| נשלח ב-9/9/2012 02:41 |
|
| |
רשמים מתפילת הסליחות ב'שונה הלכות' פ"ת
שבוע טוב ומבורך זה עתה חזרתי מתפילת הסליחות הראשונות בבית הכנסת 'שונה הלכות' בפ"ת, שם עבר לפני התיבה החזן יחזקאל קלאנג בליווי מקהלת רינה ותפילה' בניצוחו של יוסי שוורץ היצירות שבוצעו: פתיחה לאשרי - אלי יפה - המקהלה צדיק השם - סיקונדא/קלאנג/נוסח קדיש - יפה/גולדשטיין - חזן ומקהלה לכו נרננה - מלבסקי/קלאנג איך נפתח פה - אימפרוביזציה קל מלך - נעימה מאמע קל מלך - פוקס - החזן דביר שפיגל והמקהלה במוצאי מנוחה - jacob wasilkovsky - המקהלה, (סולן...) את ימין עז - אימפרוביזציה דרוש נא - ריימונד גולדשטיין - החזן והמקהלה זוחלים ורועדים - י-ה ריבון עולם ויזניץ - עלה לשיר חזן צעיר שאינני זוכר את שמו כל הכבוד יוצר אתה - אימפרוביזציה מרום - נוסח/הרשטיק/גלנץ פנה נא - אימפרוביזציה רצה עתירתם - רוזנבלט - החזן קלאנג וילד הפלא איתמר הומינר והביאותים - ילד הפלא איתמר הומינר פתיחה לשמע קולנו - אלי יפה - המקהלה שמע קולנו - בסיס הרשמן/אימפרוביזציה השיבנו - אימפרוביזציה אל תשליכנו - כנ"ל המקהלה בפתיח מנגינת שיר המעלות רוזנבלט אל תשליכנו ב - המקהלה בפתיח קהילות הקודש החזן באימפרוביזציה עננו - קוסוביצקי - דואט עם החזן דביר שפיגל מכניסי רחמים - בנט - ילד הפלא איתמר הומינר מתרצה ברחמים - אני תמיד מתבלבל של מי בדיוק הלחן יוסלה שטרן או הרשמן... קדיש - מודז'יץ סוף תפילה ארוכה שהחלה באזור השעה 23:00 והסתיימה בערך בשעה 01:30, לא קל תאמינו לי בכלל לא קל... את הדיווח המפורט אני משאיר בשמחה לשאר חברי הפורום שנכחו בבית הכנסת, יש"כ למפיקי הסליחות לחזנים למנצח ולחברי חברי המקהלה נותר לי לאחל בהצלחה לכל החזנים העוברים לפני התיבה בימים הנוראים הבעל"ט, לכו עם צעיפים מעילים גטק'ס וכפפות העיקר העיקר שהגרון לא יפגע... בהצלחה רבה רבה שנה טובה כתיבה וחתימה טובה לייזר
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 03:18 |
|
| |
אכן תפילה נחמדה יצירות יפות חומר ברמה גבוהה חזן ברמה גובהה סה״כ פונטנציאל טוב לסליחות מרוממות!
למעשה!!!
הציון הוא נמוך מאוד!! המנצח לא מנצח והמקהלה .....
יש פונטנציאל לא ממומש כעת האקורדים לא היו נקיים הקצב לא אחיד זמר שרץ פה ומנצח שמתעצבן וצועק חזן שלא מכיר את החומר וכו׳ וכו׳ בקיצור התאכזבתי נורא הסליחות לדעתי היו כישלון!!!!!!!
חבל שלא התקיימו חזרות חבל זה יכל להיות פיצוץ היה חומר טוב עיבודים טובים זמרים שהכירו את החומר אבל על הבמה בלאגן זיופים ריצות כניסות מבולגנות חזן מזייף מנצח שמתקן ומנצח שמתעצבן
אומנם היו רגעים יפים כמו אל מלך לכו נרננה אשרי פתיחה לסליחות במוצאי מנוחה רצה עתירתם
אבל היו גם פישול ים כמו ענינו זוחלים ורועדים דרוש נא מתרצה ברחמים קדיש שסוף הסליחות!
בקיצור גם המקהלה הזו כדי שתתפרק......
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 03:21 |
|
| |
תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 09/09/2012 03:23:37
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 04:18 |
|
| |
פשוט הזוי לראות מנצח שמלכלך את עצמו, וזאת רק בכדי לנקות "חשדות" נגדו..
כמה טיפשות בראש אחד, חבל על בן אדם שבקושי התחיל את חייו..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 10:18 |
|
| |
אני לא ממש מבין מה הולך פה אבל אני נגעל. אכן, יש מה לשפר במקהלה כמו בכל מקהלה...אבל, יחסית למקהלה חדשה וצעירה עם חזנים צעירים שלא באו מהאקדמיה, יש כבוד!!!והרבה!!! עיקר הפאשלות היו של החזנים ולא של המקהלה (העננו היה זוועה וזו כבר שנה שניה שלי שאני נתקל בחזנים ש"מתעקשים" לבצע משו שהם לא יודעים. זו בושה לתפאורה לכובע ולגלימה..). למעט זיופים קלים פה ושם ההרמוניה של המקהלה הייתה מושלמת, שמעו את כל מדרגות הקולות באוקטבות השונות בשילוב יפה ונעים לאוזן והעיבודים (חלקם לפחות לפי מה ששמעתי ואני מבין, של יוסי) היו מצוינים. אם תפנו אל יוסי ותציעו את ביקורתכם ע"מ לשפר את הדבר הנפלא הזה ולא אכולי קנאה, אני בטוח שהוא יקשיב, כי גם הוא רוצה להיות הכי טוב ולהשתפר..ואז גם אתם תרויחו מזה שתהיה פה עוד מקהלה מקצועית שתביא דברים חדשים ומעניינים.
