| נשלח ב-24/9/2012 12:32 |
|
| |
ערעורים
באחת העבודות שלי של השלמת הכנסה , ביום סתיו חמוד עם מצב רוח חמוד ...
נגשה אלי אחת הלקוחות ,התחלנו לשוחח (יותר נכון היא התחילה ) על רמת השרות בעבודה עברנו למזג האוויר ומשם השיחה
התגלגלה (כמובן ) לאיפה את לומדת? בת כמה את ? ושאלות כאלה ואחרות
טוב כבר הבנתי ששאלות מהסוג הזה , הם שאלות פתיחה\הקדמה לשאלה : " את בשידוכים " ???
באותה תקופה לא הייתי בשידוכים , אז עניתי : "שעדיין לא "
הסיפור היה צריך להיגמר כאן ,ובעצם לא הייתי כותבת אותו אף פעם ,אם הלקוחה ( שהתברר לי שהפכה לשדכנית )
הוסיפה לי , שממש חבל כיוון שהיא בשליחות של לקוח - בחור ישיבה ,שביקש להציע את עצמו כמועמד לשידוך ....
המחשבות שלי התחלקו ל מצד אחד זה סיטואציה מחמיאה , ויש בזה משהו נחמד , ומאוד מסקרן
אבל חשבתי שאחרי הכל זה סוג של התחלה אלגנטית עם בחורה ... וזה לא מתאים לבחור ישיבה
מה אתם חושבים ??? איך הייתי מגיבים בסיטואציה כזאת ? יצא לי לחשוב על מס' פעמיים והמחשבות שלי נתקעו עם המסקנות האלה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 12:46 |
|
| |
בס"ד לדעתי זה בסדר גמור.... וכי בט"ו באב מה בדיוק היה?הבחור בא...ופה הוא נהג בצניעות ראויה לשבח!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 12:49 |
|
| |
ריקי, אני לא רואה שום בעיה, תבקשי ממנה פרטים על הבחור, טלפונים לברורים וכד'.., אם זה נראה לך עדין מתאים תמשיכי.. בסך הכל הבחור שלח כאן ש ד כ נ י ת. בהצלחה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 12:51 |
|
| |
בס"ד
לא רואה שום בעיה. זה לא שהבחור עצמו התחיל איתך, שרק לך או לא יודעת מה. סה"כ השידוך עובר דרך גורם שלישי, כך שזה לא אמור להוות בעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 13:09 |
|
| |
נו, נו נאותוש' פתחה בזמנו אשכול דומה.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 13:29 |
|
| |
מצדיע לבחור!!! נכון שזה מעשה מחוץ לקופסא... ומן הסתם הוא כבר יותר מיומיים בשידוכים... רק תתארי לעצמך את לבטיו כשפגש בך לראשונה, חכך בדעתו על דרך הפעולה, ולבסוף החליט לעשות מעשה הכי יהודי שיש ולערב שדכנית... שאפו לך בחור!! ובהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 14:41 |
|
| |
אני מניח שמדובר במקרה ישן שכבר אי אפשר לחדש אותו, ועכשיו שאת כן בתקופת השידוכים את תוהה אם עשית נכון. אז נכון שאת העבר אי אפשר לשנות, אבל בעתיד, אם תגיע אלייך הצעה קצת שונה, אולי זה ידרבן אותך לא לפסול מיידית, אלא לבדוק את ההצעה לגופה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 14:47 |
|
| |
כל הכבוד לבחור.
את צריכה להבין שצריך אומץ לא קטן בשביל לעשות כזה דבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 15:05 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | אני מניח שמדובר במקרה ישן שכבר אי אפשר לחדש אותו, ועכשיו שאת כן בתקופת השידוכים את תוהה אם עשית נכון. אז נכון שאת העבר אי אפשר לשנות, אבל בעתיד, אם תגיע אלייך הצעה קצת שונה, אולי זה ידרבן אותך לא לפסול מיידית, אלא לבדוק את ההצעה לגופה. |
|
זה קרה פחות משנה ,וכמובן שזה לא רלוונטי( אולי הוא כבר נשוי ) במקרה הזה לא פסלתי מידית לא הייתה לי את האופציה בכלל לבחור בין לפסול ובין לא ... כתבתי את זה כיוון שזה לא מקרה ראשון ( לא רק בשבילי)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 15:06 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | כל הכבוד לבחור.
את צריכה להבין שצריך אומץ לא קטן בשביל לעשות כזה דבר... |
|
האומץ כאן זה אחד הדברים שסיקרנו אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 15:20 |
|
| |
בס"ד אם את חושבת כך אז תלכי עם הלב שלך...למדתי בחיים שאין כמו אינטואציה אישית!שבד"כ אף פעם לא משקרת!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 15:37 |
|
| |
אני מבין את הפחד שלך ובעיקר מאיזה מקום הוא מגיע, אבל אם נרד לרזולוציה... מה היה לנו פה? שדכנית שהציעה שידוך, יפה נחמד לגיטמי ו - - - אפילו רצוי.... רק שבמקרה הזה מי שנגש לשדכן שיציע היה הנשוא בעצמו. ביג דיל.... כשר! מעשה ישר וטיפלה שובבי. נ.ב. ''יהודי'' התכוונתי שהפניה לשדכנים\ות , מאז ומתמיד הייתה הדרך לזיווג בקהילות ישראל. ואפילו פעמים שקלמן בנו של החייט נתן את עינו בצורה מעשית בעלמה ליפשא בתו של געצל תופר... תמיד השידוך היה נחתם ע''ש השדכנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 15:44 |
|
| |
אח ביתו של געצל תופר היתה משהו משהו.....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 16:00 |
|
| |
| חריידישער כתב: |  | אני מבין את הפחד שלך ובעיקר מאיזה מקום הוא מגיע, אבל אם נרד לרזולוציה... מה היה לנו פה? שדכנית שהציעה שידוך, יפה נחמד לגיטמי ו - - - אפילו רצוי.... רק שבמקרה הזה מי שנגש לשדכן שיציע היה הנשוא בעצמו. ביג דיל.... כשר! מעשה ישר וטיפלה שובבי. נ.ב. ''יהודי'' התכוונתי שהפניה לשדכנים\ות , מאז ומתמיד הייתה הדרך לזיווג בקהילות ישראל. ואפילו פעמים שקלמן בנו של החייט נתן את עינו בצורה מעשית בעלמה ליפשא בתו של געצל תופר... תמיד השידוך היה נחתם ע''ש השדכנית. |
|
טוב עברו הרבה מים בנהר מאז.... טוב אני מקווה שלא תסכימו עם זה שבחור הציע את עצמו בתור גם השדכן וגם המשודך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 16:01 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | כל הכבוד לבחור.
את צריכה להבין שצריך אומץ לא קטן בשביל לעשות כזה דבר... |
|
בנים אתם הייתם נוהגים כך?
|