|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:37 |
|
| |
כן, נקודה. בגלל כמה סיפורים... זה באמת מנ שקרה. אני חושבת שאני צריכה לתלות באיזשהוא שלט עם המשפט האחרון שכתבת....
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:40 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מוציא לי מילים שלא אמרתי מהפה? חחחח
| אדם_ה1 כתב: |  | איזה שוק, גברים מחפשים יופי חיצוני. מי היה מאמין??  |
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 20:43 |
|
| |
אז בואי ותסבירי במילים פשוטות מה חשבת על בחורים עד היום ומה התברר לך מה"סיפורים" ששמעת פה ושם...
(אני גם הייתי בטוח שבחורי ישיבה שפסגת שאיפותיהם בתורה יסתפקו בפת במלח ומים במשורה.. כמה התפלאתי שהם דורשים דירה שלמה מהחותן שרוצה אותם.. אותך זה לא מפליא?)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:00 |
|
| |
הרב שלך לא אמר לך גם לא לגלוש באינטרנט?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:01 |
|
| |
משתדכת, בואי לא נהיה תמימות. אנחנו לא מהצדיקות שמה ש ה כ י חשוב להן זה ''והגית בו יומם ולילה''. ונילחם על זה באש ובמים. אז אנחנו לא 100% רוחניות... אבל גם לא 100% גשמיות. גם לי חשוב שהוא ייראה טוב...(או שכך הוא נולד... או שהוא פשוט ייראה הכי יפה ---בעיניי---), אבל בכולזות... אלה שעפים על עצמם ודורשים טו מאצ'.... אותם צריך כנראה לחנך! או שכמו שאדם אמר... דורשים דירה ועוד כמה עשרות אלפי דולרים... פףףף נראה לי שאנחנו סתם טוחנים קמח... חחחחח
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:02 |
|
| |
(לייק).
| צדיקאלוקי כתב: |  | | הרב שלך לא אמר לך גם לא לגלוש באינטרנט? |
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:07 |
|
| |
איי איי איי.. בחורים שדומים לסוליה של נעל רוצים חתיכה.. שימשיכו לדרוש ולחפש.. מה שהם לא יודעים זה, שבחורה חכמה יודעת שאת הגוף שלה הם דורשים ולא את עצמה ולכן היא מסננת..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:12 |
|
| |
טיעו'ש, צודקת.
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:26 |
|
| |
הסטטיסטיקה אומרת שמכוער לוקח יפה ויפה לוקחת מכוער. (יש יוצא מהכלל)
טיע את באמת חושבת שבחורים רוצים את הגוף של הבחורה. זה לא נכון אנחנו רוצים גם את הכסף של אבא שלה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:31 |
|
| |
חחחחחחחחחח ואם אבא שלה בחובות.... אז אתם --גם-- מכסים ת'מינוס?
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:33 |
|
| |
לצערי ואני באמת לא יודעת איך כזה דבר קורה, הסטטיסטיקה שלך מוכיחה את עצמה. כמה מעצבן! ולא הוגן! אז לא רק את הגוף רוצים, גם את הכסף... נחמד. עושה לי חשק להתחתן..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:35 |
|
| |
לא פשוט לא מתחתנים איתה.
מה קורה עם היא מכוערת ואין לאבא שלה כסף???
לא יודע.....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:40 |
|
| |
בשביל זה יש לה אבא שבשמים שידאג להביא לה את החכם והחתיך בעיניה. את האחד שישכיל לראות ויוקסם מהפנימיות שלה.. אל תדאגו לאחת כזו ועוד כמוה..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:41 |
|
| |
מה קורה עם (אם) הבחור מכוער ואין לו כסף??? לא מתחתנים איתו. כי הוא מכוער. בין כה בשביל הכסף... אני עובדת.
| צדיקאלוקי כתב: |  | לא פשוט לא מתחתנים איתה.
מה קורה -------------עם-------------היא מכוערת ואין לאבא שלה כסף???
לא יודע..... |
|
|
|
|