בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 4 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2014 02:20 לינק ישיר 

טוב, בא נפתח דף חדש....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2014 11:05 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2014 15:37 לינק ישיר 

איזה מבאס זה לצאת לעבודה...וכולם ב'אקשנים' של הנקיונות .....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2014 16:00 לינק ישיר 

זלמן808 כתב:

תודה.. אבל אני מעדיף לקנות אלבומים של זמרים צעירים בתחילת דרכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2014 20:11 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:

זלמן808 כתב:

תודה.. אבל אני מעדיף לקנות אלבומים של זמרים צעירים בתחילת דרכם.

גמאני מעדיף כך....
אבל לא תמיד יוצא לי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2014 20:20 לינק ישיר 

אין לי שום כח..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2014 20:24 לינק ישיר 

What's happened to you little?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2014 20:26 לינק ישיר 

שכןםשחקרכםןשקכיןחגםגחבםכפגחכפםקחהכגךד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2014 20:27 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתבה:

צודקת.....
מבינה אותך...!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2014 20:32 לינק ישיר 

"הפרסים הנוראים": למה חשוב להיזהר בתרגום אוטומטי
אדר שלו, בלוג "קטעי קישור"  פורסם:  08.11.07 , 17:11

תרגומי מכונה אוטומטיים הם עניין בעייתי למדי שאי אפשר לסמוך עליו. תשאלי את יעקב אייכלר, כתב ערוץ הכנסת, שהוזמן לצד כתבים פרלמנטריים נוספים לראיין את שר החוץ ההולנדי, מקסים ורהאגן, והתבקש להעביר מראש את רשימת השאלות שלו, ואיכשהו עירב את אמו של ורהאגן בכל הסיפור.

לפי דיווח של אתר ICE, קריאת הטקסט חסר הפשר גרמה לאנשי משרד החוץ ההולנדי להחוויר, לדחות את המפגש עם הכתבים הישראלים וכעת הם שוקלים לבטלו כלל. הנה דוגמה לשאלה:

The mother your visit in Israel is a to the favor or to the bad your mind on the conflict are Israeli Palestinian, and on relational Israel Holland?

השאלה המקורית שחיבר אייכלר הייתה "האם ביקורך בישראל שינה לטובה או לרעה את דעתך על הסכסוך הישראלי-פלסטיני ועל יחסי ישראל-הולנד?", אבל היא אבדה לחלוטין בתרגום - "האם" הפכה לאם מלשון אמא, למשל. כשנשאל אייכלר מה הפשר, אמר ל-ICE כי "השתמשתי בתוכנת תרגום בבילון ולא שמתי לב למה שיצא".

שאלה נוספת שניסח אייכלר הייתה "מה דעתך על האיום האיראני בישראל?", אבל אחרי העיבוד של בבילון התקבל המשפט What is your opinion on the awful the Iranian in Israel? או במילים אחרות, מה דעתך על הפרסים הנוראים בישראל? אין ספק שמדובר בסיפור מעולה, שעובדי בבילון הישראליים יספרו לנכדים שלהם. התרגום האוטומטי התווסף לתוכנה בגרסה הקודמת, אך מאז לא השתפר דרמטית - לפחות לא בעברית - ועדיין נדרש שיקול דעת בריא כדי להשתמש בו.

דוגמה נוספת לתרגום מכונה משעשע אפשר למצוא באנציקלופדיה ההומוריסטית אין-ציקלופדיה (פארודיה על ויקיפדיה), בערך "תרגום מכונה". הערך, אגב, תורגם אוטומטית מהערך האמיתי בוויקיפדיה האנגלית ל-Machine Translation.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2014 20:38 לינק ישיר 

כיפהאדומה1 כתבה:

אני_הקטנה כתבה:

צודקת.....
מבינה אותך...!

שיחת נשים.... נו נו לך תבין אותן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2014 20:43 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

"הפרסים הנוראים": למה חשוב להיזהר בתרגום אוטומטי
אדר שלו, בלוג "קטעי קישור"  פורסם:  08.11.07 , 17:11

תרגומי מכונה אוטומטיים הם עניין בעייתי למדי שאי אפשר לסמוך עליו. תשאלי את יעקב אייכלר, כתב ערוץ הכנסת, שהוזמן לצד כתבים פרלמנטריים נוספים לראיין את שר החוץ ההולנדי, מקסים ורהאגן, והתבקש להעביר מראש את רשימת השאלות שלו, ואיכשהו עירב את אמו של ורהאגן בכל הסיפור.

לפי דיווח של אתר ICE, קריאת הטקסט חסר הפשר גרמה לאנשי משרד החוץ ההולנדי להחוויר, לדחות את המפגש עם הכתבים הישראלים וכעת הם שוקלים לבטלו כלל. הנה דוגמה לשאלה:

The mother your visit in Israel is a to the favor or to the bad your mind on the conflict are Israeli Palestinian, and on relational Israel Holland?

השאלה המקורית שחיבר אייכלר הייתה "האם ביקורך בישראל שינה לטובה או לרעה את דעתך על הסכסוך הישראלי-פלסטיני ועל יחסי ישראל-הולנד?", אבל היא אבדה לחלוטין בתרגום - "האם" הפכה לאם מלשון אמא, למשל. כשנשאל אייכלר מה הפשר, אמר ל-ICE כי "השתמשתי בתוכנת תרגום בבילון ולא שמתי לב למה שיצא".

שאלה נוספת שניסח אייכלר הייתה "מה דעתך על האיום האיראני בישראל?", אבל אחרי העיבוד של בבילון התקבל המשפט What is your opinion on the awful the Iranian in Israel? או במילים אחרות, מה דעתך על הפרסים הנוראים בישראל? אין ספק שמדובר בסיפור מעולה, שעובדי בבילון הישראליים יספרו לנכדים שלהם. התרגום האוטומטי התווסף לתוכנה בגרסה הקודמת, אך מאז לא השתפר דרמטית - לפחות לא בעברית - ועדיין נדרש שיקול דעת בריא כדי להשתמש בו.

דוגמה נוספת לתרגום מכונה משעשע אפשר למצוא באנציקלופדיה ההומוריסטית אין-ציקלופדיה (פארודיה על ויקיפדיה), בערך "תרגום מכונה". הערך, אגב, תורגם אוטומטית מהערך האמיתי בוויקיפדיה האנגלית ל-Machine Translation.

בדיוק חשבתי על זה... חח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2014 22:09 לינק ישיר 

פסח...

איך אתם מתקדמים??צכה עידוד!!

הלך לי הגוף..פשוט התחיל ללכת לבד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2014 22:32 לינק ישיר 

צדיקונת כתבה:

פסח...

עבודה עבודה ושוב פעם עבודה...
מזכיר לי פעם פגשתי אברך, איחלתי לו 'בין הזמנים שמח'... הוא עונה לי, 'איזה בין הזמנים? עד עכשיו הייתי בחופש, עכשיו אני מתחיל לעבוד.... חח

תצטרכי להסתפק בעובדה שזו צרת רבים, ומובא במהרש'א גיטין נח ב' המשפט הידוע 'צרת רבים חצי נחמה', שדרך אגב מקורו הוא מהחינוך מצוה שלא 'צער רבים נחמה'...
ונאחל לך עבודה נעימה וקלה
ומובא בספרים שזעה של מצוה מכפרת עוונות.... אז שווה המאמץ
עכ'פ אם את צ'כה עזרה אז כולנו כאן בשבילך ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2014 22:41 לינק ישיר 

זלמן808 כתב:
צדיקונת כתבה:

פסח...

עבודה עבודה ושוב פעם עבודה...
מזכיר לי פעם פגשתי אברך, איחלתי לו 'בין הזמנים שמח'... הוא עונה לי, 'איזה בין הזמנים? עד עכשיו הייתי בחופש, עכשיו אני מתחיל לעבוד.... חח

תצטרכי להסתפק בעובדה שזו צרת רבים, ומובא במהרש'א גיטין נח ב' המשפט הידוע 'צרת רבים חצי נחמה', שדרך אגב מקורו הוא מהחינוך מצוה שלא 'צער רבים נחמה'...
ונאחל לך עבודה נעימה וקלה
ומובא בספרים שזעה של מצוה מכפרת עוונות.... אז שווה המאמץ
עכ'פ אם את צ'כה עזרה אז כולנו כאן בשבילך ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בארור אבל כל אחד וביתו הוא...גודל,כמות וכדו'...

בכל אופן תודה על העידוד!ובנינו...הזעה הכי שיכנעה אותי:)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 4 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 4750 4751 4752 ... 4912 4913 4914 לדף הבא סך הכל 4914 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.