|
|
| נשלח ב-28/9/2012 08:46 |
|
| |
תופעה: נשימה כבידה ולחץ בחזה לאחר ראש השנה ויום כיפור
מישהו מכיר את התופעה? ניגשתי לעמוד בכל תפילות יום כיפור, וב"ה היכולות שלי היו מעולות, ובנעילה הקול שלי היה ממש בשיאו. אבל כמו לאחר ראש השנה גם לאחר יום כיפור אני חש לחץ בחזה כמו אדם מעשן שחיסל חבילת סיגריות אחת יותר מידי. הנשימה כבדה, ומידי פעם אני צריך לנשימה עמוקה בכדי לא לחוש חוסר בחמצן. למישהו יש הסבר לתופעה זו? איך מונעים אותה או מתגברים עליה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 12:45 |
|
| |
אינני יודע אם אפשר למנוע אותה, התופעה בהחלט מובנת: ביו"כ אימצת את חלל בית החזה, הסרעפת ועוד במשך כמה שעות 'טובות', ולכן גם הם 'רוצים' קצת לנוח.. אני מתאר לעצמי שמנוחה טובה במשך רוב שעות היום שלמחרת (ואם זה לא מספיק- אז במשך הימים הבאים) תסדיר לך בהדרגה את הנשימה. ש"ש וחג שמח!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 13:44 |
|
| |
אולי אתה צריך ללמוד לנשום לסרעפת ולא לחזה. נראה לי ששרירי בית החזה התאמצו יתר על המידה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2012 22:20 |
|
| |
נראה לי שאני נושם בצורה נכונה, גם המורה שלי חושב כך, אולי כשאני בשטח על חי אני לא מיסם זאת בצורה נכונה? מקווה שלא.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|