בית פורומים עצור כאן חושבים

חוקי אבולוציה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/10/2012 21:01 לינק ישיר 

"אקראית או לא?" זה היה נושא דברי. הבעיה היא שחסידי התאוריה מרפרפים כשחושיהם המחודדים חשים בערעור בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 21:21 לינק ישיר 

מה פרוש המילה מרפרפים פה?

אם כוונתך רועדים אז זה אולי כאלה שמייחסים חשיבות לדעות של אנשים כמוך שמכנים את יודעי ההסטוריה בתואר השגוי "חסידי התאוריה" בעוד  שהתואר הראוי  הוא ":יודעי ההסטוריה."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 21:51 לינק ישיר 

"מרפרפים" על דברי הזולת. עיין בהודעתי לעיל ותמצא כי היא מעלה תהייה פשוטה הכיצד נמצאה הוכחה לאבולוציה אקראית במחקר הנ"ל. ולא שהכותב טען זאת. אני דחפתי את ההנחה הזו מתוך היכרות עם דברים אחרים שכתב.

לגבי "חסידי" ו"יודעי". מי שטורח להגן על ידע באופן שמזכיר קנאות דתית  - הוא "חסיד" - בעיני כמובן. אין צורך לקחת ללב, אך כיון שלא נמצא דיון אמוציונלי שכזה בהיכלי המדע יש להניח שבעיני אנשים נוספים.

לגבי עצם דברי, האין אתה מכיר בנס הגדול שהתרחש שם? 
מהי הסבירות שמוטציה גנטית של לטאה בסביבות שנות ה70 של המאה התשע-עשרה תכיל שינוי במערכת העיכול  
בדיוק לאחר שכמה מדענים החליטו לספק להן תזונה קשה לעיכול? טענה בדבר אקראיות תהיה קשה לעיכול לבעלי דעת חסרי שסתומים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 22:09 לינק ישיר 

דייר כתב:
 וכשאני רואה מורכבות אין סופית וחוכמה אין סופית בכל פיפס בבריאה הזאת
אני אומר לעצמי שיש פה כוונת מכוון.

וכאשר רואה פיפס, למשל פצע נרפא מעצמו, האם לדעתך הריפוי קורה על ידי מכוון שרירותי מקוון, או ע"י חוקיות קבועה?

לְיִשְׁרֵי-לֵב שִׂמְחָה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 22:15 לינק ישיר 

תשפןט בעצמך אם המנגנון הזה נוצר לבד או בכוונת מכוון
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%AA_%D7%93%D7%9D

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 22:42 לינק ישיר 

תודה על תגובתך.
שאלתי אינה איך נוצר המנגנון. המנגנון קיים כבר מכבר, ופצע נרפא עכשיו. אז האם עכשיו הריפוי נעשה ע"י חוקיות קבועה (כוללת מנגנונים קבועים) או ע"י מכוון שרירותי און ליין?

לְיִשְׁרֵי-לֵב שִׂמְחָה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 22:51 לינק ישיר 

יהודים, מה אתה מציק לאפריםבן, הוא העתיק לך במפורש קטע מויקיפדיה שטוען שהאבולוציה התקבלה, וממילא היא עובדה!!! זה לא מספיק ברור????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2012 10:12 לינק ישיר 

זה נעשה ע"י מנגנונים קבועים כמו מכונה.
אבל מי מפעיל את המכונה מי מניע את כל הדומם הזה זאת התעלומה הגדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2012 11:36 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:
יהודים, מה אתה מציק לאפריםבן, הוא העתיק לך במפורש קטע מויקיפדיה שטוען שהאבולוציה התקבלה, וממילא היא עובדה!!! זה לא מספיק ברור????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2012 12:29 לינק ישיר 

פרוגרמי:אתה שומע,יהודים,מה אתה מציק לאפריםבן הוא העתיק לך במפורש קטע מויקיפדיה שטוען שהשמש זורחת במזרח ושוקעת במערב.וממילא היא עובדה!!!!זה לא מספיק ברור?

