|
|
| נשלח ב-15/9/2012 22:56 |
|
| |
| OldBrisker כתב: |  | | לו יהא שנדקר ובעקבות זה נחלש גופו, האם הלכתית זה נחשב רצח? |
|
"אם יקום והתהלך בחוץ על משענתו, וניקה המכה."
וזהו הדין הדיוע כדין 'יום או יומיים'.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2012 23:05 |
|
| |
והנה לנו עוד רמאות של שאולזון:
הוא כותב, שבגלל התקיפה, זילבר נחלש, "והלך לעולמו אחרי כמה שנים".
כמה שנים?
אחסוך לכם את החיפוש:
21 שנה!
כן! 21 שנה!
ולזה הוא קורא "כמה שנים".
ממש "כמה שנים".
להזכירכם: הפציעה היתה קלה. לפי הNYT, הפצעים היו שיטחיים, הנפגע קיבל טיפול ושוחרר.
אבל שאולזון, כמו שאולזון, מעוות כל דבר. את התקיפה הקלה הוא הפך לאנושה, ואת 21 השנים, הוא הפך ל"כמה שנים".
והעובדות? מי בכלל מתענין בהן.
תוקן על ידי אור_היום ב- 15/09/2012 23:06:09
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 00:31 |
|
| |
אין ספק שהניק 'אור היום' קשור באיזשהו דרך לאלו שפגעו בו, ופשוט עלוב איך שמנסה לכסות על טרור ומעשה רצח!
בספר 'נודע בשיעורים', לדמותו של הגאון רבי חיים נאה זצ"ל, יש פרק לזכר הרב אליעזר זילבר ז"ל, שנכתב על ידי המשפחה, ובהוצאת איגוד צאצאי הגרא"ח נאה והוצאת חזק חב"ד, ואני מצטט מילה במילה מעמוד 508:
'בכ"ו אייר תשמ"ט עבר אירוע שכמעט קיפד בו את חייו. היה זה בעת נסיון התנקשות בעיתונאי ר' חיים שאולזון עורך פנים חדשות. טעות בזיהוי הובילה את הבריונים לדלוק אחר רכבו, הם משכו אותו למכוניתם ושם דקרו אותו בידיו ובחזהו ואף תכננו לקטוע את אצבעותיו רח"ל כעונש על על הכתיבה נגדם. באורח נס לא ביצעו בו את זממם, לאחר שבחור בשם יוסי גולדברגר דלק אחריהם עם רכבו שעל גבו סירנה. הם, שחשבו כי נתפסו על ידי המשטרה, השליכו את ר' לייזר לכביש ויוסי החיש אותו לבית הרפואה, שם גילו שאחת הדקירות היתה 2 ס"מ מהריאות'.
בהמשך כתוב איך שהרבי מליובאוויטש נתן לו ברכה לניסים ולרופאה. והדברים ברורים שם!!
הפרשה הזאת לא נכתבה על ידי חיים שאולזון או איזה ניק בפורום, רק בספר רשמי על ידי המשפחה, וערוך בידי הסופר החבד"י ר' שניאור זלמן ברגר.
אבל כמובן גם תכחישו זאת! פשע!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 00:40 |
|
| |
הוי צונמי! אתה כבר מתחיל להתבלבל.
אני מציע לך לקרוא שוב את האשכול, ולהבין מה אני טוען, ומה אני לא טוען.
כל הציטוט הארוך שהבאת, לא רלוונטי בכלל, הי הוא לא נודע למה שאני אמרתי.
אבל שים נא לב לשורה אחת, חשובה מאד:
הם דקרו אותו בידיו ובחזהו ואף תכננו לקטוע את אצבעותיו.
כלומר: הם לא זממו לרצוח! כלומר: שאולזון שקרן!
ואת זה לא כותב ניק בפורום אלא כדבריך: "בספר 'נודע בשיעורים', לדמותו של הגאון רבי חיים נאה זצ"ל, ובהוצאת איגוד צאצאי הגרא"ח נאה והוצאת חזק חב"ד, ספר רשמי על ידי המשפחה, וערוך בידי הסופר החבד"י ר' שניאור זלמן ברגר".
