| נשלח ב-19/9/2012 13:42 |
|
| |
כש...לי חשוב האופי ולו חשוב היופי...
לאחרונה שמעתי ממקומות לא מעטים, מאנשים שונים, בדרכים שונות.... משהו שצרם לי באוזן.
אנחנו- דואגות למידות משובחות ומשופרות, משתדלות להחכים בכל עת מכל אדם, לומדות בשביל מקצוע, עובדות בשביל הפרנסה.
מחפשות את החצי השני... את המוצלח, המוכשר, החכם, החברותי, נעים השיחה, אוהב התורה, וכו' וכו'... כשבבירורים... מספרים שהוא 'הטוב שבטובים'....
ואז את מגלה... שהם מעבירים את היום בלימוד מוצלח ומשובח... ובשעת ההפסקה... חוזרים ל'שדכנית' (כי לא יכלו לענות באמצע לי-מוד)... ושואלים אותה את השאלה שבראש מעייניהם.... 'כמה היא יפה מ1-10?)
כאילו מה???? כולכם מסתנוורים מיופי? מה עם כל השאר?
אני, ביופי שקיבלתי מתנה מהבורא מפסוטה! אבל, למה להיתפס רק על נתונים חיצוניים??
בנים? בנות? יש לכם משהו לומר בעניין??
נ.ב. סליחה על חוסר האסטטיתקה באשכול... אני כותבת מהפון.
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:10 |
|
| |
בס"ד שכחת עוד משהו..גם כסף חשוב להם.......... הבנים הרדודים האלה........
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:11 |
|
| |
חייכנית... אם לא הזכרתי את המילים 'כסף' ו'רדודים'.. מסתבר שלא התכוונתי כלל לומר אותן.
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:20 |
|
| |
בס"ד ומה לעשות שאני כן התכוונתי לומר?וכי אני חייבת לחשוב בדיוק כמוך?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:27 |
|
| |
אי אפשר להתעלם מהמעלה של יופי שנשתבחו בה כל האמהות (יפת תואר ויפת מראה) הפסוק שקר החן והבל היופי מדבר על חיצוניות ללא פנימיות ולכן בחור שמחפש רק יופי ולא פנימיות אז אולי זה סימן בשבילך שהוא לא מתאים לך?!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:27 |
|
| |
כשכל הבנות כל כך טובות.. נשאר לבחור לפי יופי.. ככה זה נשמע מדברייך.. אבל אני לא מסכימה עם מה שכתבת שכל הבנות כאלו טובות וכל הבנים כאלו רדודים.. אני מכירה גם וגם.. אצל שניהם..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:33 |
|
| |
| משהמצליח כתב: |  | אי אפשר להתעלם מהמעלה של יופי שנשתבחו בה כל האמהות (יפת תואר ויפת מראה) הפסוק שקר החן והבל היופי מדבר על חיצוניות ללא פנימיות ולכן בחור שמחפש רק יופי ולא פנימיות אז אולי זה סימן בשבילך שהוא לא מתאים לך?!
|
|
השאלה היא לא אם הבחור מתאים לי או לא.... כי כמוהו יש עוד רבים... הקצנתי קצת כשאמרתי שדואגים רק לנתונים חיצוניים, אבל בכולזות זה אחד הדגשים הכבדים ביותר שהם שמים לב אליהם....
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:35 |
|
| |
תראי... יופי הוא לא דבר מוגדר, כל אחד יפה בעיניו משו אחר. מה שנקרא סובייקטיבי. למשל, אחותי הציעה/רצתה להציע , כמה בחורות שבעיניה נראו מאוד יפות וחמודות ובעיניי לא.. וגם היה הפוך. או עוד למשל, יש ליד הבית שלי סמינר של פרחות מסכנות שנראה שעושות תחרות בניהן מי פותח בחולצה יותר כפתורים... ומביטות בכל זכר בין הגילים 15-25 במבט של קטוף אותי מתוק. ולמרות שבין 200-250 הפרחות השמנות שנמצאות שמה יש אולי איזה 10-12 יפות לא נראה לי שבחור נורמלי יידלק... ביופי יש עומק, הוא כולל: צורת דיבור, תנועות, הבעות ועוד.
