בית פורומים עצור כאן חושבים

כיצד מצדיקים עונש נצחי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/3/2013 22:46 לינק ישיר 

אם לא היית תמיד ככה שנמוגד לדעותי בתכלית , הייתי מתעצבנת עכשיו.
כיון שאזה כך מראשית הכתיבה ואני מבינה עד כמה שאפשר את הסגנון של התגובות , זה כיף לי מאד.

אם כי הפעם בהחלט חשבתי שאתה מיתמם ולא יודע על רצון ה' לדירה בתחתונים.
נראה לך שה' יברא עולם ללא מטרה? נראה לך שהוא יקבע מטרה ולא יגלה לנו אותה אם רוצה בכך שנממש אותה?

על זה באמת תחשוב. כך שבוודאי ובוודאי שאנו יודעים מה רצונו. מה מעשיו ומדוע כך אנו לא יודעים כפי שציינת.
אך רצונו ודאי שאנו יודעים . הוא לא ציווה עלינו לנחש מה מטרתו בבריאת העולם או לנחש מדוע בחר להוליד אותנו , ומה תפקידינו על פני האדמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2013 22:56 לינק ישיר 

תביני מי את ומי זה אלוקים. את ורבותיך המדברים הבלי הבלים וממציאים דברים ממוחם הקודח, אתם אפילו לא פרודה של פרודה מאלוקים,
אז אתם בחוצפתכם מנסים להכתיב לו את סדר היום שלן. ומה הם רצונותיו -ואיפה הוא רוצה לגור, ומנסים להבינו עם מוחכם המצומצם להחריד.
 את לא חושבת שאיבדתם את הפרופורציה. של מי אתם ומי זה אלוקים, אתם באמת מורידים אותו לתחתונים של התחתונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2013 20:23 לינק ישיר 

michal7700 כתב:
חרדים מלפני 2000 שנה וחרדים מהיום , אז מה אתה חושב אין הבדל גדול
לא שינו שמם לשונם ומלבושם , מאיפה אתה חושב נשארו אותם שמות של בנ"א וקוראים משה , אברהם , יצחק , יעקב וכו' מהאבות שהיו לפני 4000 שנה

...

גמרתי לעבור על התנ"ך פעמיים.

לא מצאתי לא מענדעל ולא מושקה.

אז שינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2013 20:52 לינק ישיר 

מצד שני, נראה שגם לימוד תורת האבולוציה אסור - מחמת מ"ש חז"ל שאסור להתבונן מה למעלה ומה למטה מה לפנים ומה לאחור

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > כיצד מצדיקים עונש נצחי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.