|
|
| נשלח ב-2/10/2012 10:24 |
|
| |
היי, אני חושבת שכל אחת מצפה לפי איזה בית שיא גדלה בו, אני זוכרת את עצמי שהייתי קטנה שאבא שלי היה לפעמים שוטף כלים, רצפה, אפילו עד היום שיש לו בנות גדולות הוא מפעיל כביסות (ושלא תחשבו שאמא שלי לא עושה כלום..) ולכן גמאני אצפה מבעלי שיעזור לי, אני בהחלט רוצה שהוא יבין אתזה לבד בלי שאטרך להתחנן אליו כי אם ככה אני כבר יעדיף לא לבקש עזרה ולעשות את הכל בעצמי...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 10:43 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אני לא חושבת שבדרישות אפשר להשיג משו..
זה די ברור שגם הגבר בבית צריך להושיט ידיים, זה לא תפקיד רק של האישה..
רק מה וכמה זה תלוי בכל זוג ובכשרונות של כל אחד מהם.
בנוסף, אני חושבת שדי חשוב שלכל אחד יהיה תחום שהוא טוב בו, ויכול להתבטא בו ללא הפרעה.. נגיד, אני די יכולה להבין אישה שלא תרצה שבעלה יקפל כביסה, או גבר שלא ירצה שאשתו לא יודעת מה... (אנחנו טובות בהכל... =) תנהל את החשבון בנק נגיד.. =)
|
|
למרות שהתחום שלך יותר בלקרקר... הפעם דיברת לעניין!
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 11:21 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | אהבתי ת'כותרת  לגבי עצמי, רוב הגברים שמסביבי דיי עוזרים לנשותיהם ובהחלט אני מצפה ממנו לעזרה ומתפללת על זה וזה חשוב לי אדרוש אתזה??? לוידעת, אני מצפה בעז"ה שהוא יהיה כזה... שזה לא יצטרך להגיע בתור "דרישה"
|
| לייק!!! די חשוב שגבר ידע להושיט יד ולא לחלום כשאשתו משוועת לעזרה...בכולופן גבר מפונק זה הדבר הכי לא טוב שיכול להיות קיים בגבר מבחינתי....
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 11:23 |
|
| |
אחי, כבר אמרתי את זה כמה פעמים.. 'אני טובה בהכל'... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 11:28 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | 'אני טובה בהכל'... =) |
|
להכין קוסקוס משקית, את יודעת? P:
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 11:35 |
|
| |
חחחח כמעטוש' 
(אבל זה בטח גברים יודעים להכין...)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 11:55 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אני לא חושבת שבדרישות אפשר להשיג משו..
זה די ברור שגם הגבר בבית צריך להושיט ידיים, זה לא תפקיד רק של האישה..
רק מה וכמה זה תלוי בכל זוג ובכשרונות של כל אחד מהם.
בנוסף, אני חושבת שדי חשוב שלכל אחד יהיה תחום שהוא טוב בו, ויכול להתבטא בו ללא הפרעה.. נגיד, אני די יכולה להבין אישה שלא תרצה שבעלה יקפל כביסה, או גבר שלא ירצה שאשתו לא יודעת מה... (אנחנו טובות בהכל... =) תנהל את החשבון בנק נגיד.. =)
|
| יואו בדיוק היה לי על זה דיון עם איזה בחור בפגישה...כמה בחורה צריכה להיות מעורבת בעניני הכספים בבית??? מה דעתכם?
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 12:41 |
|
| |
אמא שלי תמיד אומרת שגבר צריך לדעת להרים שבת בעצמו (במקרה חירום). אצלנו אבא שלי עושה קניות, ומנקה. כביסות ובישולים זה מחוץ לתחום ;-). אני אשמח מאוד שבעלי יהיה שותף בעבודות הבית. הן של שנינו באותה מידה. ולגבי חשבון הבנק, אני מתחרפנת מנשים שאין להן מושג מה קורה שם, זה ממש חוסר אחריות בעיני...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 12:47 |
|
| |
לדעתי זה עניין של מה שהבחור ראה בבית.
