בית פורומים שידוכי חרדים

חבדניקים משתדכים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2012 15:45 לינק ישיר 

MiniRiki כתב:
בס"דמה קשור להקריב?יש אהבת ישראל.......לפני הכל!אני מוכנה שבן זוגי יקבע עיתים לתורה אבל לא מוכנה לפרנס!תפקידו בתורה זה לפרנס!ותפקידי ללדת ילדים!לא לערבב תפקידים בבקשה....שיהיה גמר חתימה טובה וסליחה אם פגעתי במישהו........סיימתי לעבוד.כל טוב. מה קשור?????? לא לכל הגברים התפקיד שלהם זה לפרנס אחרת העולם לא היה מתקיים בלי האברכים ולא צריך לפרט בשביל להוכיח את זה 

בת ישראל אמיתית

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2012 15:45 לינק ישיר 

MiniRiki כתב:
חייכנית: סבבה. אבל תקחי בחשבון שיש פה מכוערות...צדיק , למה אתה מסיק ?

עזבי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2012 15:47 לינק ישיר 

צדיקאלוקי כתב:
בס"דמה קשור להקריב?יש אהבת ישראל.......לפני הכל!אני מוכנה שבן זוגי יקבע עיתים לתורה אבל לא מוכנה לפרנס!תפקידו בתורה זה לפרנס!ותפקידי ללדת ילדים!לא לערבב תפקידים בבקשה....שיהיה גמר חתימה טובה וסליחה אם פגעתי במישהו........סיימתי לעבוד.כל טוב. מה קשור?????? לא לכל הגברים התפקיד שלהם זה לפרנס אחרת העולם לא היה מתקיים בלי האברכים ולא צריך לפרט בשביל להוכיח את זה 

בת ישראל אמיתית

?? ( שתי הודעות מחוברות )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2012 16:09 לינק ישיר 

MiniRiki כתב:
מה קשור?????? לא לכל הגברים התפקיד שלהם זה לפרנס אחרת העולם לא היה מתקיים בלי האברכים ולא צריך לפרט בשביל להוכיח את זה בת ישראל אמיתית

?? ( שתי הודעות מחוברות )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2012 16:32 לינק ישיר 

אה תודה !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2012 16:35 לינק ישיר 

מה שנכון נכון

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2012 19:29 לינק ישיר 

היופי בעיני המתבונן. כמו שיש בנים שנמשכים לבנות עם מראה מסויים. ככה יש בנות שנמשכות למראה מסוים (-זקן). אבל גם בעיני זה ממש לא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2012 21:02 לינק ישיר 

MiniRiki כתב:

חייכנית770 כתב:
בס"ד
מה קשור להקריב?יש אהבת ישראל.......לפני הכל!אני מוכנה שבן זוגי יקבע עיתים לתורה אבל לא מוכנה לפרנס!
תפקידו בתורה זה לפרנס!ותפקידי ללדת ילדים!לא לערבב תפקידים בבקשה....
שיהיה גמר חתימה טובה וסליחה אם פגעתי במישהו........
סיימתי לעבוד.
כל טוב.

מה קשור?????? לא לכל הגברים התפקיד שלהם זה לפרנס אחרת העולם לא היה מתקיים בלי האברכים ולא צריך לפרט בשביל להוכיח את זה

למה לא לפרט? חבל..

תשווי לנו כמה אברכים היו לפני 50 שנה ולפני 100 שנה וכמה יש היום...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2012 21:54 לינק ישיר 

הי טיע, לא קראתי את כל התגובות פה, אבל מכיון שאני חבדניקית אולי אוכל לשפוך לך קצת אור על העניין ;)

אני חושבת שהכל מבוסס על התחושה שמורגלים אליה.. אני מכירה בחורות חבדיות שרוב המשפחה שלהן ליטאית ובאמת להן קשה יותר עם זה... לבחורה שחיה בבית חבדי ומוקפת באחים ובאבא שמגדלים זקן ובנוסף כל החברה סביבה חיה בנורמה כזאת- הרבה יותר קל ואפילו מתבקש לחיות עם מישהו בנורמה שהיא מכירה...

בלי קשר אני חייבת לספר לך שאני נפגשתי עם בחור, ולמרות שיש לו זקן, והוא ממש לא נוגע בו [לא מסדר/מקצץ/גוזם/אנערף חח] זה עדיין לא שינה לי במאומה את הרגש החיובי כלפיו, ההפך- הוא היה נראה לי בוגר יותר, שקול יותר...  

וסתם בלי קשר-- אולי תעשי על זה מחקר- אבל אני ממש לא מתחברת לבחורים מגולחים... [בלשון עדינה] זה כזה ילדותי וחסר גבריות... [דעתי האישית...לא לסקול אותי... ;) ] 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2012 22:28 לינק ישיר 

דווקא אצלנו במשפחה, גיסי החבדניק הכי חתיך! (חוץ ממני כמובן...:)

טיע יקרה, תמיהה קטנה- אם את חושבת שהשאלה שלך פוגעת, אז ההתנצלות לא עוזרת! 

