בית פורומים שידוכי חרדים

כש...לי חשוב האופי ולו חשוב היופי...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2012 21:52 לינק ישיר 

טיע כתב:
לצערי ואני באמת לא יודעת איך כזה דבר קורה, הסטטיסטיקה שלך מוכיחה את עצמה. כמה מעצבן! ולא הוגן! אז לא רק את הגוף רוצים, גם את הכסף... נחמד. עושה לי חשק להתחתן..

אני לא יודע על איזה סטטיסטיקה את מדברת.. אבל גם  אם את צודקת באותם סטטיסטיקות לא הוגנות.. אז שאלה לי אלייך.. האם בדקת גם את "האושר" שלהם.. את "השלום בית" שלהם...? לכי תבדקי ותראי שאולי יפה מקבלת יפה, וכסף מקבל כסף.. אבל עדיין זה לא מתכון לאושר, ואם כבר ההפך, זה מתכון בטוח לההפך מאושר..!!

אז.. עכשיו אני אשאל אותך: מה עדיף לך, לקבל יפה, חתיך, עם כסף ועוד שלל הצעות מפתות אבל אושרך יהיה רחוק מזה? או לקבל אחד לא הכי יפה (במושגים של העולם כמובן..) לא משפחה משופעת בכסף, אבל להיות מאושרת...?!

"טוב פת חרבה ושלווה בה, מבית מלא זבחי ריב"...

כך.. שתהיי רגועה...:)!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 21:58 לינק ישיר 

נקודה, אני לתובנה הזו הגעתי מזמן! אני מתרעמת על אותם בחורי חמד שאין להם כלום בעולמם מלבד ד אמות של הלכה ואשר נפשם חשקה באישה דוגמנית, יפה וחתיכה. כמו גם בכסף של אביה. ליבי ליבי על אותם מסכנים אלו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 22:07 לינק ישיר 

אוי אוי איזה מסכנים. תודה רבה שאת מודיעה להם את מסכנותם...  =)

וברצינות, הם לא חתמו שום חוזה כשהם נולדו שהם מתחייבים להתחתן עם פלונית או עם אלמונית.
אם הם רוצים מישהי לפי רשימת המכולת שלהם - זכותם. ברור שמי שלא תתאים לרשימה מיד תתלונן, אבל מי שמתלונן זה אומר שכואב לו, שנפגע. כואב לכן? נפגעתן? מפריע לכן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 22:10 לינק ישיר 

מה לעשות צודקת.. אבל את יודעת.. הם לא באמת שווים את ההתרעמות שלך.. את העצבים על החוסר צדק הזה.. או הזיוף... פשוט תרחמי.. זו הרגשה הרבה יותר נעימה ואמיתית....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 22:16 לינק ישיר 

אוי גברים גברים.. אתם כאלו חמודים, רק שיש לכם ג'וקים בראש..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 22:17 לינק ישיר 

שנתחיל לפרט את הג'וקים שלכם?  P=

אתן לא עושות טובה שמתחתנות איתנו...   =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 22:19 לינק ישיר 

אדם, עלם חמודות פעם אמר לי משפט כזה: לבחור מותר לדרוש כאוות נפשו, אך אישה, כאשר תדרוש יסתכלו עליה כאילו היא עוף מוזר.. כלומר? אתם כאילו עושים טובה שאתם מסכימים לקחת אותנו? קפצו בזיגזג!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 22:20 לינק ישיר 

לנשים יש קי 300 נגד הג'וקים של הגברים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 22:25 לינק ישיר 

פחח אתן לא דורשות בחור ישיבה שישב וילמד ולא יעבוד ולא הלך למכללה וכל זה? אז תתמודדו עם הג'וקים שלכם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 22:58 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
שנתחיל לפרט את הג'וקים שלכם?  P=

אתן לא עושות טובה שמתחתנות איתנו...   =)

דווקא כן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 23:07 לינק ישיר 

בשביל כאלה שעושות טובה יש לכן הרבה תלונות כשלא רוצים אתכן. מעניין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 23:08 לינק ישיר 

הדרישות שלנו לא מכונות "ג'וקים". היות והן מאד מובנות ומוצדקות. אם אנחנו תרות אחרי ישיבשר, זה רק בגלל שאנחנו דואגות לפן הרוחני של הבית אותו אנו רוצות להקים. ומי זה שמשפיע על הרמה הרוחנית בבית אם לא הגבר?? אם אנחנו רוצות ורודפות אחרי הרוחניות אזי אתם רודפים אחרי הנאות גשמיות. גם זה חשוב ומהווה צורך בסיסי לאדם, אני לא אומרת, אבל אתם רודפים אחרי היופי כהולך במדבר הצמא למים ורודף אחרי כל רשרוש של מי מעיין.. זהו ההבדל הדק בין הג'וק שלנו לג'וק שלכם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 23:09 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
‎הופה.. אדם ממורמר? הכיצד קרה הדבר?!‏

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 23:17 לינק ישיר 

נו נו....

ולפעמים הזמן בוחן אותנו, מניח לרגלינו מכשולים, אך לנו יש את הכוחות שלנו. נראה לו שאנחנו י כ ו ל י ם !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 23:47 לינק ישיר 

טיע כתב:

‎הופה.. אדם ממורמר? הכיצד קרה הדבר?!‏

הבנת הנקרא:
אתן הממורמרות..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כש...לי חשוב האופי ולו חשוב היופי...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.