בית פורומים בחדרי חרדים

האם יהודה משי זהב רצח את ר' אליעזר זילבר הי"ד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2012 16:10 לינק ישיר 

מה יותר פשוט מלהשמיע את ההקלטה?

אם שאולזון ישמיע לציבור אתצ ההקלטה, יוכיח צדקתו ואולי משי זב יבוא על עונשו.

ואם לא יפרסם סימן שכל מה שהוא כותב מקורו דמיון חולני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 16:14 לינק ישיר 

כנראה לא כל אחד בקי באנגלית:

בכתבה כתוב במפורש שדקרו אותו בחזה, וכמה פעמים.

ברור מעל ספק, שכל דקירה באיזור החזה, נסיון לרצח!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 16:25 לינק ישיר 

אור, אתה מתאמץ קצת יותר מדי להכפיש את שאולזון.

שאולזון אומר שהדקירות עצמן לא היו ניסיון לרצח אלא כדי לגרום לו להודות שהוא שאולזון ורק אחרי זה התכוונו לרצוח אותו, ואז גילו את התעודה המזהה והבינו שזה לא הוא וזרקו אותו.

הפרט היחיד שלא קונסיסטנטי בין שני הדיווחים הוא ששאולזון מתאר את הפצעים כקשים יותר ממה שהם מתוארים בנ"י טיימס, אבל חוץ מזה אין שום חוסר תאימות בין שני הדיווחים. ונכונה מציין צונמי שבדיעבד דקירה בחזה יכולה להתברר כלא רצינית אם במקרה לא נפגע שום איבר או כלי דם גדול, אבל את זה הדוקר לא יכול לדעת.

תוקן על ידי אזנים_לכתל ב- 14/09/2012 16:28:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 16:27 לינק ישיר 

צונמי כתב:
ברור מעל ספק, שכל דקירה באיזור החזה, נסיון לרצח!!

אתה יודע עם מה דקרו אותו?
מי שדוקר 11 פצעים שיטחיים, והנדקר מקבל טיפול ומשוחרר, ברור שלא ניסו לרצוח אותו.
וכל מי שמעט קורא עיתונים, יודע שאין סיכוי שעיתון יתאר נסיון רצח כ'תקיפה'.

ולפחות שקר אחד של שאולזון,כבר הוכחתי לעיל. אז לפני שאתה מדבר על אנגלית, אתה מוזמן לקרוא עברית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 16:30 לינק ישיר 

התנהגות שפלה בלי קשר אם רצה לרצוח או רק לפצוע. פושע מהעולם התחתון במסווה של חרדי. יש להחרים את המנוול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 16:33 לינק ישיר 

אור היום אתה מדבר על עיתונים של היום וזה מ1989

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 16:56 לינק ישיר 

אזנים_לכתל כתב:
אור, אתה מתאמץ קצת יותר מדי להכפיש את שאולזון.

שאולזון אומר שהדקירות עצמן לא היו ניסיון לרצח אלא כדי לגרום לו להודות שהוא שאולזון ורק אחרי זה התכוונו לרצוח אותו, ואז גילו את התעודה המזהה והבינו שזה לא הוא וזרקו אותו.

הפרט היחיד שלא קונסיסטנטי בין שני הדיווחים הוא ששאולזון מתאר את הפצעים כקשים יותר ממה שהם מתוארים בנ"י טיימס, אבל חוץ מזה אין שום חוסר תאימות בין שני הדיווחים. ונכונה מציין צונמי שבדיעבד דקירה בחזה יכולה להתברר כלא רצינית אם במקרה לא נפגע שום איבר או כלי דם גדול, אבל את זה הדוקר לא יכול לדעת.

אני לא הבנתי ששאולזון מתכוין שהדקירות היו רק לשם זיהוי.
אבל, לצורך הענין אני מוכן לאמץ בשמחה את הפרשנות שלך.

כי יוצא מזה, שהדקירות אכן היו דקירות קלות ושטחיות, לשם זיהוי בלבד. ולא כדברי צונמי ומירערחוץ.
מה רצו לעשות לאחר הזיהוי? על-זה אין לשאולזון שום ראיה.
וגם לי ולך, אין שום סיבה לחשוב שהמטרה היתה רצח. מסתבר יותר שהמטרה היתה להכות אותו, להפחיד אותו, אולי גם לגלח זקנו כנהוג וכו'.
ממתי חטיפה לשם רצח, נעשית בידי המון אדם? תשעה חוטפים בשתי מכוניות?

