בית פורומים שידוכי חרדים

מיתוסים שצריך לנתץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/9/2012 13:33 לינק ישיר 

מחשב, הקצף והתסכול זה על האנשים שמשכנעים אותך ״מה אכפת לך להפגש? מקסימום בזבזת כמה שעות״ 
לא! זה לא כמה שעות בלבד! ואם אני חושבת מראש שזה לא מתאים לי אז בהחלט חבל לי על הבזבוז של הכמה שעות+מעות+כח נפשי ופיזי+מה שיהיה אח"כ....
יש אנשים שלא קולטים כשאומרים להם שזה לא בא בחשבון... הם ממשיכים לשכנע ולחפור....
ונערונת, גם אם כבר קבעת ואת חושבת ובטוחה ב 1000% שזה יהיה אחלה של בזבוז זמן לשמה, זה אפשרי להוריד אבל שוב, לא קל ומצריך בירור עצמי ואומץ... וגם זהירות...

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 13:43 לינק ישיר 

הבן_האובד כתב:
אני ממש לא מסכים עם ניתוץ המיתוס, מכמה סיבות.

א, לפעמים האנרגיה שמבוזבזת על בירורים גדולה יותר מהאנרגיה שמבוזבזת ביציאה לפגישה.

ב, המון פעמים בבירורים מספרים על הבחור x למרות שהבחור הוא y, ולפעמים גם אם מספרים את האמת אין יכולת לנתח ולעבד בצורה ברורה את המידע שמועבר ע"י החברים, מה שעלול להביא לדעתי לפספוס של שידוכים שיכולים היו להתאים.

אני כמובן לא מדבר על גילאים צעירים מאוד שאז פגישה עלולה להכניס את הנפגש/ת למערבולת של רגשות, ואז אולי כן כדאי לברר טוב יותר, אלא לגילאים מבוגרים יותר שבהם הנפגשים כבר למדו להכיר את עולם השידוכים ולא לפתח ציפיות שווא.

זו דעתי! אתם מוזמנים לחלוק עלי. 
ברמת העיקרון (למרות שאני פתחתי את האשכול) אני מסכימה שיש בהתרשמות אישית משהו שאין בבירורים. סובייקטיביות מסוג שונה. מאידך יש ככ הרבה חוקים קטנים שהופכים את הפגישה למשהו ככ לא טבעי ככה שבטל עיקר ובטלה ההתרשמות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 13:47 לינק ישיר 

חדשותנט, אשמח אם תחכימי אותי. מה עוד את מבזבזת מעבר לכמה שעות במקרה הרע וכשעה וחצי במקרה הנורמלי? אני לא מדבר על מקרים שבהם ברור לך מסיבה כל שהיא שאין לעסק הזה שום סיכוי, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 14:08 לינק ישיר 

אובד, שאלה מעצבנת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 14:20 לינק ישיר 

נערת, אשמח לקבל תשובה מעצבנת. (ובלבד שהיא תהיה נכונה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 14:33 לינק ישיר 

נכונה עפ איזה מדד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 14:36 לינק ישיר 

יודעת מה, אשמח לקבל גם תשובה שאינה נכונה. מעניין אותי לראות איך אתן מתפלות בלשונכן ומנסות להסביר את הבזבוז הגדול של הזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 14:51 לינק ישיר 

לא זמן, אנרגיה! אנרגיה!עזוב שהדייטים במהלך השנים עולים גם לא מעט. על זה לא באמת מתבכיינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 15:03 לינק ישיר 

אובד, עם הבחור האחרון שנפגשתי, הלכו לי 6 שעות יקרות לאיבוד!!! זאת הייתה פגישה ראשונה ואחרונה... 6 שעות מההתארגנות ועד שחזרתי הביתה...
אז חוץ מהזמן של הפגישה שלדעתך הוא "כמה שעות במקרה הרע וכשעה וחצי במקרה הנורמלי"...
יש עוד כמה דברים נחוצים שגורמים לבזבוז זמן ואם אני אקח בחשבון גם את כל הטלפונים אח"כ וההסברים שצריך לתת וכו', זה יתווסף לי לחשבון הזמן ולכח הנפשי/פיזי בהתאם....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 15:15 לינק ישיר 

חדשונט, קבלי ח.ח! הצלחת לתרגם את העצבים שלי למילים :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 15:17 לינק ישיר 

אוי אוי..  וכמה בחורים הרגישו שבזבזו שעות בגללך?

אין מה לעשות, צריך לנסות...  ככה זה שידוכים...  =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 15:24 לינק ישיר 

אדם, לא דיברנו כאן על הזמן של הבחורים או הבחורות אלא על הזמן של כל אחד שצריך לצאת לפגישה... אז אם זה בידיעה שזה לא מתאים מראש אז חבל על הבזבוז של השעות/כסף/אנרגיה וכו'...
נערונת באה לנפץ פה מיתוס של ה"צריך לנסות"...
בן אובד שאל על מה הבזבוז זמן, קיבל תשובה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 15:35 לינק ישיר 

אדם, ההבדל הגדול הוא שבחורים מבזבזים זמן. אנחנו מבזבזות כוחות נפש... לא תבינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 15:40 לינק ישיר 

נערונת לדעתי שני הצדדים מבזבזים זמן.
אבל הבחורים מבזבזים אולי יותר כסף לעומת הבחורות שזה עולה להן בכוחות נפש/אנרגיה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 15:46 לינק ישיר 

אהה! נסיעות זה בחינם? פאנים זה בחינם? אקססוריז זה בחינם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מיתוסים שצריך לנתץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.