל על הזמן..
למה ההודעות שלך תמיד מלאות בסימני שאלה/קריאה? אנחנו מבינים גם כשיש אחד
מה תעשי אם יש לך אוטובוס אחרי 10 ד' פגישה? כמובן אם את רואה שאין שום התאמה מבחינתך/ם..
סתם מעניין...
נשלח ב-2/9/2012 17:02
כמעט_חדשה כתב:
בס"ד
למה ההודעות שלך תמיד מלאות בסימני שאלה/קריאה? אנחנו מבינים גם כשיש אחד
מה תעשי אם יש לך אוטובוס אחרי 10 ד' פגישה? כמובן אם את רואה שאין שום התאמה מבחינתך/ם..
סתם מעניין...
סוג של תרפיה... סתם, כשאתה משלש את סימני הפיסוק אתה מדגיש את מה שאתה בא לומר. אני רוצה שאנשים יבינו את מה שרציתי להביע, לכן הודעותיי מתאפיינות ביתר סימני פיסוק. זה גם תלוי אם אני כותבת ממחשב או מהפון. ועכשיו לשאלה, הייתי נשארת, כי לדעתי 10 דקות פגישה זאת פאדיחה גדולה. חצי שעה לעומת זאת זה זמן סביר.
נשלח ב-2/9/2012 17:42
תרי_זוזי כתב:
תרי, זו גם אפשרות אבל לא נפוצה במיוחד.
רובנו מבינים שזה חוסר אנושיות לקום וללכת. נכון, אבל בשאלה בפתיחת האשכול מתקבל הרושם שהכותב לא מבין את זה.
כאילו שהוא שואל בעצם למה לא לקום וללכת, ולא חושב שזה דבר מובן מאליו, עד שמגיע למסקנה שזה רק בגלל "אהבת ישראל" - מעין גמילות חסד אופציונלית. ולכן באתי לומר, שלא יעשה טובות ושזה יפגע גם בו.
מבין גם מבין... עלאתי את השאלה/מקרה לדיון... ורציתי לשמוע דעות של אחרים על הכיוון הזה