|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:30 |
|
| |
| פספוסה כתב: |  | למה כ"כ הרבה איפור תשאל את הבחורנת... לא יודעתלמה, תמיד ששאלו אותי על תחביבים וזה לא קרה הרבה שום תחביב שלי לא היה דומה לכך... איזה מין תחביבים אלה זה של בת עם התיפיפות נפש באמת תיהיו קצת יותר כנות |
|
לא נראה לי שתהיי לי הזדמנות....
אז מה באמת התחביבים שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:31 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | | יתכן ששלל התחביבים הנשגבים שלה סך הכל באו לחפות על תחביבי כתיבת האשכולות שלה, משחקי עכביש-סוליטר רמה שלוש ומשיכות שנוהגת למשוך בקוקו של אחייניותיה. |
|
לא הבנתי מה התכוונת לומר... לא נעים לי להשאיר אותך בלי תגובה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:32 |
|
| |
| יהודי23 כתב: |  | 1. כתבת מאוד יפה!  2. בעניין של תחביבים אם השאלה מגיע אחרי שיחה.. אפשר להעביר משהוא שירצה אותה - אם זה אתה רואה מולך בחורה שכיוון הוא להמשיך לעוד פגישה 3. פעם ראשונה שאני שומע על תחביב "להתאפר"
|
|
תודה... לא דיברתי על תחביב להתאפר.......
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:36 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | אחינו... אתה כותב מקסים!! הציניות נוזלת ממך... חחחחחח אממ... אני אסכים עם כל הניקיות שמעליי... אכן, מדוייטות מוזרות יש לך... מה זה התחביבים ההזויים האלה??? ו... איפור??? טו מאצ'?? זה בהחלט מגעיל....
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:39 |
|
| |
| אושר_תמידי כתב: |  | | רק לי הקטע עם שלמה ארצי נשמע קצת אממ.. הזוי..? ולא,אלו ממש לא התחביבים שלי. אה,ואני גם לא מורחת על עצמי טונה איפור (; |
| שמח לראות שאת עדיין כאן... כבר חשבתי שנטשת....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:40 |
|
| |
זהו, הגבתי לכולם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:42 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | הלוואי 6/6.... לצערי רחוק משם כמטווחי קשת... ולגבי הבחורות שאני נפגש כבר עניתי על זה....... תודה:) |
|
אתה מוזמן לענות על זה שוב כדי שאבין את ההקשר בתודה מראש על הטירחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:43 |
|
| |
אצלי התחביבים שלהן הם קניות. מוזיקה. תשבצים. ועוד כל מיני דברים לא מקוריים. אבל לפחות אני נפגש עם בחורות נומליות0;
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:44 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | אתה כותב כ"כ יפה!
אני משערת ש:
היא מרחה על עצמה טונה מייקאפ כי היא חשבה שזה יפה.. בחורות שמתמלאות בשפכטלים בד"כ (ולא תמיד) מעידות על חוסר ביטחון בעצמן ובמראן..
לגבי התחביבים. נו בחיית זומזום. היא ראתה שאתה זורם על גל רומנטי אז ניסתה להשתייך..
אם חשוב לך לחיים התחביבים שלה- מילא..
אבל אם זה רק בשביל התעניינות סתם או נושא שיחה ונסיון למציאת משותף? תזרום... בפגישה הבאה היא כבר תועיל לפרט יותר..
מה שנראה לי באופן כללי שמילים שנזרקות בפגישה תופסות אצלך עומק איך נאמר.. מיותר... יש מילים שנאמרות סתם. יש נושאים שעולים ויורדים ללא כל משמעות. בפגישה אתה צריך לזרום עם מה שיש. אם אתה ממש סובל אז תקצר. אם אתה בסדר עם זה או אפילו נהנה- תזרום עד הסוף. את המחשבות תשאיר לשעת ה 00:00..
חחחחח נהנתי! תתפלאי אבל באזרחי אני ממש לא חופר או משו... זה רק בשביל הפורום...
וזה נראה באמת שאת שדכנית מערבבת...:) ותודה תודה!
|
|
למה שאאמין לך שבאזרחי אתה לא חופר?????? עוד בחורון שמתחנף לשדכנית...:)
וכן, אני לגמרי מערבבת!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:46 |
|
| |
אתם רציניים???? באמת זוכרים מה התחביבים של בחורות אחרי פגישה? גם היא וגם אתם לא באמת מתכוונים לשאלות/תשובות האלה... זה לא מהדברים שצריך לזכור!...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:46 |
|
| |
אווקי לורין.... אני נפגש עם בחורות ממש מקסימות וחמודות... פשוט אני לוקח נקודה יחסית לא רצינית שהבחנתי (ואני מבחין בהרבה...:) ובשביל שיהיה מעניין אני מקצין אותה מאוד... משו כמו סאטירה... יש?!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:49 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | | אצלי התחביבים שלהן הם קניות. מוזיקה. תשבצים. ועוד כל מיני דברים לא מקוריים. אבל לפחות אני נפגש עם בחורות נומליות0; |
|
כנראה שאף אחת לא מוכנה להודות שבתחביבים שלה נכללים דברים כמו מחשב, נהיגה וכדומה (לגבי מחשב כמות הכותבות בפורום כאן מצביעה על אחוז מסויים ולגבי נהיגה תחקרו בעצמכם)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:51 |
|
| |
| מערבבת1 כתב: |  | למה שאאמין לך שבאזרחי אתה לא חופר?????? עוד בחורון שמתחנף לשדכנית...:) וכן, אני לגמרי מערבבת! |
|
בינתיים לא מצאתי משו מיוחד אצל השדכנים/יות שאתחנף להם...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:54 |
|
| |
הם אלה שדואגים למצוא לך בחורה שתחשוב שאתה לא חופר...:))))
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 22:57 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | | אווקי לורין.... אני נפגש עם בחורות ממש מקסימות וחמודות... פשוט אני לוקח נקודה יחסית לא רצינית שהבחנתי (ואני מבחין בהרבה...:) ובשביל שיהיה מעניין אני מקצין אותה מאוד... משו כמו סאטירה... יש?! |
|
קודם כל תודה רבה על תגובתך, על ההשקעה שבהקלדה וכו וכו.. עצם זה שאתה מבחין בהרבה כבר סוג של סאטירה.. וזה שמבחינתך זה לא רציני והצלחת לעורר עם זה עניין מציג אותך כאדם די יצירתי. אה כן עוד משהו, קבל את התגובות שלי ברוח טובה..
|
|
|
|
|