|
|
| נשלח ב-3/10/2012 01:03 |
|
| |
לסיכום: כל אחד יעשה את מה שהוא הכי טוב בו וינסה לגרום שלשני תהיה פחות עבודה (אהבה כבר אמרנו?) ולא יכריח וייתן הרגשה שמאלצים אותו לצד השני.
מוסכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 01:06 |
|
| |
אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 01:43 |
|
| |
בימי הזוהר שלי בתל אביב הכרתי כמה משפחות חד מיניות (של שני אבות או שתי אמהות) והאבות במשפחות האלה תפקדו (מבחינה טכנית) כאמא לכל דבר. בישולים, נקיונות, החלפות, ועד הורים בגן ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 07:40 |
|
| |
עזבי תל אביב. למרבה הצער אני מכירה יותר מדי נשים שמתפקדות כגברים לכל דבר.....
ברור שגבר מסוגל לטפל בילד בדיוק כמו שאשה יכולה לפרנס אותו. אני דיברתי על "חלוקת התפקידים המקובלת".
מי שיצר אותנו ונתן לכל אחד את תפקידו, נתן לכל אחד את הכלים המתאימים. ומה לעשות? לנשים הוא נתן כלים מתאימים יותר להזנת ילדים! ומה עוד? אה, מחוץ לחממת חדר המורות בחינוך העצמאי, קשה מאד לפתח קריירה שתפרנס משפחה חרדית ממוצעת, אם יולדים כל שנה שנתיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:25 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | | בימי הזוהר שלי בתל אביב הכרתי כמה משפחות חד מיניות (של שני אבות או שתי אמהות) והאבות במשפחות האלה תפקדו (מבחינה טכנית) כאמא לכל דבר. בישולים, נקיונות, החלפות, ועד הורים בגן ;) |
|
אחד הגברים שם לא באמת גבר....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:34 |
|
| |
שני הגברים שם לא באמת גברים... come on... :-P
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:34 |
|
| |
ובציבור שלנו מי הגבר???
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:35 |
|
| |
רב- למה ככה? אולי כדאי להתחיל עם ההגדרה ל"גבר" הבמה שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:41 |
|
| |
אתם ילדים? גבר שנשוי לגבר ומקיים איתו מערכת יחסית זןגית כולל הכל, בעיני הוא לא גבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:45 |
|
| |
עזבי,יודעת מה..בואי נחסוך לעצמנו את הדיון- את מתכוונת שלגברים כאלה יש תכונות נשיות, אבל זה לא הופך אותם לפחות גברים.
לכל אשה ולכל גבר יש תכונות שמיוחסות לנשיות וכאלו המיוסחות לגבריות, המינון משתנה.. גבר רגיש יותר,כוחני פחות וכו לא נחשב בעיניי ל"לא באמת גבר"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 12:52 |
|
| |
את אמיתית? זה לא גברים עם קצת תכונות נשיות. זה גברים נשיים. גברים שנמשכים לגברים. שהצד הנשי שלהם הרבה יותר דומיננטי מהצד הגברי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 13:03 |
|
| |
גברים שנמשכים לגברים לא בהכרח גברים נשיים ותבדקי באנשים מפורסמים שהיו כאלה וגם היום ותראי שזה ממש לא קובע. אם כבר לפעמים להיפך, הוא מעריץ את הצד הגברי עד שבעיניו נשים דוחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 13:12 |
|
| |
אני מדירה את רגלי מהמשך הדיון הזה ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 14:58 |
|
| |
גבר שהולך עם גבר כנראה חסר לו משהו בגבריות שלו והוא מחפש אותו אצל מישהו אחר.
אני מצטרף לרבעצען ומדיר את רגלי גם
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 18:49 |
|
| |
אדם-זה ממש לא קשור. גברים כאלה הם החברים הכי טובים של הנשים...הם פשוט לא נמשכים אליהן. זה כמו לאמר שאני מעריצה את המין הגברי והמין הנשי דוחה אותי... לא...אני פשוט לא נמשכת לנשים.זה הכל.
ורבעצן-יש גברים מאד נשיים,ויש גברים שה"חטא" היחיד שלהם הוא שהם נמשכים לגברים. אולי זה מאפיין נשי-אבל הם לא "לא באמת גברים"..0:
|
|
|
|
|