יהודים:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 10:55 לינק ישיר 

דייר כתב:
זה נעשה ע"י מנגנונים קבועים כמו מכונה.
אבל מי מפעיל את המכונה מי מניע את כל הדומם הזה זאת התעלומה הגדולה.

ואם לעזוב רגע את השאלה "מי מניע", מה הבעיה באפשרות לקיום האבולוציה ע"פ מנגנונים קבועים?
למה זה היסטרי יותר מתורת ריפוי פצע מעצמו?
(לפי רושם שלי ההיסטריה מופיעה במיוחד כאשר לוקחים מאנשים את האלילים שלהם האהובים. וידוע כי פסל אלילי אפשר לעשות אפילו מדברי קודש.)
גם בריפוי מעצמו יש התפתחות, בכל דבר יש התפתחות, תגיד נא, האם ידוע לך דבר שאין בו התפתחות?

לְיִשְׁרֵי-לֵב שִׂמְחָה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 13:12 לינק ישיר 

איזה מנגנונים קבועים?
אם מישהו לא מתכנן ולא דואג שדברים יתבצעו כלום לא קורה.
תשאיר את הבית שלך ללא תחזוקה מובטח לך שאחרי שנה תקבל חורבה.
תסלח לי אבל אני לא מבין מה הכוונה שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 14:02 לינק ישיר 

כדי ללמוד מנגנוני ריפוי מעצמו אתה צריך מישהו דואג? הרי לומדים את חוקי הריפוי, חוקי הטבע, חוקי התפתחויות בלא להיתקע ב"מתכנן".
שאלת "מתכנן" היא שאלה פילוסופית, לא למדעי הטבע אשר לומדים "איזה מנגנונים קבועים?" .
השאלה הפילוסופית הזאת היא חשובה ביותר, אבל אם לבלבל אותה עם מנגנוני הטבע, אז לא תקבל לא הביולוגיה ולא הפילוסופיה.

לְיִשְׁרֵי-לֵב שִׂמְחָה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 14:43 לינק ישיר 

אפריםבן כתב:
פרוגרמי:אתה שומע,יהודים,מה אתה מציק לאפריםבן הוא העתיק לך במפורש קטע מויקיפדיה שטוען שהשמש זורחת במזרח ושוקעת במערב.וממילא היא עובדה!!!!זה לא מספיק ברור?

יהודים:

אפריםבן..

אין לך מושג עד כמה תשובתך היא מייצגת קלאסית של הבערות והפנאטיות, העדריות וההמוניות. גם אם נניח שתיאורית האבולוציה עומדת במבחן הביקורת והיא אפשרית, ואפילו אם נניח גם שלפי הנתונים שבידינו סביר שהיא התרחשה. עדיין ההשוואה בין נכונות תיאוריה מסוג כזה, לבין כיוון זריחת השמש, מלמדת על קטנות מוחין, על חוסר יכולת הבחנה אינטלקטואלית, מכיון שמדובר ב"עובדה" מן הסוג הפשוט והבסיסי שגם ילד בן שלש יכול לראות, הרי מי שכופר בעובדה זו הוא בהכרח חולה רוח ויש לאשפזו. וכך הלאה. זו רק דוגמא קטנה שעולה ממנה ריח של המון שועט, של הבערות היודעת הכל, של האיוולת השולטת בכיפת הטפשים. של כל מה שאתה מייצג כאן.

לפיכך באמת פתחתי במלים 'אין לך מושג' כי נראה שלא תוכל להבין בכלל מה אני רוצה. אבל לפחות זאת זכור: גם כשאין השכלה, שנינות לא תזיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 15:43 לינק ישיר 

על איזה חוקי התפתחות אתה מדבר?
אולי תבהיר לי מה החוקים שידועים לנו היום שמסבירים איך יצור חד תאי הופך לאדם חושב.
כמו שיש ויקיפדיה על מנגנון קרישת הדם תן לי ויקיפדיה על החוקים האלה.
הרי מה שיש זה פנטזיות איורים דמיוניים וים של השערות והיפותזות.
הלזה יקרא חוקי התפתחות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > חוקי אבולוציה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 31 32 33 לדף הבא סך הכל 33 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.