| נשלח ב-27/9/2012 13:27 |
|
| |
לחץ... לחץ... לחץ...
שלום לכולם אני עומד לפני פגישה ראשונה בחיי, תסריט שרובכם כנראה כבר חוויתם. לא יודע למה זה אבל יש לי לחץ אדיר לקראת המעמד הנ"ל.... לא הייתי רגיל מימי לדבר עם בנות, יש לציין אומנם שאני אדם ביישן, אבל לאט לאט נפתח עד כדי כך שחושבים שאני ממש אדם אחר ממה שחשבו בהתחלה...
על כל פנים איך מתגברים?? אני חושש גם מרגעי שקט מביכים וכהנה דברים...
נ.ב סליחה על הכתיבה הלא אסטטית, זה נכתב במהירות...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 13:39 |
|
| |
אל דאגה. יהיה חכם לבקש מהשדכן לעדכן את הבחורה, אם היא עדינה ומתחשבת היא תבוא לקראתך. אם זה יתן לך תחושת ביטחון תארגן לעצמך רעיונות לכיווני שיחה. אתה יכול להיות ישיר ולהציע לה להעלות נושא 'למרות שהאחריות עליך'.
והכי חשוב תהיה מה שאתה, תחשוב שאתה מדבר עם חבר שלך.
נפגשתי עם בחור שהיה במצב שלך, הודיעו לי על כך מראש, ואפילו עזרתי לו לסיים את הפגישה ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 13:40 |
|
| |
בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 13:59 |
|
| |
להרגע... להרגע... להרגע...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:04 |
|
| |
תזרום... בסוף כולם צוחקים על הדייט הראשון... ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:07 |
|
| |
בס"ד רק לקרוא את מה שכתבת.......ואני צריכה מסכת חמצן..... הלחצת אותי..... תהייה מי שאתה...ותודיע לה בהתחלה שזה פגישה ראשונה..מצד שני אל תתרגש מדי,זה מביך את הבחורה שהיא צריכה להיות הפסיכולוגית המרגיעה שלך...(מה שקרה אצלי...)
הרבה הצלחות.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/09/2012 14:07:41
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:09 |
|
| |
זאת בדיוק השאלה שלי איך עושים את זה..... אני בפאניקה רק מהמחשבה שאולי יהיה שקט ולא יעלו לי שום נושאי שיחה.... שלא יהיה מה להגיד.. שאתחיל לבלוע מילים.. וכל מיני דברים בסגנון..
לפי איך שאני מכיר את עצמי, דברים ראשונים בד"כ קשים לי, אבל אני לומד מהר מאד, כך שאני מאמין שגם אני אצחק על זה בסוף... בע"ה.
תודה בכל מקרה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:13 |
|
| |
והמצחיק ביותר הוא שמי שמכיר אותי יודע - שאני האדם הכי רגוע שיש בד"כ, לוקח דברים בקלות, לא מתרגש מכל דבר שזז.... אבל בעניין הזה לא יודע, כנראה מעצם המחשבה שזאת שעומדת ממולי עשויה להיות אשתי כבר מכניסה אותי ללחץ... כי חתונה זה לדעתי דבר שכל אחד כבר מגיל קטן חושב עליו, ובעיקר על איך ומי יהיה בן\בת הזוג
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:18 |
|
| |
אאאאוווחחח... צר לי לנפץ לך את הדימיון, אך הסיכוי שהיא תהיה אישתך הוא דיי קטן. אז אל תתרגש. עד שתגיע לשלב ש'אולי היא אישתך'- ה' ענק!!!
אולי אתה הבחור שנפגש איתי פעם? P;
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:27 |
|
| |
קודם כל אין לדעת לעולם.... יש המון שסגרו עם הראשון\ה שלהם... מתי ש-ה' ירצה זה יבוא... אבל לא רק זה, לדבר עם בחורה זה משהו שתודה לאל כמעט לא יצא לי בחיי (אני לא רואה בזה חסרון, רק מודה לאלוקים, אבל עכשיו צריך ללמוד..) ככה שגם זה אחת הסיבות העיקריות לפחד שלי חחחחח כנראה שלא... אבל לפי מה שסיפרת על אותו בחור למעלה הייתי שמח להפגש איתך 
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 27/09/2012 14:28:58
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 27/09/2012 14:29:30
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:34 |
|
| |
בס"ד תכין מראש נושאי שיחה...(תכתוב תזכורת בפלאפון.)ואם יהיה שקט,בקש שניה לצאת לשירותים,ותרעננן את הזיכרון...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:44 |
|
| |
דבר ראשון שיהיה בהצלחה חוץ מזה רגעי שקט לא תמיד מביכים לפעמיים זה כדי לעכל על מה דברו בחצי שעה אחרונה ואם אתה בחור שמסוגל לפגוש חבר פעם ראשונה ולדבר איתו ברצף... אז לא אמורה להיות לך בעיה אבל באמת כדי לידע את הבחורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:53 |
|
| |
אז איך זה לדבר עם בנות בפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 14:59 |
|
| |
ברור שכן... אבל התכוונתי על שיחה רגשית, רומנטית נקרא לזה.... למרות שהיו לי תקופות בחיים שירדתי בדת ועשיתי שטויות במחשב ואפילו נפגשתי כמה פעמים עם בנות... אבל פעמים ספורות ממש, ועל זה תודה לאל שלא הכעסתי את בוראי מעבר למה שכבר הכעסתי. בניגוד אליכן שכבר התחלתם שידוכים ווזה גם סוג של שיחה "רומנטית"...
ואגב אם אנחנו כבר מדברים, איזה נושאי שיחה אתם מעלים בד"כ בפגישות ראשונות??
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2012 15:02 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | אז איך זה לדבר עם בנות בפורום? |
|
וואוו נראה לי קיבלתם עלי תמונה מזה לא נכונה... לא בא לי, ולא כאן המקום להאריך איזה טיפוס אני, אבל חוץ מזה שאני נלחץ מהקטע של פגישות(לא מתבייש להודות בזה) אל תקבלו עלי שום תובנה או סטיגמה אחרת, זה סתם מעצבן. ולפי מה שאני מצליח לקרוא בין השורות... אתם לא בכיוון בכלל...
|
|
|
|
|