|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:16 |
|
| |
למה, עד עכשיו חיית על לב רובוטי? למה נדמה לכם שהלב יעבוד אחרת אחרי החתונה????
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:18 |
|
| |
מדבר אלי? אני_הקטן?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:20 |
|
| |
התחלת להקטין ראש? שאני לא אכעס..=/
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:31 |
|
| |
אני לא יודעת מה איתכם, אבל אצלי אם אין איזשהו ׳קליק׳ על ההתחלה,אז זלא יעבוד לעולם... ואני לא מדברת על משו גרנדיוזי אלא מינימלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:33 |
|
| |
קטנה, אני לא שם עליך בכלל..=))
אושר, ברוכה השבה לארץ הקודש.. נראה בהמשך אם הרבי שינה לך קצת את הדעות...
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:37 |
|
| |
אהלן אחינו...לא להקדים את המאוחר..! אני עדיין בשכונת המיילך..=) עד חמישי הבא בעז״ה!ואל דאגה לגבי הדעות שלי..הן מוצקות:) (למרות שעברתי שינוי מחשבה משמעותי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:46 |
|
| |
ואוו, סגרת לך ת'חודש שמה...מגניב... אז אם כבר תוכלי לקנות לי בסנטרי 21 חולצות של נוטיקה וטומי וגרביים של טימברלנד?
ואל דאגה על השינויים, הם חולפים יותר מהר ממה שהם הגיעו.... תהיה רגועה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:52 |
|
| |
ברור,אני כבר רצה לקנות...:) למה אתה מקרר אותי בעבודת השם?? אני צכה שינויים דרסטיים,אחרת אפול..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:56 |
|
| |
מהר, מהר! רק תזהרי לא לפול שלא יתקמטו לי החולצות ויתלכלכו הגרביים...=)
חלילה, חלילה! הלוואי תמיד רק תתחזקי! (הוא נראה חזק?)
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:59 |
|
| |
אמן ואמן..! הוא נראה עצוב.. (למה אתם לא ישנים??)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 02:02 |
|
| |
צודקת, אני הולך לישון....
ביייי, ערב טוב....
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 02:13 |
|
| |
תודה,לילה טוב:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 12:18 |
|
| |
א. אם כוונתך לרגש של כימיה, שנעים לך לשוחח, שכיף לך לשמוע אותה, להבין אותה וכו'.. אז מפגישה שניה הייתי מצפה שזה יהיה, אבל גם אם זה לא כזה חזק אני אתן לה זה צ'אנס לפגישה שלישית, ואם בפגישה שלישית זה לא קיים הייתי מוריד.
ואם כוונתך לרגש של חיבור.. שאתה מחכה כבר לפגישה הבאה, שחבל שהגיע 12 בלילה וצריך להפסיק, שאתה מעיז לדמיין אותה כאחת שתצעד איתך ולידך.. או ברמה יותר גבוהה, אחת שבאלך אפי' לחבק. אז לפני פגישה שלישית/רביעית אין מה לצפות לזה בכלל.
אבל כמובן שכל האמור זה משתנה מאחד לאחת, מסוג הפגישות ורמת הפתיחות, כך שקשה לומר בזה חוקים וכללים ברורים, ובוודאי לא כאינדיקציה לשאלה אם להמשיך או להוריד כי שוב, זה תלוי הרבה בסוגי הפיגשות. אבל בגדול אם שאלת לדעתינו האישית, אז זו דעתי.
ב. רגש (ואני מתכוון בעיקר לרגש השני) נוצר ע"י חיבור בלב - בנפש. הדרך לכך היא:
א. הענקה - ובמסגרת הזאת מה שאתה יכולה בעיקר להעניק זה הקשבה, הזדהות, אמפתיה, אכפתיות. ואם תיצור את זה בפגישות, תגרום לה לדבר, לשתף, להביע, (וזה יקרה יותר ויותר ככל שאתה יותר תזדהה וכו'..) אז זה יחבר אצלך ואצלה.
ב. ע"י שתשתף יותר בדברים אישיים שלך, תחשוף דברים של רגש, וגם תדברו יותר על דברים של רגש. אתה גם יכול ליצור את זה באווירה, אם זה ללכת למקומות מחברים יותר (ים וכו') או בצורת השיחה..
בהצלחה:) ומחכים לבשורות טובות...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 13:04 |
|
| |
בס"ד לדעתי נשים מחפשות יותר רגש מגברים,ואצל גברים רגש מתפרש כרגש,כשיש להם משיכה פיזית....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 13:43 |
|
| |
איזה צרות אופקים.. לא יאומן!!!
|
|
|
|