לא יודע איך פספסתי את הקטע הזה- כמו שאתם כבר יודעים את רוב האשכולות אני כותב באוטובוסים... בפלאפון הכשר שלי... שכתבתי על החברותא עם הליטאי, הקטע שהוא עיין שוב ביומן, הצחיק אותי אין דברים כאלה... ובאמצע האוטובוס תפסתי ת'בטן כמו שכתוב... ההוא שישב לידי לא בדיוק הבין מאיפה המשוגע הזה נחת עליו והוא שאל: "היי גבר קרה משו?" "המממ, לא קרה כלום" עניתי... "אז למה אתה צוחק כאילו התחלק'ך המוח" "מה אסור לצחוק" עניתי וצחקתי "לא, מה פתאום, בטח מותר, ובשביל שתמשיך לצחוק תשמע בדיחה" הוא אמר וסיפר: "מונית שירות נסעה מירושלים לתל-אביב, באמצע הדרך סבאל'ה נחמד דופק על הכתף של הנהג. "ההא" אומר הנהג "פיסטוקים, פיסטוקים" עונה הזקן ומושיט לו יד מלאה פיסטוקים. אחרי חמש דקות עוד פעם: "ההא?" שואל שוב הנהג "סקדים סקדים" (שקדים) עונה הזקן ומשחרר לו כמות לא קטנה. וככה כל הדרך הזקן מחלק לנהג עוד ועוד- קשיו, כבוקים שחורים, אבטיח ומה לא. הנהג אוכל וכולו מפסוט, בסוף הדרך שהזקן בא לרדת הוא שואל אותו: "סבאל'ה, כפרה עליך, פתחת פה פיצוציה?" "לא" עונה הזקן תוך כדי ירידה מהמונית "אני אין לי סיניים (שיניים) רק מוסס (מוצץ) ונותן..." אוי כמה זה הצחיק אותי...
|