|
|
| נשלח ב-25/9/2012 04:05 |
|
| |
מה קרה היום שאף אחד לא מבין עברית? =)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2012 15:22 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מצטער לומר לך אבל הבנת הנקרא שלך שואפת לאפס.
היא דיברה על אי קיום העולם ללא אברכים ואני "רמזתי" שאם העולם התקיים טוב לפני 50 שנה עם נניח (סתם זורק מספר, בטח היו פחות) 1000 אברכי כולל, למה שלא יתקיים גם היום עם אותו מספר...
עברית קשה שפה... |
|
( הייתי חייבת לענות לפני החג ) אדם רצית שאפרט , בבקשה ........!
אין לי מושג סטיסטי כמה היו אברכים אז והיום ,וזה גם לא משנה , כיוון שאז מי שבאמת רצה ללמוד תורה לשמה
נסע רחוק והקריב בשביל זה , כך שאם היום יש 1000 אברכים , לא אומר שכולם לומדים תורה לשמה ויש ישיבות וכוללים
שיש שם בחורים חילונים למהדרין או חילונים רבנות (תלוי ברמה ) ועדיף שיעבדו בזבל ולא ישבו בבית מדרש
אני לא נגד בחורים שיוצאים לעבוד או מתעסקים בחסד וכד' הכל פרפורציונלי ויחסי מי שמתאים לו באופי לעבוד וזה התפקיד
שלו בעולם הזה שילך ויעשה את זה וחבל אם הוא לי יעשה את זה
ולעניין החשוב להכריז בקול שאשה שעוזרת לבעלה ללמוד תורה ו " קורסת " תחת העזרה ובעלה אומר לה שהיא מפריעה לו ללמוד ( אני לא מדייקת אבל ברעיון הכללי ) ,זה חוצפה
בלי לומדי התורה האמתיים ולא משנה באיזה חוג ( כולל הדת"ל) ולא משנה הכמות , העולם לא היה מתקיים ומי שסותר משפט זה הוא כופר בכל התורה כולה (מאחורי המשפט הזה גדולי דור עומדים מאחוריו )
ואישית - אם יש לי את הכוח והרצון להיות שתופה לתורה וללומדים אותה ואני עושה את זה ברצון ובשמחה , למה לא ???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 11:34 |
|
| |
בס"ד לא באתי להתווכח עם אמונות... רק רציתי להוכיח שכמו שלכן ברור כשלג להתחתן עם אברך ואתן מוכנות להקריב את עצמכן עבור זה,כי כך חונכתן אז כך גם אצלנו זה ברור כשלג שנתחתן עם אחד עם זקן....כי כך חונכנו,שמי שנוגע בזקן "משחית פאת זקנו" חנכו אותנו לשלוח ולעודד את הבן זוג ללמוד תורה/התוועדות,אחרי עבודה...ורק שנה ראשונה של הנישואין להיות בכולל!בחב"ד מחנכים חינוך עמוק ושורשי,שגם כשהאדם יצא לעבוד ישאר חסיד ויאיר את הסביבה! חנכו אותנו שלא יעובור יום בלי לימוד חת"ת(חומש תהילים תניא+רמב"ם)הן לנשים והן לגברים. חנכו אותנו שיהיה לנו משפיע/ה,שתדאג להתקדמות הרוחנית שלנו... וידוע שכשהאדם עסוק בלתת ולהשפיע הוא לא מושפע.(כמובן שהכל בהכוונת רב...) חינוך עמוק ושורשי נמדד דווקא כשאדם יוצא לעולם ובכ"ז נשאר כפי שהיה!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 15:43 |
|
| |
בס"ד העיקר שיהיה חג שמח לכולם....נתראה אחרי החגים בעז"ה.......
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/09/2012 15:43:23
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 16:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד העיקר שיהיה חג שמח לכולם....נתראה אחרי החגים בעז"ה.......
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/09/2012 15:43:23 |
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 17:09 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
נו. איפה חייכנית!?!
|
|
נשואה כבר, לא? עם בחור שגדול ממנה בכמעט 10 שנים נראה לי, ולא רק נראה בגלל הזקן.. ;-) מסתבר שהיא מצאה פמיניסט
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 20:02 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| ניוטרל כתב: |  |
נו. איפה חייכנית!?!
|
|
נשואה כבר, לא? עם בחור שגדול ממנה בכמעט 10 שנים נראה לי, ולא רק נראה בגלל הזקן.. ;-) מסתבר שהיא מצאה פמיניסט
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 21:01 |
|
| |
חייכנית נעלמה מוזר לי שהיא התחתנה ולא כתבה כאן כלום על כך.. בכל מצב לעניין גוף האשכול אין "בעיית התאהבות" לבחורות חבד"יות עם תמימים מזוקנים כי זו המנטליות והאווירה שאותם נשמו מגיל 0 אצל המודרניות שמכירות כבר עולמות נוספים מעבר לחבד אז כן יפריע אבל שתי צדדים למטבע ויש גם בחורים מודרנים שמסדרים ושלום על ישאל תיכף ומייד ממש..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 21:45 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | חייכנית נעלמה מוזר לי שהיא התחתנה ולא כתבה כאן כלום על כך.. בכל מצב לעניין גוף האשכול אין "בעיית התאהבות" לבחורות חבד"יות עם תמימים מזוקנים כי זו המנטליות והאווירה שאותם נשמו מגיל 0 אצל המודרניות שמכירות כבר עולמות נוספים מעבר לחבד אז כן יפריע אבל שתי צדדים למטבע ויש גם בחורים מודרנים שמסדרים ושלום על ישאל תיכף ומייד ממש..:) |
|
אחת שאבא שלה מזוקן, והרבי הנערץ שלה מזוקן, וכולם מסביב מזוקנים, ויש כמה וכמה תמונות מתנוססות על בני משפחה ואדמורים מזוקנים, יהיה זה אך טבעי שהן יצאו עם חבדניקים מזוקנים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 23:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2016 00:26 |
|
| |
990 רק מהיום אתה מכיר את רציף?:) ואם בנעלמים עסקינן אדמקה..אייכה!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2016 00:30 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
מה קשור הסמיילי הזה?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2016 00:32 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | 990 רק מהיום אתה מכיר את רציף?:) ואם בנעלמים עסקינן אדמקה..אייכה!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2016 00:53 |
|
| |
חחח נכון אבל בד'כ אני מצליח להבין למה רציף היקר בחר דווקא בסמיילי זה או אחר. הפעם זה ממש נסתר :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2016 09:05 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
חחח נכון אבל בד'כ אני מצליח להבין למה רציף היקר בחר דווקא בסמיילי זה או אחר. הפעם זה ממש נסתר :)
|
|
האמת, שאין לי מושג מה הפשט של כל סמיילי  אני מנחש. אין לי מושג מה מבטא הסמיילי הזה למשל  מאיפה שנדע מה הסמיילים מבטאים ??  תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|