בית פורומים עצור כאן חושבים

בגדרי הצניעות להומוסקסואל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2012 15:44 לינק ישיר 

"היום יותר הומואים מהישמעאלים אולי"?
יש הרבה הרבה הומואים ממדינות ובמדינות האסלאם..
רבים ידועים וניתן רק לשער שרבים עוד יותר סגורים בארון מחשש לחייהם-
כך שא"א לדעת..בגדול...

נראה לי טבעי שהיות והתופעה קיבלה אישור חברתי יהיו כאלו שהיו  מסוגלים נניח בעולם אחר,להיות עם נשים,וכעת לא ינסו בכלל...
ובכ"ז,עדיין הומואים רבים סובלים מהצקות,מאלימות מילולית ופיזית וצריכים להילחם על זכויותיהם,הן במשפחה,הן בחברה והן מבחינה חוקית..
רובם לא בחרו את זה..

"I may disagree with what you say,
but I'll defend to death your right to say it"
(Voltaire)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2012 16:59 לינק ישיר 

מעמיק חקר

יישר כח על דבריך! אולי באמת בראשית צריך לדון על המשמעות של תקנות חז"ל בנושאים אלו.

מקסמן

על איזו הפרדה מוגזמת אתה מדבר? אשמח לדוגמאות (ולא מקבוצות קיצוניות אלא מהזרם החרדי המרכזי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:04 לינק ישיר 

[דייר,

אתה באמת מאמין, שמישהו שלא הצליח למצוא בת זוג (מסיבות שונות), יבחר להיות הומו?
במילים בוטות יותר - האם נראה לך הגיוני, שמישהו (שלא נמשך מעולם לגברים) שבחורה "זרקה" אותו (למשל), יחליט ש"זהו, מעכשיו אני אשכב רק עם גברים"?! (מקסמן, השאלה הזו מופנית גם אליך)
מאיפה התיאוריות ההזויות האלה? 

אולי במקום לנתח בני-אדם ולהסיק לגביהם מסקנות משונות וחסרות בסיס, פשוט תדברו איתם ותשמעו מה הם אומרים? כמובן שה"סוקר" הרואה דברים בפרספקטיבה יכול לפעמים להבין את מה שמי שנמצא "בתוך" לא יכול, אבל אתם לא "סוקרים", אלא סתם ממציאים יצירתיים, שמרשים לעצמם, ביהירות גדולה, להתייחס לנושא שאין לכם בו שמץ של מושג.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:07 לינק ישיר 

מבקשטוב כתב:
  מקסמן

על איזו הפרדה מוגזמת אתה מדבר? אשמח לדוגמאות (ולא מקבוצות קיצוניות אלא מהזרם החרדי המרכזי)

הזרם המרכזי רק מבדילה בחמישים שנה את קיצוני מאה שערים,
זה היה עד הרב שך ותלמידו, מהרב שך ותלמידו כבר אין הבדל כמעט בין הקיצונים לזרם המרכזי,
לשם המחשה: בעטרת אין עזרת נשים בהקפות שניות,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:15 לינק ישיר 

יכול להיות שכן למה את כל כך שלילית.
היום יש לגיטמציה לנושא ומספיק נטייה קלה או קלה+ לאותו מין משברים עם המין הנגדי
וקיבלנו הומו למהדרין.
מה כל כך נורא בזה?
כאילו ערערתי יסודי תורה רחמנא ליצלן.
יכול להיות שזה כך ויכול להיות שזאת באמת נטייה חזקה שאי אפשר להשתלט עליה אבל את זה כנראה לעולם לא נדע באמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:17 לינק ישיר 

אמשלום כתב:
(מקסמן, השאלה הזו מופנית גם אליך)

שוב,
אם אנו רואים גידול בנטיעות יותר מהרגיל (אם זה נכון שאחוז מסויים הם גנטי במילא האחוז הזה חייב להיות סטטי)
בתרבות מסויימת, אז בוודאי שאפשר לעקוב אחרי הסיבות,

נעזוב לרגע את ההומואים,
האם נראה לך את ההסבר שלי למה בני ישראל לא נחשדו, והיום אין את החזקה שלא נחשדו ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:30 לינק ישיר 

מקסמן,

פותח האשכול ביקש לדון בהתייחסות ההלכתית לנושא, לכן ההשערה שלך בנוגע למתי נחשדו ומתי לא לא שייכת לנושא הזה.

ד"א, תקנת ייחוד עם ערווה היא תקנה מוקדמת מאד ולכמה שיטות הוא איסור מן התורה וכן נפסק להלכה.

בנוגע להשערה שלך בנוגע לרבו הפריצים, צריך לבדוק על דיבר השו"ע כשכתב רבו הפריצים, כי כפי שהבינו אותו נו"כ הוא מדבר על מצב מסוים בתקופתו אבל באזורים אחרים לא צריך לשמור על זה, וגם באותם אזורים מדובר על אזורים 'מופרדים' לכאורה.

