בית פורומים שידוכי חרדים

התחביבים של הנקבות. שתי שאלות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/9/2012 01:16 לינק ישיר 
התחביבים של הנקבות. שתי שאלות

זה התחיל בשתיקונת קטנה, ואז היא שאלה: "אז מהם התחביבים שלך?" המממ שאלה מכשילה חשבתי... קשה לענות עליה את כל האמת...לא נעים לספר לה שאחד מהם, למשל, הוא לכתוב בבחדרי אשכולות על השאלות שלה.. גם לא רוצה להראות שחקן ולספר לה שתוספות קשה במסכת כתובות, שהדף נגמר והוא לא, עושה לי את זה... ואני גם לא אוהב להישמע שוביניסט ותינוקי ולהודות שמשיכה הגונה לאחות/אחיינית בקוקו אחרי חוסר ציות לפקודה/ערעור סמכויות מצדן מסבה לי עונג רב.. ובכלל לספר לה על לשחק עכביש-סוליטר רמה שלוש (הכי קשה:) לצלילי מוזיקה רגועה ולאפס את הסטטיסטיקה כל פעם שאני נכשל... יוציא אותי לוזר שלא יודע להפסיד...

המוח נאלץ לעבור מהר למצב אלתור, ואחרי דקה ארוכה שבה כל המחשבות דלעיל חלפו לי בראש, גמגמתי משו בקשר לרכיבה אתגרית על סוסים, וגם על הנדנדה במרפסת מול הנוף והאוויר עם בירה ונרגילה שהמחשבות הולכות רחוק.

עכשיו הגיע תורי לשאול... למרות שהתחביבים שלה לא ענינו אותי במיוחד, ראו לה בלבן של העיניים שממש דחוף לה שאני אשאל... ולמה לאכזב בחורה שמרחה על עצמה טונה מייק-אפ, צבעה לה ת'עיניים בשחור ובכחול עד שבשילוב עם הסומק העז והאודם הגס קשה לזהות מתי היא צוחקת/בוכה/ עצובה/רצינית/צינית, והכול לכבודי!!!

אז שאלתי... טוב התחביב הראשון: "לנגן בפסנתר בערבים הקרים שבודד לי, למרות שאני זייפנית אגדית" היה צפוי, לא הייתה עוד בחורה שדילגה על זה.. השני הלך בערך כך: "לכתוב שירי כמיהה לאהובי העלום, למרות שאת רובם אני זורקת ואת השאר מחביאה עמוק במגירה." במחשבה ראשונה זה היה נשמע מקורי אבל מחשבה שנייה העלתה לי שזה התחביב של כמעט כל הבחורות שאיתן נפגשתי.. היא המשיכה לתחביב השלישי: "לקרוא ספרים במיטה מתחת למנורה, להפליג איתם רחוק ולמצוא בהם תמיד את האור בקצה המנהרה." ואוו, הפעם באמת מקורי חשבתי. אומנם הרבה נקבות מדברות על קריאה בתור תחביב, אבל היא לקחה את זה עוד צעד קדימה...

שילמתי את החשבון: כוס קפה+עוגייה בשבילה. מיץ תפוזים בשבילי =56 ₪. נכנסנו לאוטו כדי להחזיר אותה לבית שממנו אספתי אותה.. וברגע שהמנוע נדלק, נדלקת גם המערכת וסוף השיר של שלמה ארצי "אור בקצה המנהרה" התנגן. רק שהיא ירדה נפל לי האסימון שאת "הצעד קדימה" היא לקחה מהשיר...  

הבחורה ההיא גרמה לי לתהות האם לרוב הנקבות יש את אותם תחביבים או שהתחביבים האלה נראים לרוב הבחורות רומנטיים או משו... 
ועוד שאלה, למה כלכך הרבה איפור?! 

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2012 01:39 לינק ישיר 

ספיצ' לס

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 02:13 לינק ישיר 

למה כ"כ הרבה איפור תשאל את הבחורנת...
לא יודעתלמה,  תמיד ששאלו אותי על תחביבים
וזה לא קרה הרבה
שום תחביב שלי לא היה דומה לכך...
איזה מין תחביבים אלה
זה של בת עם התיפיפות נפש
באמת
תיהיו קצת יותר כנות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 02:44 לינק ישיר 

למה היא לא ידעה לספר שהיא כשרונית במשחק ובחיקוי...=/

כתבת מקסים! נהנתי לקרוא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2012 02:57 לינק ישיר 

אחיה, שכחת לספר לה שאתה גם כותב בחסד.

