בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

מה דעתכם על ראש העיר ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2012 16:49 לינק ישיר 

מצטער להרוס את החגיגה
אני חושב שנכון לקיים את ההסכם, ובמיוחד שהמועמד הוא הרב זייברט, שעוזר לכל פונה ללא משוא פנים, וללא צורך בהיכרות אישית, אתה קובע פגישה ולא צריך שום פרוטקציה.
אני באופן אישי שלא משתייך מגזרית כלל לקהילתו פניתי בבעיה שהיה לי ל3 מהבכירים של עיריה, 1 מהם ולא אנקוב בשמו אני מחכה (שנה אחרי) שיחזרו אלי השני חזרו אבל הבנתי שללא... אין מה לדבר
והיחיד שנקבע לי פגישה וקיבלני במאור פנים זה הרב זייברט
לכן אצביע להרב זייברט בכל מקרה בבחירות הבאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2012 18:58 לינק ישיר 

הפתגם אומר לא מחליפים סוס מנצח .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2012 00:27 לינק ישיר 

זה חייב להיות כמו באלעד שכל קדנציה מחליפים ראש
אולי מותר להיות קצת יותר שפויים ואם יש מישהו טוב שאין עליו יותר מידי טענות [כי מעט טענות תמיד יהיה כי כל אחד והטעם שלו]אז כדי שישאר התושבים רק ירויחו במיוחד אם זה יהיה שוב ללא בחירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2012 20:50 לינק ישיר 

אני גם נוטה להסכים שלטובת הציבור כדאי להשאיר אדם טוב ובפרט שעל ידי זה ימנע מחלוקת ופתקאות ברחובות וכל הנלווה לזה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2012 00:07 לינק ישיר 

למה לא לתרום אותו למודיעין עילית ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2012 10:52 לינק ישיר 

ראש עיר טוב לא תורמים.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2012 15:37 לינק ישיר 

ראש עיר שמסתדר עם כל הזרמים זה חשוב מאוד .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2012 15:52 לינק ישיר 

ובמיוחד בב"ב
עיר קטנה ובה הרבה זרמים וחוגים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2012 15:02 לינק ישיר 

הרי ראינו עכשיו גם בש''ס את האחדות אז אולי כדאי להשאיר את ראש העיר בשביל האחדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2012 16:01 לינק ישיר 

מדברים שהוא מתמודד ברשימה של ג' לכנסת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2012 08:41 לינק ישיר 

אני נגד!
מעולם לא היתה עדנה לעברינות צדקנית בעיר כמו בתקופת יעקב אשר, דירה מולידה דירה, אנשים בונים כאוות נפשם, והעיריה מעלימה עין, ואל תגידו לי שהעיריה הורסת, כי אני עוד לא נתקלתי אפילו בהריסה אחת, כן נתקלתי במקרים של מתן רשיונות למפרע, למי שיש לו מקורבים בעיריה, אין אף עיר בארץ הזו, שאדם קונה דירה והופף אותה לשלש דירות להשכרה ואין פוצה פה ומצפצף.
ואני לא מדברת כבר על ההתעלמות מחנויות שמשתלטות על מדרכה, אם לפני כן המדרכה כוסתה בשוחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2012 20:56 לינק ישיר 

חבל על הזמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2012 00:37 לינק ישיר 

מתפוצצת כתב:
אני נגד!
מעולם לא היתה עדנה לעברינות צדקנית בעיר כמו בתקופת יעקב אשר, דירה מולידה דירה, אנשים בונים כאוות נפשם, והעיריה מעלימה עין, ואל תגידו לי שהעיריה הורסת, כי אני עוד לא נתקלתי אפילו בהריסה אחת, כן נתקלתי במקרים של מתן רשיונות למפרע, למי שיש לו מקורבים בעיריה, אין אף עיר בארץ הזו, שאדם קונה דירה והופף אותה לשלש דירות להשכרה ואין פוצה פה ומצפצף.
ואני לא מדברת כבר על ההתעלמות מחנויות שמשתלטות על מדרכה, אם לפני כן המדרכה כוסתה בשוחד

בדיוק להיפך זה הרי אחד הטענות שיש נגדו שיש הרבה צווי הריסה
ויחידות דיור כל אחד שבונה היום עם רשיון חותם על התחייבות ומוזהר שהוא לא מחלק ליחידות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2012 13:48 לינק ישיר 
גזל שינה בחסות התברואה בעיר

שאלה לי לראש העיר: איך זה ראש העיר מתיר למשאיות התברואה לגזול שינה מהאזרחים.אנחנו מספר שכנים מרחוב סירקין מתעוררים בשעה 03:00 בבוקר ,באמצע השינה שלנו, ממשאית האשפה האוספת את הפחים לקירבה ,ברעש העובדים (סודנים?) ומרעש הנהג הגוער ומזרז אותם .אם אנו חוזרים לישון אנחנו "חוטפים" שוב מכת רעש באיסוף של 04:00 ברחוב סימטת אז"ר הסמוך .כתבנו מיכתבים לראש העיר, לתברואה, לאשר גרבי ולנתי נחום.אנחנו מגיעים טרוטי עיניים לעיסוקנו ולא מבינים מדוע ראש העיר לא מסייע לעצור את גזל השינה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2012 10:09 לינק ישיר 
פינוי האשפה נעשה בלילה

להדגיש,פינוי האשפה נעשה בשעות הקטנות של הלילה .בעת הפינוי ניגרם רעש חריג: המפנים צועקים זה לה.הנהג גוער בהם ומאיץ להשלים משימה.הפח חוזר לעיתים כשהוא קרוע מהמיפגש עם המשאית המפנה.בעיריה החליטו שבאיזור שלנו ניתן להרעיש בלילה ואנו התושבים העייפים יכולים רק למחות  בקול ענות חלושה ולקום חסרי אנרגיות ליום בו ניקלוט פחות את תלמודנו.אחד השכנים דיבר עם אשר גרבי מהעירייה ואשר ענה שהוא שולח את משאית האשפה לאסוף ב03:30 בלילה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > מה דעתכם על ראש העיר ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.