יש בתים שהבעל/אבא עוזר הרבה ואז ממילא הבן גם יעזור אחרי החתונה כי זה נורמלי מבחינתו. ויש בתים ששם האבא לא עושה כלום. ושם זה יתחלק ל2 או שהבחור לא יעזור בבית כמו אבא שלו. או שהבחור בעל לב טוב ונושא בעול עם חברו שאז הוא יעזור לאשה.
עכשיו בנושא האם הבעל צריך לעזור לאשה אז ודאי שכן (יש דברים שרק האישה יכולה לעשות אבל ברוב הדברים הבעל יכול וכדאי שיעזור).
האם האישה יכולה לדרוש? כן הבעיה שצריך לעשות את זה בצורה שהבעל לא יפגע. אבל עדיין יש דברים שהאישה לא יכולה לדרוש (לבשל וכדומה) אבל לדרוש מהבעל לנקות. לשטוף כלים. להוריד זבל וכדומה ודאי שכן.
ולעניין זה שאברכים עוזרים פחות זה שטויות כי יש לי חברים אברכים דוסים שעוזרים לנשים שלהם יותר מכל מי שאני מכיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 12:49 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | | אמא שלי תמיד אומרת שגבר צריך לדעת להרים שבת בעצמו (במקרה חירום). אצלנו אבא שלי עושה קניות, ומנקה. כביסות ובישולים זה מחוץ לתחום ;-). אני אשמח מאוד שבעלי יהיה שותף בעבודות הבית. הן של שנינו באותה מידה. ולגבי חשבון הבנק, אני מתחרפנת מנשים שאין להן מושג מה קורה שם, זה ממש חוסר אחריות בעיני... |
|
אמא שלך צודקת.
לגבי חשבון הבנק אז אצלנו אין לאמא שלי מושג מה הולך בחשבון ואני חושב שזה בסדר גמור. (כמובן שהיא יודעת לעשות את כל הפעולות שצריך)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 13:16 |
|
| |
למה אשה לא יכולה לדרוש מהבעל לבשל? הוא לא אוכל?
ואגב, איך אמא שלך יודעת אם לקנות מקרר ב5000 או ב2000? מתקשרת לאבא שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 13:20 |
|
| |
אישית אני לא בעניין של חלוקת תפקידים.
זה מיותר בעיניי כי הכל תלוי בבן הזוג שאקבל וכו'..
אם הוא מאד אוהב לבשל ואני לא ...אז הוא יהיה יותר דומיננטי במטבח.
בעיקרון יש בית-ו 2 שותפים שאמורים לנהל אותו-
כל זוג ימצא את הדרך הטובה לעשות זאת..(לדוג':כל אחד עושה מה שהוא טוב בו,או עושה משהו שהשני ממש לא סובל).
תוקן על ידי צהוב_עולהה ב- 02/10/2012 13:27:41
"I may disagree with what you say,
but I'll defend to death your right to say it"
(Voltaire)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 13:21 |
|
| |
יאו...אני מהזה נגד...אני בעד שאשה תהיה מאוד מעורבת בענינים הכספיים...בתור מפרנסת נוספת אם לא העיקרית זו זכותה!!
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 13:25 |
|
| |
ברור שזו זכותה, השאלה אם היא רוצה.
אחת מהסיבות לחתונה אצלי, זה שאני רוצה שמישו כבר יקח ממני את הכאב ראש הזה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 13:31 |
|
| |
זהו זה בדיוק הקטע האם זה מפריע לכם הגברים שהנשים גם רוצות להתעסק עם הבנק ולדעת מה קורה בחשבון וכזה?? יש כאלה שבטוחים שזה לוקח להם מהגבריות ומהשליטה ועל זה אני מדברת...
|
|
|