בית פורומים שידוכי חרדים

כש...לי חשוב האופי ולו חשוב היופי...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2012 20:37 לינק ישיר 

כן, נקודה. בגלל כמה סיפורים... זה באמת מנ שקרה. אני חושבת שאני צריכה לתלות באיזשהוא שלט עם המשפט האחרון שכתבת....

ולפעמים הזמן בוחן אותנו, מניח לרגלינו מכשולים, אך לנו יש את הכוחות שלנו. נראה לו שאנחנו י כ ו ל י ם !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 20:40 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מוציא לי מילים שלא אמרתי מהפה? חחחח

אדם_ה1 כתב:
איזה שוק, גברים מחפשים יופי חיצוני. מי היה מאמין?? 

ולפעמים הזמן בוחן אותנו, מניח לרגלינו מכשולים, אך לנו יש את הכוחות שלנו. נראה לו שאנחנו י כ ו ל י ם !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 20:43 לינק ישיר 

אז בואי ותסבירי במילים פשוטות מה חשבת על בחורים עד היום ומה התברר לך מה"סיפורים" ששמעת פה ושם...

(אני גם הייתי בטוח שבחורי ישיבה שפסגת שאיפותיהם בתורה יסתפקו בפת במלח ומים במשורה.. כמה התפלאתי שהם דורשים דירה שלמה מהחותן שרוצה אותם.. אותך זה לא מפליא?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 21:00 לינק ישיר 

הרב שלך לא אמר לך גם לא לגלוש באינטרנט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 21:01 לינק ישיר 

משתדכת, בואי לא נהיה תמימות. אנחנו לא מהצדיקות שמה ש ה כ י חשוב להן זה ''והגית בו יומם ולילה''. ונילחם על זה באש ובמים. אז אנחנו לא 100% רוחניות... אבל גם לא 100% גשמיות. גם לי חשוב שהוא ייראה טוב...(או שכך הוא נולד... או שהוא פשוט ייראה הכי יפה ---בעיניי---), אבל בכולזות... אלה שעפים על עצמם ודורשים טו מאצ'.... אותם צריך כנראה לחנך! או שכמו שאדם אמר... דורשים דירה ועוד כמה עשרות אלפי דולרים... פףףף נראה לי שאנחנו סתם טוחנים קמח... חחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 21:02 לינק ישיר 

(לייק).

צדיקאלוקי כתב:
הרב שלך לא אמר לך גם לא לגלוש באינטרנט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 21:07 לינק ישיר 

איי איי איי.. בחורים שדומים לסוליה של נעל רוצים חתיכה.. שימשיכו לדרוש ולחפש.. מה שהם לא יודעים זה, שבחורה חכמה יודעת שאת הגוף שלה הם דורשים ולא את עצמה ולכן היא מסננת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 21:12 לינק ישיר 

טיעו'ש, צודקת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 21:26 לינק ישיר 

הסטטיסטיקה אומרת שמכוער לוקח יפה ויפה לוקחת מכוער. (יש יוצא מהכלל)

טיע את באמת חושבת שבחורים רוצים את הגוף של הבחורה.
זה לא נכון אנחנו רוצים גם את הכסף של אבא שלה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 21:31 לינק ישיר 

חחחחחחחחחח ואם אבא שלה בחובות.... אז אתם --גם-- מכסים ת'מינוס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 21:33 לינק ישיר 

לצערי ואני באמת לא יודעת איך כזה דבר קורה, הסטטיסטיקה שלך מוכיחה את עצמה. כמה מעצבן! ולא הוגן! אז לא רק את הגוף רוצים, גם את הכסף... נחמד. עושה לי חשק להתחתן..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 21:35 לינק ישיר 

לא פשוט לא מתחתנים איתה.

מה קורה עם היא מכוערת ואין לאבא שלה כסף???

לא יודע..... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 21:38 לינק ישיר 

טיעו'ש... נראה לי שזה שייך לך: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2975931&forum_id=17053

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 21:40 לינק ישיר 

בשביל זה יש לה אבא שבשמים שידאג להביא לה את החכם והחתיך בעיניה. את האחד שישכיל לראות ויוקסם מהפנימיות שלה.. אל תדאגו לאחת כזו ועוד כמוה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 21:41 לינק ישיר 

מה קורה עם (אם) הבחור מכוער ואין לו כסף??? לא מתחתנים איתו. כי הוא מכוער. בין כה בשביל הכסף... אני עובדת.

צדיקאלוקי כתב:
לא פשוט לא מתחתנים איתה.

מה קורה -------------עם-------------היא מכוערת ואין לאבא שלה כסף???

לא יודע..... 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כש...לי חשוב האופי ולו חשוב היופי...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.