הערה קטנה לצונמי: שאולזון טוען שהביאו "רוצח מומחה". "רוצח מומחה", יודע בדיוק איזו דקירה גורמת למוות, ואיזו לא.

תוקן על ידי אור_היום ב- 14/09/2012 17:01:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 17:40 לינק ישיר 

שאולזון אומר שסילבר העיד שהם אמרו שהם מתכוונים לרצוח אותו. אתה כמובן לא חייב להאמין לפרט זה, אבל אין לך שום הוכחה שסותרת את טענתו זו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 17:48 לינק ישיר 

לא מכיר את חלקו של משי זהב בפרשה. אבל לגופו של ענין הכרתי היטב את ר' אליעזר ז"ל ואת כל הסיפור הנ"ל על בוריו. זה שהוא הי' חי עוד כמה שנים לאחר מכן היה בגדר נס, ולאחר ברכה מפורשת מהרבי זי"ע. הוא נדקר ונזרק ברחוב לאחר שהדוקרים חשבו שהוא כבר מת, ורק בדרך נס עבר שם מישהו והציל את חייו. [דוגמא די דומה קרה גם עם הרב וועכטער שליט"א שכמעט רצחו אותו, ולאחר שחשבו שכבר גמרו אתו זרקו אותו ובנס ניצל].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 17:51 לינק ישיר 

לפי מה שידוע לי ההקלטה נמצאת אצל זילבר ולא אצל שאולזון ולכן הוא לא יכול לפרסם את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2012 17:52 לינק ישיר 

אני לא רוצה להתערב בכל הפרשנויות
ואיני יודע אם ניסו לרצוח או רק להזיק ולאיים,
אני גם לא יודע מי עמד מאחורי המעשה (אין לי ראיה)
אבל אני עצמי ראיתי ודיברתי עם אליעזר זילבר ז"ל, והסיפור עצמו נכון,
נתנו לו מכות, דקרו אותו והשליכו אותו,

כמובן שכל צד מספר את זה מזווית אחרת, אבל  המעשה היה גם היה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 01:54 לינק ישיר 

אני מניח שאם לא היה בזה בדל של אמת ההנהלה היתה מוחקת את האשכול # נכתב מניו יורק ביום חול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 21:49 לינק ישיר 

אזנים_לכתל כתב:
שאולזון אומר שסילבר העיד שהם אמרו שהם מתכוונים לרצוח אותו. אתה כמובן לא חייב להאמין לפרט זה, אבל אין לך שום הוכחה שסותרת את טענתו זו.

הוי אזנים_לכותל. אני יודע שיש לך משהו עם שאולזון, ובכל מקום אתה אוחז בשולי אדרתו.

גם אני הייתי פעם ילד תמים, קראתי את שמואל ארגמן, והייתי בטוח שזה אמיתי.
אפילו כשקראתי את "צביקי גרין" מאת חיים ולדר, סברתי שזה ספור אמיתי.

הגיע הזמן, שתלמד להבחין בין חלום למציאות, בין דמיון לעובדה, ובין אנשים הוזים, לאנשי אמת.

הנה, שאולזון כתב את הסיפור שלו.
הביאו כתבה מהnyt, הנחזית לתמוך בדברי שאולזון. אבל, הוכחתי מעיון בכתבה, שאדרבא, גירסת שאולזון מופקפקת ולא סבירה. ואתה עוד אומר שאין שום הוכחה שסותרת את טענתו?

קרא שוב את האשכול, ותראה כמה וכמה הוכחות. גם אתה סובל מהתסמונת ע"ש הניק 'זכרונאי'?

ממש תחרות הזיות נפתחה פה. הגדיל לעשות פרעג_נישט עם גירסא משלו: הם [משי זהב ו"הרוצח המומחה"], חשבו שהוא כבר מת, ולכן עזבו אותו..
הוי שאולזון! הִזּהֵר! אתה כבר לא ההוזה מספר אחת! פרעג_נישט עקף אותך!

ואתה, אוזנים לכותל, במי אתה תומך?
בגירסת שאולזון שזה היה רוצח מומחה, או בגירסת מירערחוץ וצונמי שזה היה מישהו לא מקצוען?
ואולי בכלל בגרסת פרעג_נישט?

תוקן על ידי אור_היום ב- 15/09/2012 22:41:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 22:35 לינק ישיר 

אם הוא לא נרצח אז יהודה לא רצח אותו, לא כן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2012 22:39 לינק ישיר 

לא ידעתי שסאטמר חיות כאלו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם יהודה משי זהב רצח את ר' אליעזר זילבר הי"ד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.