בית פורומים שידוכי חרדים

מיתוסים שצריך לנתץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/9/2012 15:50 לינק ישיר 

סבבה זה גם לא בחינם וגם לוקח זמן! (כמובן שיש כאלו שלא צריכות פן /נסיעות וכו' וכו', אבל זה בד"כ...)
אז תגידי לי איפה המשוואה כאן?
זמן זה לוקח גם לבחורים וגם לבחורות
כסף, גם לבחורים גם לבחורות
אז כוחות הנפש של הבחורות מטות את כף המאזניים... :)

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 17:32 לינק ישיר 

אולי הפאן והאקססוריז מטים את הכף :(
כוחות נפש נדרשים גם מהבחורים.(גם אם לא נאה להם להראות את זה...)
ונודניקים בסגנון "מה אכפת לך?" מעצבנים בכל מגדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 17:38 לינק ישיר 

זה מתיש ,מעיף והכי הרבה מתסכל  וגם הייתי אומרת משעמם ............

תוקן על ידי MiniRiki ב- 12/09/2012 17:42:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 17:47 לינק ישיר 

טובסדר. אז גם בחורים צריכים אנרגיה בשביל לצאת. סתם רציתי להתבכיין קצת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 17:53 לינק ישיר 

כן אבל ברור שבנות לוקחות את זה יותר קשה ........
בת יום אחרי הפגישה , תחשוב על זה  לפחות יומיים 
בן אחרי שעתיים הוא בקושי זוכר איך קראו לה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 20:04 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
לא זמן, אנרגיה! אנרגיה!עזוב שהדייטים במהלך השנים עולים גם לא מעט. על זה לא באמת מתבכיינים

לא יודע איך זה אצלך, אבל דווקא אצלי האנרגיות מתחדשות בכל פעם שיש פגישה. אם שידוך מתחיל להתקדם אני מרגיש שוב רענן וצעיר ללא קשר לאחוזי ההצלחה או לדרך שבה השידוך יורד. כאשר יש לי תקופה ארוכה ללא "עקשן" בתחום השידוכים אני מתחיל להרגיש זקן מבוזבז. מין הרגשה כזו שהחיים זולגים לי בין האצבעות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 20:29 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
מחשב, הקצף והתסכול זה על האנשים שמשכנעים אותך ״מה אכפת לך להפגש? מקסימום בזבזת כמה שעות״ 
לא! זה לא כמה שעות בלבד! ואם אני חושבת מראש שזה לא מתאים לי אז בהחלט חבל לי על הבזבוז של הכמה שעות+מעות+כח נפשי ופיזי+מה שיהיה אח"כ....
יש אנשים שלא קולטים כשאומרים להם שזה לא בא בחשבון... הם ממשיכים לשכנע ולחפור....
ונערונת, גם אם כבר קבעת ואת חושבת ובטוחה ב 1000% שזה יהיה אחלה של בזבוז זמן לשמה, זה אפשרי להוריד אבל שוב, לא קל ומצריך בירור עצמי ואומץ... וגם זהירות...

אני מבין את דברייך... ובהחלט מסכים איתך... אך, אם בטיפוסים כאילו עסקינן... בטיפוסים שמסוגלים להגיד "מקסימום בזבזת כמה שעות"... אז אישית לא הייתי קוצף או נהיה מתוסכל מהם.. פשוט הייתי מרחם עליהם... מרחם על החוסר רגישות שלהם/ן... על החוסר התחשבות... ובזה היה העניין מסתיים מבחינתי... הם לא שווים את הקצפת שלי או את התסכול שלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 21:47 לינק ישיר 

אובד, עובד גם עלי אם שידוך מתחיל להתקדם. אבל בשלב המשעמם של הפגישות? אוי, סהדי שבמרומים מתחשק לי לפרוש לנדנדה הסמוכה במקום להתקשקש על נושאים שדנתי ודשתי ולשתי וטחנתי ובררתי והשקיתי והקאתי כבר 200 פעמים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 23:23 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
אובד, עובד גם עלי אם שידוך מתחיל להתקדם. אבל בשלב המשעמם של הפגישות? אוי, סהדי שבמרומים מתחשק לי לפרוש לנדנדה הסמוכה במקום להתקשקש על נושאים שדנתי ודשתי ולשתי וטחנתי ובררתי והשקיתי והקאתי כבר 200 פעמים!

שבעה לשונות של גאולה.....
בקרוב במהרה בימינו!

האמת כבדה על כן מעטים הם נושאיה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 23:58 לינק ישיר 

הרשו לי לנתץ את ההנחה שמדובר בניתוץ מיתוס, אין כאן שום מיתוס [מילה לא בדיוק שייכת לכאן] השאלה אם לצאת לפגישה עם בירור פחות מעמיק היא שאלה נקודתית, כמו שהזכירו כמה חכמים לפני, זה לגמרי תלוי בנסיבות ובסיכוי מול סיכון כשבעצם רוב נושא השידוכים בנוי כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2012 00:39 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
אני מבין את דברייך... ובהחלט מסכים איתך... אך, אם בטיפוסים כאילו עסקינן... בטיפוסים שמסוגלים להגיד "מקסימום בזבזת כמה שעות"... אז אישית לא הייתי קוצף או נהיה מתוסכל מהם.. פשוט הייתי מרחם עליהם... מרחם על החוסר רגישות שלהם/ן... על החוסר התחשבות... ובזה היה העניין מסתיים מבחינתי... הם לא שווים את הקצפת שלי או את התסכול שלי...

Hairy

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2012 01:54 לינק ישיר 

אוח, בדיוק עכשיו מישהו חפר  לי "נו תיפגשי, מ'כפת לך???"
לא! זה לא מתאים, לא מה שאני מחפשת! רד מזה כבר!!!
אני צכה לבקש ת'שם המלא של הבחור ההוא ולהפיץ אותו שכולם יעזרו לי להתפלל עליו שיתחתן כבר :)...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2012 12:31 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
Hairy

שזה אומר...? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2012 15:06 לינק ישיר 

מי אמר לכן שלבחורים זה לא עולה בכוחות נפש???

שטויות!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2012 15:36 לינק ישיר 

בס"ד
נכון.
שנה טובה לכולם!
נתראה בשנה החדשה(=...........................................................................

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מיתוסים שצריך לנתץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.