בס"ד יופי בהעלם=נסתר...צריך קצת טיפוח ובגדים נאים ומגלים את הנוי והאצילות... ויש כאלה שצריכות ניתוח פלסטי בפנים כדי לגלותאת היופי החבוי בה....
לא יפה...
נשלח ב-24/9/2012 15:30
MiniRiki כתב:
לפעמיים אני רואה נשים מאחורה (מהגב ) ועוברת לי מחשבה ... יש לה יופי ... והמחשבה הזאת מתבטלת איך שהיא מסתובבת
אוהה כמה שיש הרבה כאלו
בס"ד טוב את לא מרגישה כך עכשיו...אבל כשיהיה לך ילד בבטן +בעגלה+בלול+באמבטיה ובן זוגך ילמד בזימזום חרישי בסלון בזמן שאת מנסה לתמרן בין כולם ולתת יחס אישי...נראה אותך מדברת...
חייכנית770 כתב:
בס"ד
יופי בהעלם=נסתר...צריך קצת טיפוח ובגדים נאים ומגלים את הנוי והאצילות...
ויש כאלה שצריכות ניתוח פלסטי בפנים כדי לגלותאת היופי החבוי בה....
בס"ד
אז הן לא נקראות יפות מטבען..
נשלח ב-24/9/2012 15:31
בס"ד צדיק,זה בצחוק(=אל תקחו אותי רציני....הכל על דרך ההלצה!
נשלח ב-24/9/2012 15:32
חייכנית770 כתב:
בס"ד טוב את לא מרגישה כך עכשיו...אבל כשיהיה לך ילד בבטן +בעגלה+בלול+באמבטיה ובן זוגך ילמד בזימזום חרישי בסלון בזמן שאת מנסה לתמרן בין כולם ולתת יחס אישי...נראה אותך מדברת...
אם מוכנה להקריב בשביל זזה זו תהיה המנגינה הכי יפה ששמעת בחיים. ואם את לא מוכנה להקריב בשביל זה אז גם כשתהיי בקניון או בבילוי עם חברות לא תאהבי את המנגינה הזו...
נשלח ב-24/9/2012 15:33
חייכנית: סבבה. אבל תקחי בחשבון שיש פה מכוערות...
נשלח ב-24/9/2012 15:33
חייכנית770 כתב:
בס"ד
טוב את לא מרגישה כך עכשיו...אבל כשיהיה לך ילד בבטן +בעגלה+בלול+באמבטיה ובן זוגך ילמד בזימזום חרישי בסלון בזמן שאת מנסה לתמרן בין כולם ולתת יחס אישי...נראה אותך מדברת...
בס"ד
מבטיחה לך שבע"ה ברגע שיהיה לי ילד בבטן + בעגלה+ בלול+ באמבטיה (וואו.. כמה...) בעלי לא יעיז מעצמו לשבת וללמוד.
ברגע שאנ אצטרך עזרה הוא מיד יסגור את הגמרא שלו כדי להושיט יד.
נשלח ב-24/9/2012 15:34
חייכנית770 כתב:
למה את רואה בעל לומד כעול ???? ובעל ירא שמיים שיראה את אשתו מתמרנת בבין לול לעגלה ....... ברור שהוא יעזור
נשלח ב-24/9/2012 15:34
חחח טיע רשמנו את אותה הודעה
נשלח ב-24/9/2012 15:35
בס"ד מה קשור להקריב?יש אהבת ישראל.......לפני הכל!אני מוכנה שבן זוגי יקבע עיתים לתורה אבל לא מוכנה לפרנס! תפקידו בתורה זה לפרנס!ותפקידי ללדת ילדים!לא לערבב תפקידים בבקשה.... שיהיה גמר חתימה טובה וסליחה אם פגעתי במישהו........ סיימתי לעבוד. כל טוב.
נשלח ב-24/9/2012 15:35
צדיקאלוקי כתב:
חייכנית: סבבה. אבל תקחי בחשבון שיש פה מכוערות...
צדיק , למה אתה מסיק ?
נשלח ב-24/9/2012 15:38
טיע כתב:
בס"ד
יופי בהעלם=נסתר...צריך קצת טיפוח ובגדים נאים ומגלים את הנוי והאצילות...
ויש כאלה שצריכות ניתוח פלסטי בפנים כדי לגלותאת היופי החבוי בה....
בס"ד
אז הן לא נקראות יפות מטבען..
על זה אני מדברת 5 שכבות של מייקאפ לא הופך בחורה ליפה אלא לפרסומת של טמבור
תוקן על ידי MiniRiki ב- 24/09/2012 15:49:11
נשלח ב-24/9/2012 15:40
חייכנית770 כתב:
בס"ד מה קשור להקריב?יש אהבת ישראל.......לפני הכל!אני מוכנה שבן זוגי יקבע עיתים לתורה אבל לא מוכנה לפרנס! תפקידו בתורה זה לפרנס!ותפקידי ללדת ילדים!לא לערבב תפקידים בבקשה.... שיהיה גמר חתימה טובה וסליחה אם פגעתי במישהו........ סיימתי לעבוד. כל טוב.
מה קשור?????? לא לכל הגברים התפקיד שלהם זה לפרנס אחרת העולם לא היה מתקיים בלי האברכים ולא צריך לפרט בשביל להוכיח את זה
נשלח ב-24/9/2012 15:44
חייכנית770 כתב:
בס"ד איך הבחורה יכולה להתאהב בבחור טפיל שלא רוצה לפרנס אותה כל ימי חייה?והיא צריה לעבוד24שעות ואם היא תפריע לו בלימודו יקראו לה מחטיאת הרבים........ נו שויין!