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 00:53 |
|
| |
אור היום תמורת כמה כסף תסכים לצאת לקטוע אצבעות של מאן דהו? יש לי מישהו ממש עכשיו על הכוונת, תוכל לעזור לי?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:06 |
|
| |
| ה_משפוחע כתב: |  | אור היום
תמורת כמה כסף תסכים לצאת לקטוע אצבעות של מאן דהו?
יש לי מישהו ממש עכשיו על הכוונת, תוכל לעזור לי? |
|
הערה סרקסטית,רעה ומטופשת.
אתה רק מראה שלא קראת את האשכול, ושאינך מכיר אותי.
אפילו אם תתן לי מלא ביתך וכו', לא אפגע באיש.
ורק הערה: גירסת קטיעת האצבעות, היא הגירסא השלישית במספר.
שאולזון, אומר שרצו לרצוח. פרעג_נישט אומר שכבר רצחו בפועל ממש, רק בטעות עזבו אותו מוקדם מדי. והנה, גירסת קטיעת האצבעות.
כמה גרסאות נוספות מסתובבות בקראון הייטס? אינני יודע.
תוקן על ידי אור_היום ב- 16/09/2012 01:08:26
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:18 |
|
| |
האם אתה סבור שהדיון כאן הוא שאולוזון האיש האם הוא שקרן או בעל דמיון חולני? הדיון הוא המקרה לגופו, היה או לא היה ואם זה היה - כלל לא משנה אם שאולזון דייק בפרטים וניסו לרצוח אותו, או שרק רצו להשתיק אותו לדקור בן אדם - זהו מעשה שלא ייעשה!!! לשום כוונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם זה ברור לך? תודה ומה הקשר לקראון היטס? לא ממש הבנתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:19 |
|
| |
אור היום
את שאולזון אני לא מכיר אישית, אני יודע עליו רק באופן כללי, והוא כלל לא הנושא כרגע, וכל הפרשנויות שלו לענין זה לא מעניינות אותי כרגע.
לעומת זאת את ר' אליעזר זילבר ז"ל הכרתי היטב, הסיפור בגירסאות השונים המופיעים פה אינם גירסאות שונות אלא פרטים המשלימים זה את זה, אני לא זכרתי את הקטע של קטיעת האצבעות. ייתכן שזו היתה תוכנית ראשונית שלהם, ואולי באמת לא התכוונו לדקור אותו למוות, אבל הם עשו זאת, ובפועל זרקו אותו מהרכב כשכבר חשבו שגמרו איתו.
מה שאני זוכר היטב הוא שבכל כ"ו אייר הי' ר' לייזר עושה חגיגה ומכנהו "דאס איז מיין יארצייט..." (זהו היארצייט שלי). הוא - כמי שעבר את הדקירות ואת הטיפולים שהי' צריך לעבור לאחר מכן - הרגיש היטב את התוצאות של הנסיון לרצוח אותו. (ושוב יכול להיות שזה לא הי' בתכנון של הדוקרים, אבל זה מה שהם ניסו בפועל).
דרך אגב, אם הבנתי נכון, משי זהב הי' "רק" הנהג של הטנדר, ומי שדקר בפועל הוא אחד בשם גרטנר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:29 |
|
| |
| ה_משפוחע כתב: |  | האם אתה סבור שהדיון כאן הוא שאולוזון האיש האם הוא שקרן או בעל דמיון חולני?
הדיון הוא המקרה לגופו, היה או לא היה
ואם זה היה - כלל לא משנה אם שאולזון דייק בפרטים וניסו לרצוח אותו, או שרק רצו להשתיק אותו
לדקור בן אדם - זהו מעשה שלא ייעשה!!! לשום כוונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האם זה ברור לך?
|
|
גם אתה כבר לא יודע לקרוא?
הנה לך ציטוט מכותרת האשכול:
האם יהודה משי זהב רצח את ר' אליעזר זילבר הי"ד?
ועל-זה עניתי, ובררתי בראיות, שזילבר לא נרצח, והשם לא יקום דמו. והכל דמיון פרוע של חולם החלומות הידוע.
