תראי אני תמיד יכול לקחת את האוכל שאמא שלי בשילה.אבל אם אני אתחיל לבשל זה מוסכן, כי כבר אף אחד לא ירצה אוכל אחר, רק את שלי.
פחח הצחקת אותי! אתה סוטר את עצמך..אתה לא יודע אבל אחרי שאוכלים את שלך אף אחד לא ירצה אוכל אחר.. וחוץ מזה..יש סכנות יותר מסוכנות שנכנסתי אליהם בחיים:)תוקן על ידי צדיקונת ב- 24/04/2014 20:13:15
תוקן על ידי צדיקונת ב- 24/04/2014 20:13:15
תראי נכון שאני לא יודע כי לא למדתי, אבל.... יש לי ברכה בידיים כך שאם אני אתחיל... (תשאלי את אמא שלי תמיד בקניות אני בוחר את הדברים הכי טובים ).מעניין מאוד מה הסכנות שאליהם נכנסת?
מצחיקול..מה אתה משווה בלהכניס מוצרים לעגלה לבין לבשל??ואתה בטוח שאני הולכת לפרט לך..וואלה צדקת:)
צדקת אולי זה לא יצא על הפעם הראשונה... אבל לאט לאט... אל תדאגי אני שף בניסויים.... עשיתי על הרבה דברים ניסויים אז על אוכל קטן עלי.נוווו מה אכפת לך לפרט? פליזזזז חחח
יאללה בשל משו ותתן טעימה:)נראה לך שאני אגיד...להההה אישי מידי..
טוב אז תגידי בפרטי שאף אחד לא ידע חח אסור לסקרן ולא לספר אין בעיה, חכי חכי, יש למשל מלאווח, את לא יודעת מה זה מלאווח שלי שיוצא מהמחבת (למרות שקניתי בצק מוכן חח)אגב אוהבת כדורי שוקולד?
כדורי שוקולד?!יאמי...:)מה מלוואח??איכס..אני רוצה אוכל!:)
מה הסיכונים? לא משארים חתול סקרן! חח (בטח נכנסת לקרב מכות?....)דג סלמון?תהרי שלא אעלה לפה תמונות של אוכל.... משהו שפי.
קדימה תעלה..אם לא מביא טעימות לפחות תעלה תמונות:)
שתיה
יופי..גאון..גם אני יכולה להעלות תמונות מהנט...
חח מה חשבת אין לי דרך לצלם תמונה לשים במחשב.אין ברירה רק לבוא לטעום.
ושוב פעם שאפו לכם דף שלם שלכם... אפרופו בישולים אז אולי מתבשל כאן שידוך בעז'ה.... נשלח מהאנדרואיד שלי
היום היה לי יום ...אחד הטובים שקרו!!!!!!!מתחילתו ועד סופו!! מושלם!!!!תודה לך השם!!!נשלח מהאנדרואיד שלי