בית פורומים חרדים רחובות

אכזבה ממלול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2012 20:11 לינק ישיר 
אכזבה ממלול

בציבור הדתי והחרדי ישנה אכזבה רבה מרחמים מלול. העסקנים שוקלים לצאת במסע נגדו. מלול מתעמר בציבור הדתי. תקציב התרבות תורני בגרעון. הסכום זעום. בחינוך החרדי גם כן לא עמד בהתחיבותיו. ארועי תועבה נעערכים בעייר. בקיצור מלול רע ליהוודים מה דעתכם. ר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2013 23:15 לינק ישיר 

ובכלל כבר שכחנו (מעדיפים לשכוח) שמלול בונה לנו בימים אלו היכל תרבות בחצר הישיבה.

זו הסיבה שהפעם בניגוד לפעם הקודמת אנחנו מראש תומכים בו לראשות העיר וזאת למרות שיש מולו מועמד חרדי נוסף גם הוא חובש כיפה (יהיו שיאמרו שהוא אף יותר דתי מראש העיר הנוכחי).

אז זהו, שלמרות זאת החלטנו להניח לכל ההשמצות וההכפשות הזולות שלנו כלפיו מהקדנציה האחרונה בצד ולהגיש לו את הלחי השניה, לשחק אותה פני עגלים תמימים ויחד נתמוך בו לקדנציה נוספת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2013 01:55 לינק ישיר 

מר מלול היקר שים לב מה קורה פה. מיטב הניקים של קרעטשניף נשלחו לנסות ולסכסך בינך ובין הציבור החרדי, אחרי שהם הצליחו לסכסך בינך לבין חב"ד. אל תתייחס ברצינות להודעות באשכול המטופש הזה זה בסך הכל המשך של ההונאה הציבורית שהם מנהלים בעיר יחד עם הבית היהודי כבר כמה שבועות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2013 08:48 לינק ישיר 

שוב אכזבה ממלול. הוא יודע שביום שאחרי הוא צריך את הציבור החרדי בעיר כדי שלא יזרקו עליו הילדים אבנים. בשבת.(כפשוטו) ויש לרבי רחמים תוכנית גדולות לטובת הציבור החרדי. ולא רק למגזר מסויים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2013 09:55 לינק ישיר 

עצמאותינקה קצת נסחפת בקשר לאלימות.... אבל בלי קשר אינני מבין מהיכן לוקח פותח האשכול את זה שהציבור בחרדי מאוכזב ממלול.... זה שקר מוחלט ואינו נכון!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2013 10:15 לינק ישיר 

רחובותי10 כתב:
מר מלול היקר שים לב מה קורה פה. מיטב הניקים של קרעטשניף נשלחו לנסות ולסכסך בינך ובין הציבור החרדי, אחרי שהם הצליחו לסכסך בינך לבין חב"ד. אל תתייחס ברצינות להודעות באשכול המטופש הזה זה בסך הכל המשך של ההונאה הציבורית שהם מנהלים בעיר יחד עם הבית היהודי כבר כמה שבועות.
מי שמדבר על הונאה.

תרשה לי להגיב לך באשכול זה על הגיג נוסף שלך באשכול אחר. אך טיבעי הוא שמועמד שרץ פעם נוספת מציג מכתבי תודה והוקרה שהתקבלו במשרדו במהלך הקדנציה שחלפה,

ולעניינינו, אני מניח שצעד זה כדי להוציא מליבם של אלו הטוענים הלוך ושוב שר' פינחס היה נציג סקטוריאלי, זה אולי נשמע טוב ומצלצל אבל אתה ואני יודעים שזה רחוק שנות אור מן האמת המרה (לשיטתך).

אל דאגה, מר מלול "היקר" סופר ועד לכל פעילות מבורכת של ר' פינחס אשר נעשתה לטובת המיגזר אותו אתה מבקש לדברר מעל גבי פורום זה, ותתפלא שגם רבנים שהינך נמנה על שומעי ליקחם נהנו ממנו עיצה.

אני מניח כי כשהוא קורא את ערימות האשפה שאתם מתיזים כאן על הבור שממנו שתיתם, וכבוגר סיעת ש"ס לדורותיה הוא בוודאי למד מעט היסטוריה בדברי ימי דגל התורה ונועם הליכותיה... הוא כנראה גם לוקח בחשבון מה צופן לו העתיד.

> אבל זה בסדר, אני מניח שהוא מבין לליבך.

תוקן על ידי קלעתי ב- 08/10/2013 10:27:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2013 10:51 לינק ישיר 

קלעתי.  הארס שנוטף מכל משפט שלך לא ממש מוכיח על דברי אמת...
אתה יכול אחת ולתמיד להביא כאן מקרא אחד. שבו. כפי שכתבת. נעזרו אותם רבנים ברב פנחס הומינר????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2013 11:01 לינק ישיר 

העתק הדבק מקלעתי: אני מניח כי כשהוא קורא את ערימות האשפה שאתם מתיזים כאן על הבור שממנו שתיתם, וכבוגר סיעת ש"ס לדורותיה הוא בוודאי למד מעט היסטוריה בדברי ימי דגל התורה ונועם הליכותיה... הוא כנראה גם לוקח בחשבון מה צופן לו העתיד.

כמה שזכור לכולנו באגודת ישראל לא ממש רואים בשנים האחרונות "נועם הליכות" מיוחד שראוי להערכה ולהערצה....
ככה שלבוא ולהתהדר ב"נועם הליכות" זה קצת מוגזם למדיי....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > אכזבה ממלול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext