|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:52 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | לצערי ואני באמת לא יודעת איך כזה דבר קורה, הסטטיסטיקה שלך מוכיחה את עצמה. כמה מעצבן! ולא הוגן! אז לא רק את הגוף רוצים, גם את הכסף... נחמד. עושה לי חשק להתחתן.. |
|
אני לא יודע על איזה סטטיסטיקה את מדברת.. אבל גם אם את צודקת באותם סטטיסטיקות לא הוגנות.. אז שאלה לי אלייך.. האם בדקת גם את "האושר" שלהם.. את "השלום בית" שלהם...? לכי תבדקי ותראי שאולי יפה מקבלת יפה, וכסף מקבל כסף.. אבל עדיין זה לא מתכון לאושר, ואם כבר ההפך, זה מתכון בטוח לההפך מאושר..!!
אז.. עכשיו אני אשאל אותך: מה עדיף לך, לקבל יפה, חתיך, עם כסף ועוד שלל הצעות מפתות אבל אושרך יהיה רחוק מזה? או לקבל אחד לא הכי יפה (במושגים של העולם כמובן..) לא משפחה משופעת בכסף, אבל להיות מאושרת...?!
"טוב פת חרבה ושלווה בה, מבית מלא זבחי ריב"...
כך.. שתהיי רגועה...:)!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 21:58 |
|
| |
נקודה, אני לתובנה הזו הגעתי מזמן! אני מתרעמת על אותם בחורי חמד שאין להם כלום בעולמם מלבד ד אמות של הלכה ואשר נפשם חשקה באישה דוגמנית, יפה וחתיכה. כמו גם בכסף של אביה. ליבי ליבי על אותם מסכנים אלו..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 22:07 |
|
| |
אוי אוי איזה מסכנים. תודה רבה שאת מודיעה להם את מסכנותם... =)
וברצינות, הם לא חתמו שום חוזה כשהם נולדו שהם מתחייבים להתחתן עם פלונית או עם אלמונית. אם הם רוצים מישהי לפי רשימת המכולת שלהם - זכותם. ברור שמי שלא תתאים לרשימה מיד תתלונן, אבל מי שמתלונן זה אומר שכואב לו, שנפגע. כואב לכן? נפגעתן? מפריע לכן?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 22:10 |
|
| |
מה לעשות צודקת.. אבל את יודעת.. הם לא באמת שווים את ההתרעמות שלך.. את העצבים על החוסר צדק הזה.. או הזיוף... פשוט תרחמי.. זו הרגשה הרבה יותר נעימה ואמיתית....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 22:16 |
|
| |
אוי גברים גברים.. אתם כאלו חמודים, רק שיש לכם ג'וקים בראש..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 22:17 |
|
| |
שנתחיל לפרט את הג'וקים שלכם? P=
אתן לא עושות טובה שמתחתנות איתנו... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 22:19 |
|
| |
אדם, עלם חמודות פעם אמר לי משפט כזה: לבחור מותר לדרוש כאוות נפשו, אך אישה, כאשר תדרוש יסתכלו עליה כאילו היא עוף מוזר.. כלומר? אתם כאילו עושים טובה שאתם מסכימים לקחת אותנו? קפצו בזיגזג!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 22:20 |
|
| |
לנשים יש קי 300 נגד הג'וקים של הגברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 22:25 |
|
| |
פחח אתן לא דורשות בחור ישיבה שישב וילמד ולא יעבוד ולא הלך למכללה וכל זה? אז תתמודדו עם הג'וקים שלכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 22:58 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | שנתחיל לפרט את הג'וקים שלכם? P=
אתן לא עושות טובה שמתחתנות איתנו... =) |
|
דווקא כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 23:07 |
|
| |
בשביל כאלה שעושות טובה יש לכן הרבה תלונות כשלא רוצים אתכן. מעניין...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 23:08 |
|
| |
הדרישות שלנו לא מכונות "ג'וקים". היות והן מאד מובנות ומוצדקות. אם אנחנו תרות אחרי ישיבשר, זה רק בגלל שאנחנו דואגות לפן הרוחני של הבית אותו אנו רוצות להקים. ומי זה שמשפיע על הרמה הרוחנית בבית אם לא הגבר?? אם אנחנו רוצות ורודפות אחרי הרוחניות אזי אתם רודפים אחרי הנאות גשמיות. גם זה חשוב ומהווה צורך בסיסי לאדם, אני לא אומרת, אבל אתם רודפים אחרי היופי כהולך במדבר הצמא למים ורודף אחרי כל רשרוש של מי מעיין.. זהו ההבדל הדק בין הג'וק שלנו לג'וק שלכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 23:09 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | בשביל כאלה שעושות טובה יש לכן הרבה תלונות כשלא רוצים אתכן. מעניין... |
| הופה.. אדם ממורמר? הכיצד קרה הדבר?!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 23:17 |
|
| |
נו נו....
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 23:47 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בשביל כאלה שעושות טובה יש לכן הרבה תלונות כשלא רוצים אתכן. מעניין...
הופה.. אדם ממורמר? הכיצד קרה הדבר?! |
|
הבנת הנקרא: אתן הממורמרות..
|
|
|
|
|