ביבי שוב טועה קשות. עצת האחיתופל שקיבל תוריד אותו מהבמה והפעם כנראה סופית. השמאל יודע שלא יהיה מקצה שיפורים קדנציה נוספת לימין והחריש שהוחל בביצועו בפרקליטות בהרכב ביהמ״ש העליון יתן את פירותיו. השמאל יתאחד יתארגן יוותר ויקבל את השלטון. שלי יחימוביץ שווה20 מנדטים לפיד יביא 9. 10. מנדטים. השילוב אולמרט. ציפי ליבני שווה כ10 מנדטים. בכל קונסטלציה. בקיצור גם באם ביבי והליכוד יגיעו ל28 ואפי׳ 29 מנדטים. השמאל בצירוף הערבים יקימו גוש חוסם וירכיבו׳ את הקואליציה הבאה. חבל.
נשלח ב-9/10/2012 19:53
אפעס לפיד, שלי ואולמרט לבני פונים כמעט לאותו קהל יעד ולכן בכזה מקרה ששלושתם יתמודדו אחד ינגוס בשני . המספרים שנתת לדעתי לא מציאותיים.
נשלח ב-9/10/2012 19:55
השמאל בחיים לא יצליח להביא מועמד מוסכם
נשלח ב-9/10/2012 19:55
ברכת_החמה כתב:
אפעס לפיד, שלי ואולמרט לבני פונים כמעט לאותו קהל יעד ולכן בכזה מקרה ששלושתם יתמודדו אחד ינגוס בשני . המספרים שנתת לדעתי לא מציאותיים.
נשלח ב-9/10/2012 20:33
רשמתי לפני.
ואני מתחייב בל"נ [מקוה שאזכור] להקפיץ את האשכול הזה בליל הבחירות.
נשלח ב-9/10/2012 20:42
ציפי לבני נמחקת
מופז נמחק, עצמאות של ברק נמחק, לפיד כוכב עולה מינימום 17 מנדטים המערך יגרד את העשר ש"ס בראשות אריה
10-11 הליכוד יתחזק ג' ימשיכו עם 4-5 הקבועים וכולנו נדבר לקירות אחרי הבחירות לעוד 4 שנים.
נשלח ב-9/10/2012 20:50
שלי יחימוביץ, היא ראויה לראשות הממשלה.
נשלח ב-9/10/2012 20:52
ברור שהוא לא יהיה ראש הממשלה הבא. גם אם הוא ינצח בבחירות הבאות.
ראש הממשלה הבא יהיה זה שאחריו.
נשלח ב-9/10/2012 20:54
או שאתה באמת הרפתקן
או שאתה צעיר מדי או ששככת ששלי איחימוביץ ככתבת פוליטית הובילה את הקו של שנאת דתיים, היא נהיתה פוליטיקאית מהר מאד ולמדה להסתיר את שנאתה מכל מה שמריח יהדות אבל זה שם ממתין להתפרץ בבוא העת
נשלח ב-9/10/2012 21:01
yonizoom
אתה צעיר יותר ממני. איך אני יודע? כי מי שקיצץ באכזריות בקצבאות הילדים של ביטוח הלאומי היה נתניהו והליכוד, ולא יחמוביץ והעבודה. הקיצוץ הזה גרם הרב קושי למשפחות ברוכות ילדים עד היום.
וסתם שתדע, ההישגים הכי גדולים ליהדות החרדית היו בזמן מפא"י/העבודה, הסטטוס קוו בנישואין וגירושין ברבנות, פטור משירות צבאי לנשים דתיות וחרדיות, דיחוי לבני ישיבות מצה"ל נתן בן גוריון, שמירת שבת בפומבי וחוק החמץ הם פרי מעשיהם של מפא"י והעבודה, לא של הליכוד.
מה הרווחנו עם הליכוד? הסתה והסתה. רק תשחזר כמה סבלנו בקדנציה האחרונה של ביבי.
נשלח ב-9/10/2012 21:07
רשמנו יש מקום בדף לרק עוד שתי חוכמות
נשלח ב-9/10/2012 21:09
שמתם לב שביבי בגימטריה פעמיים גוג?
נשלח ב-9/10/2012 21:10
הרפתקא
אני מסכים אית בהנחה בכללית שבתקופת מפאי/ מערך מצב הקהילות החרדיות והדתיות היה טוב יותר אבל זה לא אומר כלום על יחימוביץ היא לא שמעון פרס ולא יצחק רבין ואפילו לא שולמית אלוני היא כלפי הציבור אשה מאד חברתית מה שאמיתי ונכון אבל עבור הדתיים יש לה גם תוכניות מאד ברורות. לגבי הקצבאות וכו' אם יש מישהו שצריך לתת את הדין על כך אם כבר מדברים זה רק המפלגות הדתיות שכמעט נשבעו לפני הבחירות לבוחרים להשיב אותם ובפועל ברחו מהמליאה כאשר הגיעו ההצבעות
נשלח ב-9/10/2012 21:13
שמילו לך ללמוד חשבון לפני שאתה כותב הגיגים איך מכל המספרים שכתבת הגעת בדיוק לגוש חוסם של השמאל? כל המספרים שהבאת יחד עם הערבים בקושי מגיעים ל53 54 מנדטים.
הרפתקאה,הממשלה האחרונה של נתניהו היתה ממשלה מצוינת לחרדים היחידים מכל המגזרים במדינה שלא יכולים לבוא בשום טענה לנתניהו על הקדנציה האחרונה הם החרדים לאורך כל הקדנציה הוא הלך איתם ולא זז מכל מה שסוכם איתם הסטטוס קוו לא נפגע בכלום,תקציבי הישיבות והכוללים והחינוך העצמאי רק גדלו,קיצבאות הילדים לא ניזוקו,תקציבי ענק לדיור החרדי,לא אושרר קריטריונים שפוגעים בציבור החרדי כמו מיצוי כושר השתכרות וכו', לאורך כל הדרך נתניהו העדיף את החרדים על פני כל אופציה אחרת אין ספק שהחרדים יכולים לסכם קדנציה מוצלחת ביותר מבחינתם עם נתניהו.