בית פורומים שידוכי חרדים

טיפ משכנה לבחירת האחד/ת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2012 15:29 לינק ישיר 

כולם חיים עפי מוסכמות הסביבה הפרטית שלהם במידה כזאת או אחרת 
לדעתי זאת שאלה מאוד כוללת וקשה לענות עליה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2012 01:38 לינק ישיר 

אני לא מבינה מזה להוריד בגלל שאתה מתבייש להציגה בפני הסביבה
אתה לא אמור לבחון את המוצעות שלך מול מה הסביבה תגיד!
ואם היא בסה"כ מתאימה לך ומוצאת חן בעיניך ויש משהו קטן שאולי מפריע לך וחוצמיזה היא ממש חמודה וכו' ומה שמפריע לך זה רק הסביבה/השכנים/הדודים/החברים/המשפחה אז אומר הרב דיאמנט שלא להוריד כי דבר זה סופו שיטבע בים היתרונות.
וגם ראיתי בעיני מקרה שכזה
בסופו של דבר האישיות של האדם מעפילה על כל 'פגם' חיצוני אחר (קל לומר, קשה ליישם) בהצלחה :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2012 03:30 לינק ישיר 

*מאפילה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2012 19:13 לינק ישיר 

אני לא חושבת שזה טיפ נבון במיוחד, כמו שהרב שלי היה אומר "יהדות זה לא דת כדי שהשכנים יהיו שמחים"

ככה זה גם עם הזיווג. צריך למצוא את הנכון בשבילך
אני למשל היה לי פרט מסוים שבתחילה ממש לא היה לי נעים לספר לסביבה, אבל ידעתי שהוא בשבילי
אז התבגרתי והתגברתי...:) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2012 10:02 לינק ישיר 

ראשית, אחי - תודה על כל האשכולות המרעננות...:)

שנית, אני מסכים ולא מסכים. 
מסכים - כי אחד כזה שנמצא אחרי כמה פגישות, והוא התחבר, נהנה וטוב לו, ובכל זאת הוא עדיין בוחן אותה לפי אמת מידה של "מה יגידו".. או כמה מחמאות הוא יקבל מהחברים שלו.. או גרוע מכך, כמה עיניים ינעצו בבת זוגתו, אז באמת טוב לו שלא יתחתן.. כי, לפני הכל ואחרי הכל, אשה היא לא חלון ראווה ולא מסע יחצנות...

ולא מסכים, לא רק כי אתה (לא אישי כן?:)) זה שמתחתן ולא החברים שלך.. לא רק כי "על כל פשעים תכסה אהבה" אלא משום שהשלמות בלב צריכה לנבוע מהחיבור, מהכימיה, מדברים פנימיים ואמתיים, מדברים ברי קיימא, ולא מדברים חולפים כדוגמת - איך החברים/הסביבה תגיב... ואחד כזה שזה אמת מידה אצלו, שזה חלק מהשכלולים שלו, אז בעצם הוא בונה את הקשר על בסיס רעוע, וכשירד לו כל ההתלהבות "שהזוג הצעיר" שבו יחלוף וכבר לא יהיה לו את הקטע של להשוויץ איתה.. להתנפנף איתה ברחוב ובעייני כל מי שמוכן לפרגן לה - לו מבט, אז הוא ישאר בלי כלום.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2012 12:57 לינק ישיר 

בס"ד
אתה חושב יותר מדי.........ואנשים כאלה בד"כ נמצאים תמיד באותו סטטוס...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > טיפ משכנה לבחירת האחד/ת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.