|
|
| נשלח ב-19/9/2012 15:09 |
|
| |
יפה אחי, כל ההסבר על מציאת החן...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 15:10 |
|
| |
רגע, מי קבע שלבחור טוב היופי לא אמור להזיז?
זה כמו לומר ש"היא בחורה טובה, למה היא מחפשת בחור שילמד יום שלם וחצי יום היא מיד מורידה.."
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 15:22 |
|
| |
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/09/2012 15:26:09
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 15:25 |
|
| |
הפוך, גוטה, הפוך...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 15:26 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 16:18 |
|
| |
נראה לי שקצת יצאתן מפרופורציה.
בחור שואל על יופי כי בחור צריך לחשוב שהאשה שלו יפה אחרת הוא יסתכל החוצה....
לכל בחור יש דברים אחרים שהוא מחשיב ליופי עיניים/שיער/דיבור/חיוך/צחוק/ועוד דברים שלא כאן המקום לפורטם. אבל בחור לא מחפש את מלכת היופי. (מה שנקרא נשיאת חן)
אין מה לעשות כך אלוקים ברא אותנו הגברים.
בנות בנוגע אליכן אני מכיר כמה וכמה בנות שמחפשות חתיך ועוד כל מיני דברים ממחורים אז זה אומר שהן מטומטמות או רדודות?
כל מקרה לגופו ואי אפשר לעשות הכללות....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 16:44 |
|
| |
כשיצא הצום אני אגיד לך מה אני חושבת, צדיק...כואב לי הראש עכשיו...
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 17:49 |
|
| |
הכל במידה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:11 |
|
| |
צדיק, שתבין. הבחורים האלה הם נמצאים במקום של 'פסגת שאיפות של בחורה'. (לומדים טוב, בעלי מידות טובות, חכמים ועוד...) אבל, כשהם מדברים על הבחורה המוצעת... קודם דואגים ליופי... (לא נאה או נראית טוב או משו כזה..... י פ ה !!!).
לך תראה אותה... תסתכל אם מצאה חן בעינייך... עיניים/ שיער/ דברים שלא כאן המקום לפרט.
גם בנות שמחפשות את ה'חתיך' הן לא מציאה גדולה.... ושוב, מה שמפריע לי... בחורים כ''כ מוצלחים וטובים, ומה שהכי חשוב זה היופי... אם היא מצאה חן בעינייך.. אז היא תהיה הכי יפה לך! בשבילך!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:12 |
|
| |
רבע, פרטי....
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:15 |
|
| |
מה מפריע לך איך אחרים מסננים? כי הוא סינן אותך? אבל את ממילא לא רוצה אחד כזה, מה הבעיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:17 |
|
| |
כמו שכבר כתבו לך.. אם את באמת צודקת שמה שנמצא בראש מענייניהם זה יופייה החיצוני של הבחורה, אז באמת מה לך ולהם, וזה רק אות משמיים שהם לא שלך.. רק, שלא תמיד זה שבחור מתעניין בעיקר ביופייה של הבחורה זה בהכרח אומר שזה מה שבאמת בראש מעייניו, אחרי הכל ייתכן שהוא כבר אחרי כל הבירורים העיקריים ורק נשאר לו לברר את הנקודה הזאת.
ובקצרה - מה שרואים מכאן לא רואים משם...
ולעצם טענתך, שאיך ייתכן שבחורים שהם משאת נפשה של כל בחורה מחפשים דווקא יופי ומתמקדים בזה כעיקר. אז מה לעשות.. שלא כל מה שאנחנו עושים זה בהכרח נובע מהפנימיות שלנו, נובע מתוך הרצון האישי שלנו, אלא הרבה בגלל החברה/הסביבה וכו'.. והנה כשמגיע רגע המבחן, שם צצה לה האמת במלוא "הדרה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:29 |
|
| |
לא אדם... לא נקודה..לא זה העניין... לא שלי הבחור בלי קשר לכלום. זה מישהו שסיפר לי על משודכותיו, והמשודכות של החברים שלו... הייתי בשוק. לנו יש תיאוריה מסויימת על הבחורים... מסתבר שלא באמת ידענו מה מסתתר מאחריהם. מה גם שגם אחי סיפר לי על חברים שלו.. סתם אכלתי סרטים עליהם... וזהו, יכול להיות מהשפעת החברה...
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:35 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | לא אדם... לא נקודה..לא זה העניין... לא שלי הבחור בלי קשר לכלום. זה מישהו שסיפר לי על משודכותיו, והמשודכות של החברים שלו... הייתי בשוק. לנו יש תיאוריה מסויימת על הבחורים... מסתבר שלא באמת ידענו מה מסתתר מאחריהם. מה גם שגם אחי סיפר לי על חברים שלו.. סתם אכלתי סרטים עליהם... וזהו, יכול להיות מהשפעת החברה...
בגלל כמה סיפורים אז כל התאוריה שלך על הבחורים ככה קרסה..?! אני בטוח שיש הרבה בחורים טובים שהיופי החיצוני בוודאי לא בראש מעייניהם.... ואותם סיפורים.. אז הנה ברוך בואך לעולם האמיתי שלא כל מה שנוצץ זהב....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:37 |
|
| |
איזה שוק, גברים מחפשים יופי חיצוני. מי היה מאמין?? 
|
|
|
|
|