|
|
| נשלח ב-5/9/2012 14:27 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | לולי אהבה באמת לא היתה סיבה להתחתן.
הייתי חי עם חברים בדירה עם בירות. אלכוהול. כדורגל. דברים שמעניינים גברים וכדומה. אה והרבה בלאגן.
הייתי חוסך בכיות. בזבוזי כסף. ועוד המון כאבי ראש...
מזל שאלוקים ברא רגשות ואהבה.
בעצם הרי בשביל זה הוא יצר את הרגשות. לא? |
|
נישואין שמושתתים אך ורק על אהבה אין סופם להתקיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 14:29 |
|
| |
בעולם ללא רגש:
למה?
בשביל מה צריך ילדים זה רעש, לא לישון בלילה, לכלוך, וסתם להוציא כסף.
מה זה שמחה?
מה זה ביטחון?
לכן כמו שאמרתי אלוקים ברא רגשות.....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 14:30 |
|
| |
להפך. נישואין שיש בהם צרות רבות אך יש אהבה אמיתי לרב ישרדו בזכותה אך נישואין שיש התאמה מטורפת והכל טוב אבל אין אהבה אמיתית- סופה כנראה לנחול כישלון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 14:31 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | | לולי אהבה באמת לא היתה סיבה להתחתן.הייתי חי עם חברים בדירה עם בירות. אלכוהול. כדורגל. דברים שמעניינים גברים וכדומה. אה והרבה בלאגן.הייתי חוסך בכיות. בזבוזי כסף. ועוד המון כאבי ראש...מזל שאלוקים ברא רגשות ואהבה.בעצם הרי בשביל זה הוא יצר את הרגשות. לא? נישואין שמושתתים אך ורק על אהבה אין סופם להתקיים. |
|
כתבתי קודם רגשות (כבוד. הערכה. וכו...) ורק אח"כ אהבה למרות שבד"כ זה יותר חשוב
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 14:31 |
|
| |
ילדים זה ממש לא רק רעש יש בהם סיפוק בילתי מוגבל ושימחה מטורפת (כן, זה רגש. אבל כאן הבנתי שמדברים על אהבה בלבד) ביטחון זהו רגש הכרחי אצל כל בן אנוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 14:32 |
|
| |
| מערבבת1 כתב: |  | להפך. נישואין שיש בהם צרות רבות אך יש אהבה אמיתי לרב ישרדו בזכותה אך נישואין שיש התאמה מטורפת והכל טוב אבל אין אהבה אמיתית- סופה כנראה לנחול כישלון. |
|
את חוזרת על מה שאמרתי רק שרשמת להיפך....
לכן יש אהבה כמו שאמרו לפני: "יש לי אהבה והיא תנצח" עיי"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 14:34 |
|
| |
| מערבבת1 כתב: |  | ילדים זה ממש לא רק רעש יש בהם סיפוק בילתי מוגבל ושימחה מטורפת (כן, זה רגש. אבל כאן הבנתי שמדברים על אהבה בלבד) ביטחון זהו רגש הכרחי אצל כל בן אנוש.
|
|
שוב אחזור כמו תוקי על מה שאמרתי.
לכן אלוקים ברא רגשות!!!
סיפוק זה גם סוג של רגש....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 14:35 |
|
| |
כן, אם הכוונה באשכול היתה לכל סוג של רגש. רק שנראה לי שכותת האשכול התכוונה דווקא לאהבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 15:04 |
|
| |
בס"ד
מעפיל,נכון גבר שוביניסט,בהחלט מאיים על הביטחון האישי...והחופש...והעצמאות! מה שכן,בנות מתחננות בגלל רצון לחוות אהבה אמיתית(ואין דומה אהבה הורית לאהבה זוגית...)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 15:04 |
|
| |
בס"ד צדיק,טוב לדעת שזה מה שצדיקים אוהבים לעשות........
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 15:08 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | צדיק,טוב לדעת שזה מה שצדיקים אוהבים לעשות........ |
|
לא הבנתי למה את מתכוונת...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 17:07 |
|
| |
אבא שלי פעם אמר לי: בקבלה מובא שכאשר אישה נפטרת מן העולם, מיד נשמתה מתחברת לנשמת בן זוגה. (אם בן זוגה עודינו בחיים, היא שמורה לבעלה עד שילקח גם הוא מהעולם). והיה, אם האישה רווקה / גרושה אזי עטות עליה כלמיני נשמות של זכרכרים סוטים ומענות אותה.. בגלל זה אני רוצה להתחתן!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 17:50 |
|
| |
חייכנית, נניח שאשה מתחתנת בשביל אהבה. אבל במסגרת השידוכים החרדי לא תמיד אהבה פורחת ומלבלבת בפגישות. לפעמים זה דורש הרבה זמן והשקעה. ושוב, אם אין אהבה, ואין בטחון, מאיפה האומץ לבחורה להתחתן?
זאת הסיבה האמיתית למה יש כל כך הרבה בנות רווקות. (ומדובר בעשרות אלפים שומרי תורה ומצוות מעל גיל 25 נניח.)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 18:05 |
|
| |
טיע אם זה מביא אותך למחשבות חיוביות אז מילא. לדעתי לא צריך להילחץ כדי להתחתן. מעבר לרגש צריך להיות ריאלים ולראות אם הבנאדם מתאים למטרות ולדרך החיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 18:36 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | אבא שלי פעם אמר לי: בקבלה מובא שכאשר אישה נפטרת מן העולם, מיד נשמתה מתחברת לנשמת בן זוגה. (אם בן זוגה עודינו בחיים, היא שמורה לבעלה עד שילקח גם הוא מהעולם). והיה, אם האישה רווקה / גרושה אזי עטות עליה כלמיני נשמות של זכרכרים סוטים ומענות אותה.. בגלל זה אני רוצה להתחתן!! |
|
אני לא רוצה לחשוב מה קורה כשנשמה של רווק עולה......
|
|
|
|
|