יופי זה יותר מציאת חן. ואת יודעת שא"א להתחתן בלי מציאת חן, וזה לא עניין של בחירה או משו, זו מציאות קיימת. ואני לא מאמין לכל האלה שאומרים שאחרי החתונה שוכחים את המראה.
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:37 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | כשכל הבנות כל כך טובות.. נשאר לבחור לפי יופי.. ככה זה נשמע מדברייך.. אבל אני לא מסכימה עם מה שכתבת שכל הבנות כאלו טובות וכל הבנים כאלו רדודים.. אני מכירה גם וגם.. אצל שניהם.. |
|
א. אני לא אמרתי רדודים/ רדודות... כי כל אחד והעמקות שלו והעניינים שלו.
ב. נכון, לא כל הבחורות טובות ולא כל הבחורים טובים. אבל, שאלתי על עצם מציאות התופעה הזו. שקיימים בחורים מ ע ו ל י ם (ואני מכירה באופן אישי!!!!!) שדואגים לחיצוניות של האישה הרבה יותר מהאופי, הפנימיות, המידות וכו'...כלומר: שגם אם 'התפלחה' להם איזו טיפשונת... לא חשוב, העיקר שהיא יפה!
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:41 |
|
| |
חחח אם מישהו מחפש אפילו טיפשה העיקר יפה כנראה שזאת הרמה שלו..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:43 |
|
| |
נכון, יופי הוא עניין של טעם. אבל, לא זה העניין... אני מדברת על זה שיש בחורים שרוב השיחה שלהם היא: 'בחורה יפה', 'בחורה לא יפה', 'ההיא נראית יותר טוב', 'אם היא רזה אז...', 'אם היא שמנה אז...', 'אם ואם ואם'.... אבל, מראש עוד לפני שידעו במי מדובר, מה יש בה או מה אין בה, מעלות/חסרונות... בודקים: ''היא יפה''?????
ו... כן, מציאת חן היא בהחלט חשובה ובלעדיה אין כל אפשרות להמשיך... או הרגש הפנימי שמונע... או וואטאבר.... אבל, זה אחרי שנפגשים... לא לפני ובטח ובטח לא כשמצפים לפגוש את מלכת היופי, את דוגמנית העל... שתהיה הכי צדיקה בעולם... מסכים איתי?
| אחי23 כתב: |  | תראי... יופי הוא לא דבר מוגדר, כל אחד יפה בעיניו משו אחר. מה שנקרא סובייקטיבי. למשל, אחותי הציעה/רצתה להציע , כמה בחורות שבעיניה נראו מאוד יפות וחמודות ובעיניי לא.. וגם היה הפוך. או עוד למשל, יש ליד הבית שלי סמינר של פרחות מסכנות שנראה שעושות תחרות בניהן מי פותח בחולצה יותר כפתורים... ומביטות בכל זכר בין הגילים 15-25 במבט של קטוף אותי מתוק. ולמרות שבין 200-250 הפרחות השמנות שנמצאות שמה יש אולי איזה 10-12 יפות לא נראה לי שבחור נורמלי יידלק... ביופי יש עומק, הוא כולל: צורת דיבור, תנועות, הבעות ועוד.
יופי זה יותר מציאת חן. ואת יודעת שא"א להתחתן בלי מציאת חן, וזה לא עניין של בחירה או משו, זו מציאות קיימת. ואני לא מאמין לכל האלה שאומרים שאחרי החתונה שוכחים את המראה.
כשה' סוגר חלון הוא פותח דלת...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:51 |
|
| |
בחורים כמו שאת מתארת, אז מסכים אתך! אבל הם בטח דבילים ולא שווים את האשכול הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:53 |
|
| |
פה טמון הכלב... מזה אני המומה... בחורים באמת טובים!
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:56 |
|
| |
טוב, צריך לחשוב עליהם.... בינתיים אני זז לישון.......:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:59 |
|
| |
צ'או... צום מועיל לכולם/ן...
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 15:07 |
|
| |
בס"ד הרי יש להם סימוכין..."אין אישה אלא ליופי"(והם גם הוסיפו על זה עוד כמה דברים שלא כתובים...כמו פרנסה וכו'...אם אפשר לוקסוס אז למה לא עד הסוף?)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/09/2012 15:07:54
|
|
|
|
|