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2012 03:17 לינק ישיר 

חייכנית, בת כמה את אם יורשה לי לשאול ולקבל מענה
טיע וריקי צודקות לגמרי לגבי העזרה של הבעל האברך!
אדם, אם כל העובדים/קובעי עיתים לתורה/אינם אברכים של היום היו כמו רבי יוחנן הסנדלר וכל שאר הרבנים והתנאים של כל דורות עברו, שכל אלו שאינם אברכים בימינו/אינם חפצים לשקוד על התורה יומם וליל (ולא משנה כרגע למה), רק דואגים תמיד "לנפנף" בהם שהם גם היו צדיקים ורבנים וגם עסקו לפרנסתם בכדי לתרץ את יציאתם לעולם העסקים אז באמת היה מתקבל על הדעת...
תראה לי אחד היום בדרגת רבי יוחנן הסנדלר (ששמו מעיד על מקצועו והיה גדול בתורה וחוץ ממנו לא עולים לי שמות של גדו"י נוספים שעסקו לפרנסתם אבל בטוח לי שיש הרבה) שאולי הוא עורך דין/בעל תואר שני במחשבים/רואה חשבון/אפילו בעל מרכול או כל דבר אחר....
נראה אותך הולך להיות סנדלר ונראה מי פה הייתה לוקחת סנדלר...
(יאללה יאללה... עלק צריך פירוט)
גמר חתימה טובה!

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2012 03:34 לינק ישיר 

מצטער לומר לך אבל הבנת הנקרא שלך שואפת לאפס.

היא דיברה על אי קיום העולם ללא אברכים ואני "רמזתי" שאם העולם התקיים טוב לפני 50 שנה עם נניח (סתם זורק מספר, בטח היו פחות) 1000 אברכי כולל, למה שלא יתקיים גם היום עם אותו מספר...

עברית קשה שפה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2012 03:53 לינק ישיר 

תודה.

לא עניתי לך ספציפית על השאלה שלך אלא עניתי בכלליות לך ולכל נימת רוב האשכול הזה ועוד חלק נכבד משאר הדיונים הנערכים כאן
ולא כ"כ מזמן שמעתי איזושהי הרצאה על עניין השאלה שלך, אם יהיה לי זמן וחשק אשמע אותה שוב ואם יהיה לי לאחריה עוד זמן וחשק, אשתדל לענות לך ממוקד יותר, אבל עדיף שתשאל בקיאים וטובים מאיתנו בעניינים אלו (אם אתה בכלל באמת מחפש תשובה)...

צרפתית יותר קשה שפה מאשר עברית...

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2012 03:53 לינק ישיר 

בקרובצלך כתב:
הי טיע, לא קראתי את כל התגובות פה, אבל מכיון שאני חבדניקית אולי אוכל לשפוך לך קצת אור על העניין ;)

אני חושבת שהכל מבוסס על התחושה שמורגלים אליה.. אני מכירה בחורות חבדיות שרוב המשפחה שלהן ליטאית ובאמת להן קשה יותר עם זה... לבחורה שחיה בבית חבדי ומוקפת באחים ובאבא שמגדלים זקן ובנוסף כל החברה סביבה חיה בנורמה כזאת- הרבה יותר קל ואפילו מתבקש לחיות עם מישהו בנורמה שהיא מכירה...

בלי קשר אני חייבת לספר לך שאני נפגשתי עם בחור, ולמרות שיש לו זקן, והוא ממש לא נוגע בו [לא מסדר/מקצץ/גוזם/אנערף חח] זה עדיין לא שינה לי במאומה את הרגש החיובי כלפיו, ההפך- הוא היה נראה לי בוגר יותר, שקול יותר...  

וסתם בלי קשר-- אולי תעשי על זה מחקר- אבל אני ממש לא מתחברת לבחורים מגולחים... [בלשון עדינה] זה כזה ילדותי וחסר גבריות... [דעתי האישית...לא לסקול אותי... ;) ] 

כמו שאמרתי. הכל כמו שהנורמה בציבור אליו את/ה משתיך/ת.

לא אסקול אותך כי כל אחד מתחבר למשהו אחר....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2012 03:56 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
מצטער לומר לך אבל הבנת הנקרא שלך שואפת לאפס.

היא דיברה על אי קיום העולם ללא אברכים ואני "רמזתי" שאם העולם התקיים טוב לפני 50 שנה עם נניח (סתם זורק מספר, בטח היו פחות) 1000 אברכי כולל, למה שלא יתקיים גם היום עם אותו מספר...

עברית קשה שפה...

אדם הרשה לי לחלוק עליך.

1. פעם הציבור החרדי היה יותר קטן ולכן היו פחות אברכים.
2. ולא כולכם תסכימו איתי. אבל פעם הרחוב היה פחות פרוץ וממילא לא היה רע להסתובב בחוץ, אבל היום...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חבדניקים משתדכים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.