|
|
| נשלח ב-20/9/2012 12:24 |
|
| |
מרגיע שיש לתחושה מקורות....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 12:34 |
|
| |
מרגיע אותך ואת חדשונט. .(היא ממש התעקשה לסווג פה כל אחד/ת)
אני דווקא לא ככ בעד סיווגים. גמני בעד לבדוק ביני לביני את התחושה והמניעים. אבל לא בהכרח לסווג.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 12:40 |
|
| |
אין פה כמעט ניקים שאוהבים/ רוצים/ יודעים לסווג.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 12:50 |
|
| |
בס"ד
משתדכת,לפעמים זה בא מלחץ להחליט....ולכן גם במצב כזה כדאי לעשות הקפאה של שבוע ואז להחליט לפי נטיית הלב...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 13:02 |
|
| |
זקן ועקרונות שונים.
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 13:06 |
|
| |
אני סבור, (אצלי בכ"א) שא"א לבוא ולתחום את זה להגדרה כזאת או אחרת.. משום שהרבה פעמים זה פשוט מכלול של דברי שיוצרים תחושה מסוימת... וכמו שקטנה כתבה - זה חוסר התאמה בנשמה.. משהו לא מתחבר.. לא כובש.. לא גורם לרצות... למשל, חסרון בכישרון או ייחוס או השכלה, בעייני זה לא סיבה בכלל להוריד.. אני לא מתחתן עם המשפחה שלך, ובוודאי לא עם הכשרון שלה ואני גם לא מחפש חמורה נושאת ספרים.. אני מחפש - "אשה"!! והמהות של אשה זה "לב".. כך שאילו דברים שמבחינתי זה לא בגלל נושא.. אך ייתכן שבצרוף של כמה דברים זה ישפיע על תחושת הלב שלי.
זו דעתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 13:06 |
|
| |
מה פירוש? רואים את הבנאדם ומחליטים שהוא לא מתאים ואם לא מחליטים כשרואים אותו, מחליטים כשהוא פותח את הפה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 13:12 |
|
| |
| משתדכת כתב: |  | כן . הגעתי כמה פעמים לשלב מתקדם של פגישות ופתאום הרגשתי כזו הרגשה של לחץ על הלב, כאילו לא בא לי עליו, מה ז'תומרת לא בא לך עליו? זו כבר פגישה חמישית וצריך לסגור!!!
כן, אבל לא ככה דמיינתי שיהיה בעלי. יש בו משו מוזר. קצת מרוחק... לא מרגישה שבא לי להיקשר אליו ...
ואז את מרגישה שבא לך להוריד אותו, שנמאס לך שמשהו רובץ לך על הלב...
מה זה?????????? הרגשתם ככה? זה אמיתי או שזה סתם יצר הרע?
ראיתי שכתוב בספר שידוכים : "מי שמפחד ואינו יודע ממה הוא מפחד , מזלו חזי ( מזלו הוא רואה) " - יעני הנשמה מרגישה שזה לא הבעשרט שלה !
תוקן על ידי משתדכת ב- 20/09/2012 12:22:34
|
|
אני חושב שהרבה מרגישים ככה וזה לא דבר כזה מוזר או משונה.. ובוודאי שזה לא יצר הרע, ולו כי ללב יש את התחושות שלו וזה טבעי ביותר שהלב שלך מכל סיבה שהיא, לא נמשך, מתלהב, מרגיש חשק וכימיה להשקיע בשני..וכו' ואם זה המצב (ולא משנה כעת מה הסיבה) אז פשוט לא סוגרים כי זה לא שלך! אם זה היה שלך, תהיי בטוחה שהקב"ה היה כבר דואג שתרצי אותו מאד...
בתמצות, תנשמי לרווחה את פשוט "בת אדם"...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 13:24 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחח תמי4,אהבתי.......מה שקורה אצלי בד"כ מי שהחלטתי בלב שלא מתאימים על המבט ראשון באמת כשפתח את הפה הבנתי יותר למה באמת לא מתאימים(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/09/2012 13:24:57
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 13:27 |
|
| |
אה... וכאלה שיש להם שיניים לא מטופחות... זה דוחה!!
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 13:59 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | אני סבור, (אצלי בכ"א) שא"א לבוא ולתחום את זה להגדרה כזאת או אחרת.. משום שהרבה פעמים זה פשוט מכלול של דברי שיוצרים תחושה מסוימת... וכמו שקטנה כתבה - זה חוסר התאמה בנשמה.. משהו לא מתחבר.. לא כובש.. לא גורם לרצות... למשל, חסרון בכישרון או ייחוס או השכלה, בעייני זה לא סיבה בכלל להוריד.. אני לא מתחתן עם המשפחה שלך, ובוודאי לא עם הכשרון שלה ואני גם לא מחפש חמורה נושאת ספרים.. אני מחפש - "אשה"!! והמהות של אשה זה "לב".. כך שאילו דברים שמבחינתי זה לא בגלל נושא.. אך ייתכן שבצרוף של כמה דברים זה ישפיע על תחושת הלב שלי.
זו דעתי.. |
| מלחמת התשה. כבר הבהרתי כמה פעמים שאין צורך להסביר את מורכבות החיים. מצד שני נראה לי כי היכולת להגדיר לעצמך ולברור היא יכולת השרדותית! תלמדו לסווג!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 15:06 |
|
| |
משתדכת אני מכיר את התחושה הזו.
אם הלב לא נותן לך אז אל תסגרי כי אח"כ כל החיים תצטערי על זה.
אם בשלב הראשון של הקשר משהו לא זורם הוא לא יזרום לך במשך כל הקשר. אז חבל סתם לכפות.
אבל אם זו נטו תחושה של פחד אז זה כבר משהו אחר וצריך להתייעץ עם רב או עם מישהו שמבין בזה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2012 23:24 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | הרשו לי לשנות טיפה את ניסוח השאלה. נניח שנפגשתם כבר יותר משתי פגישות והשלישית/רביעית/חמישית הכריעה את הכף לשלילה. עכשיו- בחרו אחת מהאופציות.... |
|
אני כבר לא מנהל סטטיסטיקות, אבל אם נרחיב את אופציה א. ל "חוסר התאמה בהשקפה" אז כנראה שזה זה.
ולמרות שכבר אמרו את זה, ולמרות שכבר ענית, אני מוכרח לחזור ולומר שצורת החשיבה הזאת לא תמיד מתאימה לנושא הפגישות.
סתם למשל: נגיד שישנה בחורה אינטלגנטית, דינמית, ובעלת תחומי ענין מגוונים, שחשוב לה שבחור יאתגר אותה במישור השיכלי וגם יידע להתמודד איתה בשיחה מהירה ודינמית. מן הסתם, לשאלתך, הייתה עונה: ה. לא מספיק מעניין.
והנה קרה מקרה, ופגשה בחור שהיה קצת יותר איטי ממנה, אך למרות זאת מצא חן בעיניה מסיבות אחרות, נגיד טוב ליבו (ובמקרה הוא גם היה חתיך). האם ייתכן? נראה לי שכן.
עכשיו, לגבי כל הבחורים הקודמים שהיא הורידה, מה הייתה הסיבה? חוסר עניין? או אולי כי לא היו טובי לב מספיק..?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2012 23:44 |
|
| |
חוסר עניין פנימי. קצבי לב שונים (אחד הדברים היותר מתסכלים) אגב, כבר קרה שעניינים לא זרמו מעודף טוב לב...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 00:20 |
|
| |
נוחת מזג
|
|
|
|