איפור? כי זה יפה.
הרבה? נגד עין הרע. (כי זה מכוער).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 03:25 לינק ישיר 

קטנה, אני חושבת שהיא שיחקה אותה מספיק (לא נשמע שלחיוב...)
לגבי האיפור, אחההההממממ ובכן, זה תלוי בסגנון שלה... 
ועוד דבר אחיה... למדת משו על הבחנות דרך גלגל העין/סביבו? נשמע מעניין 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 04:05 לינק ישיר 

1. כתבת מאוד יפה! 
2. בעניין של תחביבים אם השאלה מגיע אחרי שיחה.. אפשר להעביר משהוא שירצה אותה - אם זה אתה רואה מולך בחורה שכיוון הוא להמשיך לעוד פגישה
3. פעם ראשונה שאני שומע על תחביב "להתאפר"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2012 04:06 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
אחיה, שכחת לספר לה שאתה גם כותב בחסד.

איפור? כי זה יפה.
הרבה? נגד עין הרע. (כי זה מכוער).

חחחחח מה קשור עין הרע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2012 07:22 לינק ישיר 

רק לי הקטע עם שלמה ארצי נשמע קצת אממ.. הזוי..? ולא,אלו ממש לא התחביבים שלי. אה,ואני גם לא מורחת על עצמי טונה איפור (;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 08:32 לינק ישיר 

עם איזה עופות מוזרים אתה נפגש, איזה תחביבים
חחח, גרמת לי לכמה דקות של עונג :)

לגבי איפור, השאלה למה כזה הרבה איפור,או למה כזה איפור גס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2012 08:53 לינק ישיר 

היא שכחה לומר שהיא גם נורא כשרונית בלשים שפכטל על הפרצוף..
אתה כותב ממש יפה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 09:04 לינק ישיר 

בענייין איפור, זה ממש תלוי בכמות ובמינון.
יתכן אחת שתשים (אפילו מלאא) מייק אפ, רימל, צלליות, ועכ"פ תראה עדין ומכובד. וזה ייפה אותה.(ולמה לא בעצם)
אחרת -תראה גס.
יש לי חברה שלאירועים ולפגישות קבוע- היא שמה מעט מייק אפ, אבל צלליות ואודם- בצבעים בולטים וחדים. אני לפעמים תוהה לעצמי "מה עשתה זו בתקנתה" - כלומר, עדיף כבר שתהיה בלי איפור, היא יותר יפה בלי כל הקשקושים האלו... :)
יש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2012 11:03 לינק ישיר 

התחביב שלהן זה לחפור במוח בעיקר. נ.ב. למה אתה לא עונה להודעות באינבוקס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2012 11:41 לינק ישיר 

אתה כותב כ"כ יפה!
אני משערת ש:
היא מרחה על עצמה טונה מייקאפ כי היא חשבה שזה יפה.. בחורות שמתמלאות בשפכטלים בד"כ (ולא תמיד) מעידות על חוסר ביטחון בעצמן ובמראן..
לגבי התחביבים. נו בחיית זומזום. היא ראתה שאתה זורם על גל רומנטי אז ניסתה להשתייך..
אם חשוב לך לחיים התחביבים שלה- מילא..
אבל אם זה רק בשביל התעניינות סתם או נושא שיחה ונסיון למציאת משותף? תזרום... בפגישה הבאה היא כבר תועיל לפרט יותר..
מה שנראה לי באופן כללי שמילים שנזרקות בפגישה תופסות אצלך עומק איך נאמר.. מיותר... יש מילים שנאמרות סתם. יש נושאים שעולים ויורדים ללא כל משמעות. בפגישה אתה צריך לזרום עם מה שיש. אם אתה ממש סובל אז תקצר. אם אתה בסדר עם זה או אפילו נהנה- תזרום עד הסוף. את המחשבות תשאיר לשעת ה 00:00..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2012 12:05 לינק ישיר 

אחינו... אתה כותב מקסים!! הציניות נוזלת ממך... חחחחחח אממ... אני אסכים עם כל הניקיות שמעליי... אכן, מדוייטות מוזרות יש לך... מה זה התחביבים ההזויים האלה??? ו... איפור??? טו מאצ'?? זה בהחלט מגעיל....

כשה' סוגר חלון הוא פותח דלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2012 12:07 לינק ישיר 

בס"ד

אהבתי! כתוב מאוד יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התחביבים של הנקבות. שתי שאלות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext