אז ויתרת על הבן של המנחה? P=תשאלי את פווווו, אולי יש לה גיס אתיופי רווק... :)
לא יפה בנות אני אנתיופי אותם צוחקות עלינו כקה.....חחחחחחחחחח לייק ענק גירלסתמשיכו ככה ותקבלו כאן לא 2 אנתיופים תקבלו 1000 אחד מכל מדינה בעולם כמו שלמה המלך תהיו חחחנשלח מהאנדרואיד שלי
שלום כולםמה שלומכם?כל הוותיקים כאן?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
מי שמעוניינתיש לי חבר אתיופיאיש ירא שמים ומשכילהוא מהנדס ובדרך לתואר שני בהנדסה.תותחתמר זה נראה לי בול בשבילך...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
אם הוא גם נמוךמדבר מהר ולא מובןשיהיה לי סתם עוד עבודה בשעות הפנאי..אני לגמרי בעניין
ציקייייייייייייייאת תקבלי מכותחחחחחחחאני לא מחונכת?? אני??קם הגזר והיכה בגנן!!ה' ישמור!!!!!!!תמרוש הזאתכל פעם מחדש אני מנסה לחנך אותההכלוםלא הולך!!!
אי אפשר לחנך אנגלים, עד היום הם משוכנעים שהם נוהגים בצד הנכון של הכביש וכל העולם נוהג הפוך...
אהרוןןןןןןןןןןןןןןאהלן!!מה מספר?יאלהאל תשאל את תמרוש יותר מדי שאלות מיותרות!ת'קשר עכשיו! עכשיו לחבר שלךסדר להם וורט+ אירוסין למחרוחתונה ביום ראשון!!כולם מוזמנים!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחראית תמרוש!!קשה כסלע שכמותך!חסרת כל סיכוי לחינוך!זהו, לא מתבזבזת עליך... =)לכי תתחתני כבר!תגידי, הילדים שלכם יהיו קרמבו מוקה? P=
שרותי הסעות- אדם בע"מהוא יזדהה עם העם הצודק וינהג פעם אחת בצד הטוב ויראה כמה זה נוח!!!קטנה. אין לי עדיין מגפיים!!!!!!
עלי את לא מתבזבזת????לכי לכיתתבזבזי על כתה שלמה....יעשו ממך יוגרט טבע!
יאוווווווווווווחרשתי היום את כל העיר כדי למצוא מגפיים!!!!!ה' ישמור אותךאיך ידעת שאין לי?יאלההתמצאי כבר בשביל שתינו! P=
אהרן אתה בטוח שהוא אתיופיולא סודניאו בדואיכי זו יכול להוות בעיה מינוריתאז תברר טוב!