לפני שאתה מבלבל במוח, מה הדיון ומה לא הדיון, הואל נא במטותא לפקוח שתי עיניך, ולקרוא. פשוט לקרוא. את האשכול מתחילתו. ואז תראה, ששתי תגובותיך באשכול, היו לא לענין. לא כבדו אותך ולא את ניקך.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:37 |
|
| |
א. מי זה הגרטנר הזה ? ב. לא נראה מופרך שמביאים את משי זהב לאמריקה בשביל להיות נהג באיזה מבצע כלשהו. ??
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:42 |
|
| |
מותק קראתי את האשכול מתחילתו, הרבה לפני שהבחנתי בכלל ששמך מתנוסס בחלקו ורק כשראיתי את ההודעה האחרונה שלך התרתחתי, והחלטתי להגיב כי אני לא מבין, מה אתה מנסה להוכיח ו"לברר בראיות"? שלא ניסו לרצוח? רק ניסו לפצוע? ומה אתה מרוויח בזה? שפותח האשכול לא צדק, וששאולוזון שקרן. תגיד, אתה מטומטם? סתם להכניס סכין לבן אדם, זה כן נורמלי בעיניך? אתה יהודי? אתה לא בן אדם!!! אתה חלאה!!! לימוד זכות אחד יש לי עליך, שאתה פשוט לא מבין שהפילפולים שלך הם לא במקום. תתפלפל ברמה כזו כשהדיון יהיה אם טוב עשה ליפקין שעזב את בקהילה או לא, ואם הספר על הרב עובדיה מדוייק או יש בו סתירות. אתה גם יכול להמשיך להתפלסף עם נתנאל בדיונים תורניים אם זה עושה לך טוב. אבל כשמדובר במקרה כל כך מזעזע, אתה נשמע פשוט פתאטי ומגוחך בירידה לפרטים קטנוניים, שכלל לא משנים את חומרת התביעה: אין שום הבדל אם התוקף האלמוני ניסה לרצוח או רצה רק לפצוע. אין שום הבדל, אין שום הצדקה למעשה הנפשע, לגוי הכי נחות אסור לפצוע, ועאכו"כ יהודי בן לאברהם יצחק ויעקב, וכ"ש וק"ו שלא הייתי מצפה ממי שמכנה עצמו דתי לעשות מעשה כזה. ובפרט, שאף פעם אי אפשר לדעת כיצד משפיעה פציעה מסוג זה או אחר על בן אדם. ולכן, גם אם כתוב בכותרת "הי"ד" ואתה מוכיח שרק ניסה לפצוע, התביעה כנגד מי שעשה את המעשה הזה עומדת בעינה!!!! ושוב אחזור ואומר ששאולוזון כלל לא פונקציה כאן, אלא המעשה עצמו.
רק להעיר, שאינני מכיר אישית את משי זהב, וגם אינני מכיר את שאולזון או את מי שטוענים שנפצע במקומו, אין לי שמץ של מושג אם הטענה המובאת כאן נכונה או לא כל המידע שלי הוא מהמובא באשכול זה בלבד ובקישורים שבתוכו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:52 |
|
| |
| ה_משפוחע כתב: |  | | אתה יורד לפרטים קטנוניים, שכלל לא משנים את חומרת התביעה: אין שום הבדל אם התוקף האלמוני ניסה לרצוח או רצה רק לפצוע. אין שום הבדל, אין שום הצדקה למעשה הנפשע, לגוי הכי נחות אסור לפצוע, ועאכו"כ יהודי בן לאברהם יצחק ויעקב. |
|
אתה מתבדח? אין שום הבדל?
מה זה, חודש אדר עכשיו?
אין שום הבדל בין הכאה לרצח?
אולי אתה לא מסוגל להבין את ההבדל. אז אני שואל את הגולשים: האם יש עוד מישהו שחושב שאין הבדל בין הכאה לרצח?
מה לעשות, אני, חושב שיש הבדל.
אם אתה סבור שבגלל זה אני חלאה ובהמה, שיבושם לך.
אם נושא האשכול היה "גינויים למעשה אלימות חמור ומתועב", הייתי מגנה במילים חריפות מאד.