בכל אופן לא שמענו על מחקר שהראה קשר בין היעדר סיפוק מיני מצד המין השונה לביקושו אצל בני אותו מין. ומכיון שנעשו רבים כאלה הבוחנים את ההקשרים הסביבתיים והפסיכולוגיים לנושא קשה להניח שאתה צודק.

דומה שמכל בחינה שהיא יותר קשה למצוא סיפוק מיני אצל בני המין שלך מאשר למצוא סיפוק מיני נורמלי, בין אם מדובר על בני נוער חרדים ('מופרדים') ובין אם מדובר על 'מתקשים' בעולם המערבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:40 לינק ישיר 

מעמיקחקר כתב:
מקסמן,

פותח האשכול ביקש לדון בהתייחסות ההלכתית לנושא,  .

הדורות מפתחים את ההלכה,
אם ירצה לדעת מהי ההלכה למעשה (שעוד לא נכתב בספרות ההלכה) שיבדוק בישיבות החסידיות (ולצערינו היום גם אצל הליטאיות) המשגיח שלי בישבה קטנה אמר לי שאני לא יסלסל את הפיאות כי זה מושך את הבחורים אלי (הוא בוודאי היה הומו לא גנטי רק מעיסוק בבחורים חמודים וקטנים כל היום, עובדה שהיית לו אישה וילדים ולא וויתר על מצוות עונה עם אשתו כנראה)

אז הנה הלכה למעשה לבעל האשכול מהמשגיח שלי "אסור לסלסל את הפאות"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:46 לינק ישיר 

maxmen כתב:
הדורות מפתחים את ההלכה,
אם ירצה לדעת מהי ההלכה למעשה (שעוד לא נכתב בספרות ההלכה) שיבדוק בישיבות החסידיות (ולצערינו היום גם אצל הליטאיות) המשגיח שלי בישבה קטנה אמר לי שאני לא יסלסל את הפיאות כי זה מושך את הבחורים אלי (הוא בוודאי היה הומו לא גנטי רק מעיסוק בבחורים חמודים וקטנים כל היום, עובדה שהיית לו אישה וילדים ולא וויתר על מצוות עונה עם אשתו כנראה)

אז הנה הלכה למעשה לבעל האשכול מהמשגיח שלי "אסור לסלסל את הפאות"

חבל שזה הזיכרון שלך מהמושג הלכה למעשה (כעת אני מקווה שהדעה שלך איננה מושתתת על ניסיון אישי).

בכל אופן אני מצפה להתייחסותך למה שכתבתי בנוגע להשערתך ההזויה לא להלכה ולא למעשה.

תוקן על ידי מעמיקחקר ב- 27/09/2012 17:47:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:55 לינק ישיר 

למשל ר' לייב מינצברג נגד ללכת לים (נפרד) גם מהסיבה הזו,
אמר פעם שבגדי תלדות אהרן הם לא צנועים כי הם צמודים, (הגרביונים וחגורה רחבה במותן)

בקיצור: רוב העיסוקים של המשגיחים ואנשי הרוח בקהילות הם בדיוק הנושא הזה,
ויש כבר מיליוני הלכות (לא כתובות ) בעניין,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 17:57 לינק ישיר 

מעמיקחקר כתב:
חבל שזה הזיכרון שלך מהמושג הלכה למעשה  

צדיק: אל תתנסה עלי, אני יודע בדיוק מהי ההלכה, ואני לא חוזר בי, ההלכות של מחר כבר נהגו אתמול, וכך בדיוק מתפתח ההלכה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 18:08 לינק ישיר 

אני שמח, מקסמן.

רוב העיסוק? קצת מגוחך. אולי תלוי איפה (זה באמת לא ניתן להוכחה, מה שמייתר את הוויכוח).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 18:12 לינק ישיר 

[דייר,

הדוגמא של מקסמן הייתה על גבר הטרו "נורמלי", ולא על מישהו שיש לו "נטייה קלה".
לכך כוונו דבריי.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 19:19 לינק ישיר 

מדובר בסוג של חולי לא בטבע מולד וגם אם מדובר בטבע מולד - לא תסגור אותו בבית כל החיים אבל עדיף שלא יגיע למקומות כגון מקוה אני לא מאמין שבכולל או בבית הכנסת או במכולת - הוא יתחיל להתגרות מגברים. ואם כן נמשך אז שילך לטיפול דחוף. אפשר להגמל מזה ברוב המקרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2012 19:55 לינק ישיר 

מקס

תרשה לי להוציא את ההלכה למעשה מדבריך כפי שהבנתי:

א. לא לעשות הפרדה בין גברים לנשים באירועים (כמו בעטרת)
(הפרדה בין נשים לגברים מצאנו כבר בשמחת בית השואבה בבית המקדש. והרמב"ם (סוף הל' לולב) כותב כדי שלא יתערבו)

ב. ללכת לחוף מעורב.

האם הבנתי נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > בגדרי הצניעות להומוסקסואל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.