יוסי בהצלחה ענקית. נהניתי!
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 09/09/2012 10:19:32
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 12:32 |
|
| |
למה בערב הימים הנוראים אני צריך להיכנס לפורום חזנות ולראות את כל הגועל הזה את כל השנאה והמריבות חבל שהמנהל לא עושה סדר האשכולות הללו מבריחים כותבים כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן במחילה אבל היה אפשר שהמריבות יעברו לגימייל האישי
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 14:57 |
|
| |
יעפ,סורי שלא הבנתי מה רצית ממני, ולכן אני גם לא אגיב עד שאבין מה בדיוק רצית ממי ולמה. הייתה לי תחושה שאתה כותב נגד כל העולם. תקן אותי אם אני טועה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 16:07 |
|
| |
רשמי מהתפילה הנפלאה הזו
הייתי, ונהנתי מאוד מהחזן הנפלא יחזקאל קלאנג ומהמקהלה הצעירה והמקצועית רינה ותפילה בניצוחו של הבחור המוכשר יוסף שורץ הי''ו. נתחיל מהפתיחה של הסליחות של אלי, דבר ראשון המקהלה נשמעת מבחינת סאונד ממש מצויין מאוד השתפרתם אני מוכרח לציין, הפתיחה נשמעה קצת לחוצה, אבל לבוא ולעשות סאונד מפתיחה כזו את זה יכול רק המאסטרו מירושלים, ותלמידו הוכיח שהוא ראוי לתואר התלמיד, וזה היה מאוד מוצלח יחסית למה שהיה צפוי להיות, צדיק ה' של סקונדא, היה נחמד ביותר לא ייחודי כמו שציפיתי, הקדיש של ריימונד ואלי היה נשמע ממש מצויין מבחינת המקהלה החזן קצת ברח אבל חזר בסיועו של המנצח,לכו נרננה יצירה שתמיד כיף לשמוע, אבל הפעם היה באמת כיף לשמוע את המקהלה שהשתדלה ויצרה ממש מוזיקה מהיצירה כל הכבוד, איך נפתח פה ממש מתוק יחזקאל היה מצויין, קל מלך פוקס, היה נחמד המקהלה עשתה עבודה מצויינת, והחזן האורח היה די טוב יישר כוח, במוצאי מנוחה היה ממש נפלא הסולן קולני הפתיע בגבהים היה ייחודי ומרגש דינמיקה ממש מושלמת,כל הקטעים של במוצאי מנוחה היו נפלאים ומעוררים, רצה עתירתם, היה קצת מהר מידי לדעתי אבל יותר נורמלי ממקהלה אחרת ששמעתי אתמול, שלקחו את היצירה למקום ממש אחר ולא מתאים, והביאותים היה יפה מאוד, ילד הפלא עשה עבודה מצויינת, פתיחה לשמע קולנו היה מיוחד במינו מעורר ומרגש,שמע קולנו משתפך היה מרגש מאוד, עננו בושה למשה קוסביצקי (עזבו באו נתעלם מזה), מכניסי רחמים ילד הפלא בביצוע קצת נמוך אני לא שמעתי ילד ששר כל כך נמוך את ההתחלה נחמד, מתרצה ברחמים היה ממש מצויין מאוד נהנתי, והקדיש בסוף היה יפה מאוד... בתכל'ס התפילה הייתה מאוד יפה ומרגשת, אם חזן מיוחד, ומקהלה של צעירים שעשו עבודה מדהימה מעבר לכל הצפיות, שבעז''ה נשמע מהם עוד בעתיד אם חומרים טובים ומענינים. ותודה לכל העוסקים בהצלחת התפילה המרוממת הזו ראש העיר מר יצחק אוחיון, חברי המועצה, יוסי נטקוביץ המפיק, לחזן יחזקאל קלאנג, ולמנצח המוכשר שעתידו לפניו יוסי שורץ, וכמובן לחברי המקהלה הנפלאים. יהי רצון שכל תפילותינו תתקבלנה לפני יושב מרומים ויברכינו מידו הפתוחה בברכת כתיבה וחתימה טובה....
תוקן על ידי דובלה ב- 10/09/2012 23:32:39
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 01:10 |
|
| |
פעם ראשונה שלי ששמעתי את החזן יחזקאל קלאנג ולמדתי ממנו הרבה, ואני חושב שכל מי שהיה שם למד ממנו, לדעת איך צריך להתפלל, איפה להשתפך ואיפה לא, והמקהלה הצעירה רינה ותפילה בניצוחו של יוסי שוורץ , היו דברים שנהנתי יותר היו דברים פחות אבל בסה"כ הם עשו דברים מדהימים וקשים ויש עתיד ואפילו גדול,, ומאד נהנתי מהתמיכה שנתנו לחזן, זה היה פשוט פנטסטי,,ולדעתי זה מביא את החזן יותר להשתפך,,,,וכך צריך להיות בהצלחה לכם בהמשך הדרך,,, יקי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 08:59 |
|
| |
חבר'ה, יש הקלטה כאן למעלה אם לא שמתם לב.... שום דבר שקשור לנפלא ו/או מדהים לא משתקף בהקלטה... חלאס לבלבל ת'מוח!!! דחילקום!! היה בינוני לעיתים וחלש לעיתים לא מעבר לכך. וכן, אני לא מהמפרגנים, בכלל לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2012 09:06 |
|
| |
טעות
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 12/09/2012 09:07:01
|
|
|