אבל, מכיוון שנושא האשכול הוא "האם משי זהב רצח את זילבר הי"ד", אז מחובתי לומר את האמת. התשובה האמיתית היא: לא. הוא לא רצח.
ורק תזכור: דברנו קודם שצריך להצמד לנושא הדיון. לא?
ואתה צריך לזכור: אלימות, היא דבר נורא. גם לשון הרע זה דבר נורא.
ולומר על אדם, אפילו אדם אלים ומכה, לומר עליו שהוא רוצח, זו דיבה והוצאת שם רע!
לשון הרע הורגת שלושה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:55 |
|
| |
אור, אתה רואה משאר המגיבים שטיפסת על עץ גבוה מדי. ננעלת על הקונספציה ששאולזון שקרן ובדאי וניסית להפעיל על אוטומט את אלגוריתם שאולזון שלך גם על הסיפור הזה ואז גילית שזה פשוט לא עובד, על כל אי דיוק קטן שאתה מוצא אתה משניא את עצמך על 90% מקוראי האשכול שחושבים שאתה מנסה לתרץ את המעשה או להגן על מבצעו ולא מבינים שזה בסה"כ חלק קטן מהקמפיין ארוך הטווח שלך נגד שאולזון ובכלל לא משנה לך מה נושא האשכול אלא רק שהוא עוסק באיזשהו סיפור של שאולזון.
זה בערך כמו מישהו שמנסה להוכיח באותות ובמופתים שפגעו ברבין 3 קליעים ולא 2, כולם מיד מסתכלים אליו כעל איזה קונספירטור שמטרתו איכשהו להוכיח שיגאל עמיר לא אשם ברצח, גם אם זאת בכלל לא כוונתו.
אה, וחוץ מזה שים לב שכותרת האשכול שמדברת על רצח היא פרי מקלדתו של פותח האשכול ולא של שאולזון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 01:59 |
|
| |
| אור_היום כתב: |  | | הוי צונמי! אתה כבר מתחיל להתבלבל.
אני מציע לך לקרוא שוב את האשכול, ולהבין מה אני טוען, ומה אני לא טוען.
כל הציטוט הארוך שהבאת, לא רלוונטי בכלל, הי הוא לא נודע למה שאני אמרתי.
אבל שים נא לב לשורה אחת, חשובה מאד:
הם דקרו אותו בידיו ובחזהו ואף תכננו לקטוע את אצבעותיו.
כלומר: הם לא זממו לרצוח! כלומר: שאולזון שקרן!
|
|
יש גבול כמה אפשר להיתמם, אולי רק תסביר את שני השורות האחרונות זאת המודגשת באדום הם דקרו אותו בידיו ובחזהו
כיצד אתה ממשיך מילה אח''כ ומסכם כלומר : הם לא זממו לרצוח!
לשיטתך דקירה בחזה נעשית לצורך הקזת דם לרפואה ???
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2012 02:06 |
|
| |
| זוית_נוספת כתב: |  |
לשיטתך דקירה בחזה נעשית לצורך הקזת דם לרפואה ??? |
|
אתה הרביעי שמדבר על זה.
קדמו לך מירערחוץ, צונמי ואוזנים_לכותל.
וכבר עניתי. אינני יודע במה הם דקרו. בסכין, באולר, או בחפץ בלתי חד.
העובדה היא, שזילבר נפצע קלות בלבד, פצעים שיטחיים. טופל ושוחרר. כך לפי הNYT.
ובעקבות הערת אוזניים_לכותל, אדגיש:
ברור, שהמעשה הוא מעשה נורא. אלימות מתועבת ומזעזעת, שהדעת איננה סובלת כלל.
אינני יודע מי עשה אותו, ולמה, אינני מכיר אף אחת מהנפשות הפועלות, וזה גם לא משנה.
המעשה הוא פשע נתעב!
יחד עם זאת יש לזכור:
גם לשה"ר הוא דבר מתועב.
ולומר על אדם, יהיה מי שיהיה, שהוא רוצח, זו דיבה ולשון הרע!
|
|
|
|
|