בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

ציפורי לילה המרכזי! של פורום "בחדרי - בני-ברק"!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2013 14:21 לינק ישיר 

וגם ההבנה שלך משהו מיוחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 23:16 לינק ישיר 

Laylalavan כתב:
יש לציין שלקח לי המון זמן (23 עמודים) לקלוט שבפורום הזה רק כותבים לילה טוב.... וואלה כמה שאתם משעממים ועוד מעתיקים אחד מהשני...

קוראים לזה אשכול!
פורום זה קיבוץ של האשכולות כולם.

מעניין כמה זמן ייקח לך להבין אתזה...תעדכני,סתם לסקרנות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2013 23:17 לינק ישיר 

אה, וכמעט שכחתי-

לילה טוב לכם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2013 23:23 לינק ישיר 

לילה טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 00:13 לינק ישיר 

חן חן גם לכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 00:14 לינק ישיר 

ובמילים אחרות: לילה טוב גם לכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 00:15 לינק ישיר 

תודה מנהל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 00:35 לינק ישיר 

אוי גברת מבריקה חשבתי שכן שמך כן את כונתי שאפשר לכתוב דברים יותר מעניינים בהקשר לאשכול כפי ששמת לב אני חדשה ובראותי שיש פורום שפתוח רק בשעות הלילה הייתי בטוחה שאמצא חומר מעניין קצת בדיחות מעיינות של לילה ובמקום זה יושבים חברה מטומטמים ובמקום לישון משוטטים.בפורומים ומאחלים זה לזה לילה טוב. ממש נשמע פסטורלי כמו מושב זקנים. אז דפדפתי דף ועוד דף אולי משהו שם מתעורר לחיים? ואכן כן הגדילו לעשות ואמרו גם חלומות נעימים... אז ביתיים לכל המשועממים הכרוניים לילה טוב וכמובן חלומות נעימים מישהו רוצה אולי לספר חלום שלו? אני חלמתי חלום ממש מפחיד אני לא זוכרת ממנו כלום רק שנפל לי כל השניים בתוך הפה ולא היה לי מקום בפה לכל השניים שנפלו. התעוררתי ממש מבוהלת יש מישהו שיודע או חושב/ממציא/מדמיין מה זה אומר???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2013 00:41 לינק ישיר 

Laylalavan כתב:
אוי גברת מבריקה חשבתי שכן שמך כן את כונתי שאפשר לכתוב דברים יותר מעניינים בהקשר לאשכול כפי ששמת לב אני חדשה ובראותי שיש פורום שפתוח רק בשעות הלילה הייתי בטוחה שאמצא חומר מעניין קצת בדיחות מעיינות של לילה ובמקום זה יושבים חברה מטומטמים ובמקום לישון משוטטים.בפורומים ומאחלים זה לזה לילה טוב. ממש נשמע פסטורלי כמו מושב זקנים. אז דפדפתי דף ועוד דף אולי משהו שם מתעורר לחיים? ואכן כן הגדילו לעשות ואמרו גם חלומות נעימים... אז ביתיים לכל המשועממים הכרוניים לילה טוב וכמובן חלומות נעימים מישהו רוצה אולי לספר חלום שלו? אני חלמתי חלום ממש מפחיד אני לא זוכרת ממנו כלום רק שנפל לי כל השניים בתוך הפה ולא היה לי מקום בפה לכל השניים שנפלו. התעוררתי ממש מבוהלת יש מישהו שיודע או חושב/ממציא/מדמיין מה זה אומר???

שוב, כנראה לא הבנת, זה אשכול, א-ש-כ-ו-ל. לא פורום.
הפורום לא פתוח "רק בשעות הלילה", אלא האשכול.
אוקיי?

ועכשיו לענייננו, הפורום כאן לא נועד לבדיחות מעניינות של לילה, ולא לבדיחות מעניינות של יום,
הוא עוסק בעיקר בעיר הקויידש בני ברק.
ואם זה לא מעניין אותך, כנראה שהגעת למקום הלא נכון

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2013 00:47 לינק ישיר 

את מוזמנת להוסיף בדיחות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 00:59 לינק ישיר 

אני מנסה לדמיין אותך להסביר לי שזה א-ש-כ-ו-ל ומשום מה נותנת לי להרגיש טיפשה תודה !!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2013 01:03 לינק ישיר 

את לא צריכה לנסות לדמיין.

זה מה שקורה בפועל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 01:20 לינק ישיר 

טוב אנסה להרגיע את הרוחות.
לילה טוב ו...לבן לכולם/ן.
התגעגעתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 01:21 לינק ישיר 

אכן לא היית כאן הרבה זמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 01:30 לינק ישיר 

היי שטרנה, מה נשמע?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > ציפורי לילה המרכזי! של פורום "בחדרי - בני-ברק"!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 23 24 25 ... 46 47 48 לדף הבא סך הכל 48 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.