|
|
| נשלח ב-6/9/2012 11:05 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | אשה לא מתחתנת בשביל אהבה, היא מתחתנת בשביל בטחון. |
|
חחחחחחחחח :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 11:42 |
|
| |
בס"ד אתם כ"כ מצחיקם שאין לי מילים(=
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 15:22 |
|
| |
בס"ד אגב,צדיק....כתבת שהיית מעדיף להיות בדירה עם חברים,בירה כדורל...זלא בדיוק תחביבים של צדיקים צדיקים אמורים לישון על הקרקע ולאכול לחם ומים(=.......
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 15:27 |
|
| |
הוא צדיק, לא מסתגף....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 15:37 |
|
| |
אני צדיק במובן הטוב של המילה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 16:44 |
|
| |
אני חושבת שרוב האנשים היום מתחתנים לא רק ע''מ להזרים את.דור ההמשך.... מתחתנים כי: א. זו דרך העולם שיצר הבורא. ב. דור ההמשך. ג. כי לכולנו יש מטרה סופית וע''י בן/בת הזוג נוכל להתקדם אל המטרה. ו....... אני חושבת שלולא היה לנו רגש חיובי מסויים כלפי בן/בת הזוג... לא היינו מתחתנים 'על עיוור'....
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:01 |
|
| |
בשביל להביא ילדים לא צריך חתונה וכל הטררם.. אם אין אהבה היה רק האינסטינקט האימהי.. האנשים היו חוגגים, עד שמתישהו הנשים היו רוצות ילד או יותר ומגדלות אותו לבד בלי מחוייבות של האבא (אחרת שתלך חפש אותו) למה זה נשמע לי מוכר? אה, כן, בעלי חיים עושים בדיוק ככה...
חוצמזה, אדם (כמו הרבה בעלי חיים) הוא יצור חברתי אבל בשביל לא להיות בודד לא חייבים להיות דווקא עם בת זוג, אפשר לחיות שותפים בדירה למשל..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:07 |
|
| |
ל אדם... אני לא ילדה קטנה שצריך לספר לה שבשביל ילדים לא חייב 'טררם'.... ובשביל חברה לא חייב בן/בת זוג. אני גם חושבת שעם כל הכבוד לחברה הזו... אישה לא יכולה להעניק לאישה את מה שהאיש יעניק לה וכן להיפך. ו...תגיד לי, לא אתה זה שנתן שמות לבעלי החיים? לא אתה זה שראה אותם מתהלכים בזוגות... איש ואישה? לא אתה זה שביקשת ממנו 'עזר כנגדו'???? נו באמת.....
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:08 |
|
| |
לא הבנתי איך מה שאמרת מכריח חתונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:12 |
|
| |
זה לא מכריח... זה מתבקש רק מהרגש שמשתלט עלינו... רגש פנימי שגורם לנו לרצות את זה... אא''כ יש כאלה שלא בנשים חשקה נפשם... או שהם נבראו מחומר גלם שונה...
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:14 |
|
| |
וגם... חתונה היא מחוייבות מסויימת, נאמנות לאדם אחד. רצון אמיתי להיות שייך לאחד... ולא בחופשיות לדלג מאיש/ה לאיש/ה....
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:14 |
|
| |
למה אבל דווקא חתונה? ולמה להגביל עצמך דווקא לאחת? (פעם גם ככה היו מתחתנים עם יותר מאשה אחת) ולמה שהגבר יתחייב למזונותיה וכו'? החתונה זה בעיקר כובל את הגבר..
טוֹב לַגֶּבֶר כִּי יִשָּׂא עֹל בִּנְעוּרָיו... (איכה)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:25 |
|
| |
אדם... אתה לא חייב... חח
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:26 |
|
| |
אגב, להזכירכך, גם הקב''ה 'התחתן' עם עמ''י... ורק איתם!!
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 17:44 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | אגב, להזכירכך, גם הקב''ה 'התחתן' עם עמ''י... ורק איתם!!
רציתי רק 2 נשים....
|
|
|
|
|