בית פורומים שידוכי חרדים

יש לגברים רגשות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2012 17:25 לינק ישיר 

על נושא הקליק או על נושא פתיחת האשכול?

אני אישית חושב שזה עניין אינדוונדואלי וכל אחד מרגיש את הקליק בזמן אחר.
לא תמיד חייב להיות קליק בפגישה ראשונה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2012 18:00 לינק ישיר 

מערבבת1 כתב:
מכירה בחורים רבים שרגישותם הרבה תמכה וגם הכשילה אותם בשידוכים.
כן חמדתי, גם גברים בוכים, אך בלילה...
אני בטוחה שאם קרה והבחור אפילו מצידו הוריד בחורה הוא מצטער ועצוב. אכפת לו מאד. אלא אם כן הוא ממש סבל בפגישות.
ויש גם בחורים רבים ש"מורידים" אותם... וקשה להם לצאת מזה גם אחרי שהם מוצאים את האחת...

בדור הדיגיטלי הזה גבר שבוכה!? הייתכן!?! זה טעות!!!

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2012 18:17 לינק ישיר 

צדיק, על עניין הקליק... זו דעתי בכולופן... נשים רגישות יותר ולכן מתחברות מהר יותר.....

כשה' סוגר חלון הוא פותח דלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2012 18:26 לינק ישיר 

ענין הקליק - אין אינדוודואלי ממנו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2012 19:17 לינק ישיר 

חסר פעמים שבחור חוזר מפגישה דלוק והבחורה מורידה?

לדעתי את חושבת כך כי את אישה... (לא במובן השוביניסטי)
אילו היית גבר היית יודעת שגם בחורים רגישים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2012 19:54 לינק ישיר 

טיע.. אני מבין שאת העלית את האשכול הזה מכאב.. בגלל אותו אחד שאת כל כך רצית ולפתע הוא כבר לא מעוניין.. הוא מתעלם.. הוא מתכחש לכל מה שקרה בניכם.. ואז התהייה פורצת מאליה - "איך הוא יכול להיות כזאת אטום"... ?!
"איך נעלמו לו כל הרגשות כהרף אין".. או שבכלל לא היו לא..?!

ואז המסקנה המתבקשת לך היא.. שאם "הוא" אותו אביר אין לו שום רגשות אז לכל הגברים בטח אין שום רגשות... 

אז.. כמה שזה מובן ההרגשה שלך.. כמה שזה אולי טבעי שתרגישי כך... אך את חייבת בשביל עצמך לצאת רגע מהסחרור שעובר עלייך.. לצאת רגש מהבועה של הקשר הזה.. ולהבין.. שגם אם נניח שאין לו שום רגשות, ובקרירות ובאטימות הוא עשה את מה שעשה, זה לא אומר שכולם ככה.. וכי אם אחד סרח זה אומר שכולם כאילו?! וכי את היחידה שכמהה לאחד שיבין אותך.. שיחוש אותך.. שיכיל אותך..?! ובכל זאת כל אותם בנות שהן כמוך מצאו את שלהן.. אז למה שאת לא תמצאי את שלך..?! למה את חושבת שבדיוק לך הקב"ה לא הכין את מה שאת בדיוק זקוקה לו..?!

מלבד, שאם תקראי פה קצת תגובות של הגברים שביננו את תראי לבד איך שכולם פה (מי יותר ומי פחות) יש בהם רגש ורגישות.. אז....!!

וחייכנית.. זה תקף גם לגבייך...

תוקן על ידי נקודהלמחשב ב- 03/09/2012 19:54:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2012 20:10 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2012 20:23 לינק ישיר 

הפסיכולוג נקודה למחשבה, תודה על תגובתך. 

תוקן על ידי אסיק_good ב- 03/09/2012 20:25:11

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2012 22:35 לינק ישיר 

חחח אנשים אתם רציניים??? מה זה הדיון הזה???? גברים הם בני אדם בדיוק כמו נשים!! למה שלא יהיו להם רגשות??? וחייכנית, את אכן זקוקה לשינוי תפיסתי מהר......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2012 23:56 לינק ישיר 

סתם חשבתי לעצמי שבכי נתפס אצל המון העם הגברי כסימן לאופי חלש. גבר תמיד רוצה להרגיש איתן וחזק מול האישה, הוא לא יתן לרגע לכלי הזה ש 'דימעה' שמו להפיל ולהכניע אותו. בפרט לא בפני מי שהוא חפץ לשחק אותה גיבור.. הוא יעדיף לאכול את עצמו מבפנים ובלבד לא להקרא קטן לשעה קלה.. גברים, אתם לא יודעים מה אתם מפספסים. את הפומפה שמשחררת כאבים אתם משליכים בלי להניד עפעף.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 00:02 לינק ישיר 

טיע כתב:
סתם חשבתי לעצמי שבכי נתפס אצל המון העם הגברי כסימן לאופי חלש. גבר תמיד רוצה להרגיש איתן וחזק מול האישה, הוא לא יתן לרגע לכלי הזה ש 'דימעה' שמו להפיל ולהכניע אותו. בפרט לא בפני מי שהוא חפץ לשחק אותה גיבור.. הוא יעדיף לאכול את עצמו מבפנים ובלבד לא להקרא קטן לשעה קלה.. גברים, אתם לא יודעים מה אתם מפספסים. את הפומפה שמשחררת כאבים אתם משליכים בלי להניד עפעף.

ראית הרבה סרטים רומנטיים.
זה לא ככה במציאות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 00:10 לינק ישיר 

את הסרטים הללו (שכלל לא רומנטיים) אני רואה במציאות. זאת הבעיה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 00:13 לינק ישיר 

אממ ראית את אבא שלך פעם בוכה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 00:18 לינק ישיר 

גם אם הוא יבכה הוא לא יעשה זאת לעיני ילדיו. בטוח לי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 00:29 לינק ישיר 

טיע כתב:
את הסרטים הללו (שכלל לא רומנטיים) אני רואה במציאות. זאת הבעיה..

כמו שאת בטוחה שאבא שלך בוכה רק שלא ליד ילדיו.. כך שתהיי בטוחה שהגבר בוכה רק למי שהוא מרגיש נוח לידו/ה...

ומתי בדיוק היית עם גבר בכזה מצב שאת כבר מסיקה שכל הגברים לא בוכים או מרגישים חולשה בדמעות..?!

ולגופה של מחשבה.. אחרי הכל "האגו" הגברי זה טבע מולד ועם תועלת עצומה... אז אולי את לא יודעת מה את מפסידה בזה שאת ככה רגשנית ונשפכת...?!
אז.. כמו שאת מבינה את עצמך.. כמו שאת מבינה שיש בכל דבר מעלות וחסרונות.. והחכמה לדעת לנווט את זה לדרך האמצע.. לא קיצוני לכאן ולא קיצוני לכאן... לדעת ולהבין איך לקחת כל תכונה למקום המתאים.. להפוך את זה לכלי של התקדמות.. כך תביני את הצד הגברי שבעניין...

הכל עניין של הסתכלות....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יש לגברים רגשות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.