| נשלח ב-3/9/2012 15:04 |
|
| |
עדיין כאשר יש ספק של אפילו אחוז אחד שהצד השני יפגע עדיף לשבת עוד חצי שעה-שעה ולא לבייש...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 16:13 |
|
| |
גם אם היא \ הוא דוחה אותך. בחיים לא לקום ולעזוב ! עדיף להעביר את הזמן ולא לפגוע בנשמה יהודית - יהיה אשר יהיה !
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 00:31 |
|
| |
אתה נוסע באוטובוס הבחור שלידך נוחר מה מונע ממך לדפוק לו כאפה בפרצוף?? זה פחות או יותר מה ששאלת
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 04:21 |
|
| |
| glvs כתב: |  | גם אם היא \ הוא דוחה אותך. בחיים לא לקום ולעזוב ! עדיף להעביר את הזמן ולא לפגוע בנשמה יהודית - יהיה אשר יהיה ! |
|
לא שאלתי אם צריך או לא.. אני אדם שפוי! ואכן אני בדעה שלך.. (מלכתחילה)
תוקן על ידי יהודי23 ב- 04/09/2012 04:21:34
תוקן על ידי יהודי23 ב- 04/09/2012 04:23:23
ברגע שיהודי פותח את הפה ומתפלל להקב"ה... הקב"ה פותח לו את כל שערי שמיים לקבל את תפילתו
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 16:56 |
|
| |
לעיתים אנשים נוטים להגזמות והקצנות....
| יאיר2050 כתב: |  | אתה נוסע באוטובוס הבחור שלידך נוחר מה מונע ממך לדפוק לו כאפה בפרצוף?? זה פחות או יותר מה ששאלת |
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2012 13:54 |
|
| |
בס"ד משתדכת תרגעי,אף אחד לא צועק על השדכן.... דנים פה ושופכים את נסתרות הלב אך כמובן שהכל נשאר בלב...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2012 18:42 |
|
| |
אה... ולבחורה כן מותר???
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2012 23:27 |
|
| |
צדיקאלוקי, אני בדיעה איתך.
גם אם הבחור דוחה ממש ואין מצב,מכל הבחינות שבעולם, אשב (ואסבול..) בשקט עוד כמה דקות. עוד כמה רבעי שעה, או למעלה משעה... זה לא משנה מבחינתי. אני לא יכולה לשפוך דמו של שום יהודי. יהא אשר יהא. מה שכן-אתן לו להבין לאט לאט , ולחלחל לתודעתו, שאין מצב להמשך בינינו.
לא אעשה פרצופים וכדו', פשוט אשתוק\ אגיב בדיעות הפוכות משלו\ אהיה רצינית כזאת...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2012 00:23 |
|
| |
אני חושב שלרצות להשאר רק כדי שלא ייצא עלי שם רע וכו' וכו', זה בסופו של דבר אגואיסטי, כי זה לצורך המטרות הפרטיות שלי. צריך להשאר אך ורק בשביל לא לפגוע!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2012 08:31 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | | אני חושב שלרצות להשאר רק כדי שלא ייצא עלי שם רע וכו' וכו', זה בסופו של דבר אגואיסטי, כי זה לצורך המטרות הפרטיות שלי. צריך להשאר אך ורק בשביל לא לפגוע! |
|
חשיבה יפה אבל ........... ואולי אתה לא רוצה לפגוע בשביל שיהיה לך שם של אחד רגיש ?????? (וזה גם אגואיסטי )
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2012 10:05 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | אני חושב שלרצות להשאר רק כדי שלא ייצא עלי שם רע וכו' וכו', זה בסופו של דבר אגואיסטי, כי זה לצורך המטרות הפרטיות שלי. צריך להשאר אך ורק בשביל לא לפגוע! חשיבה יפה אבל ........... ואולי אתה לא רוצה לפגוע בשביל שיהיה לך שם של אחד רגיש ?????? (וזה גם אגואיסטי )
|
|
אם זאת הסיבה אז גם זה בעייתי.... צריך להשתדל, והלוואי שיהיו כל מעשינו לשם שמיים
|
|
|
|
|