|
|
| נשלח ב-16/10/2012 10:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 10:32 |
|
| |
יעיין כבודו בח"ב פכ"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 10:40 |
|
| |
כנראה שכבודו מתכוין על טיעון הרמבם שאין סתירה בין קדמות לנותן התורה, ולכן כונתך ביודעי חן עדיין בגבול הטעם הטוב,,ואכן לא הייתי בכיוון
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2012 10:45 |
|
| |
אני ממליץ על חופשה בחו"ל... אוטוטו חנוכה קרב וזו הזדמנות מצויינת לטייל קצת בעולם. אני אישית מתכוון לטוס לרומא. כבר הזמנתי לי חדר במלונות ברומא עליהם קיבלתי המלצות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2012 14:36 |
|
| |
תעשה לי טובה אישית, ואל תיקח חדר במלונות של מרכז רומא, הם מזויעים!! מנסיון אישי יש מקום אחד שמכירים חדרים עם אוכל כשר, קרוב לגטו, לצערי אין לי פרטים מדוייקים, אבל אפשר למצוא מן הסתם באתר האינטרנט של חב"ד, סתם כך איזור הגיטו הוא מומלץ ויש שם גם מסעדה כשרה 'יטבתה' נ.ב. אם יש לך ילדים, אין ברומא שום שום שום אטרקציה לילדים, אפילו לא מגלשה אחת. יש איזו משחקיה עלובה ב'גניקולו' ותו לא טיול נעים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2012 14:37 |
|
| |
יש מקום אחד שמשכירים, כצ"ל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2012 01:22 |
|
| |
פרוגרמי
אתייחס כאן לאשכולך הננעל [אגב ,אין לי מושג למה ?]
נהניתי מאוד מביקורתך על מבקרי הציבור שממנו הם מגיעים , עשית כבוד לשאולזון בהעלאת דבריו בכלל כמאן דאמר וראוי ליחס לקישקושיו ותיסכוליו [ לא מן הנמנע שהמכתב למערכת הוא מכתב עצמי כפי שמורגש אצלו הרבה] אולי אינך מודע לנזקים של פורנוגרפיה ואביזרייהו ,וביכולתך לקבל את המידע המפורט בכל בית דין ומטפל זוגי,[ושמור קצת על כבודך בהתבטאויות עדינות יותר] אבל מה שבטוח הוא שעצכח הוא אכן אבי אבות הפורנוגרפיה,
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2012 08:24 |
|
| |
מה הקשר בין עצכח לפורנוגרפיה? הלא אפילו הפסוק הבחין ביו לבבכם=מינות ועיניכם=זנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2012 08:40 |
|
| |
בילי הנזק האישי של פרונוגרפיה כמובן גדול מאד, אבל מי שדופק את עצמו – שיאכל מה שהוא בישל. הענין הציבורי הוא במה שגורם נזק לכלל. רדיפה של השונה והשמצתו, דברים שגורמים לאדם לעזוב את הדת למחצה לשליש ולרביע. הם ממה שמשפיעים על כלל הציבור. מי שנכשל בפרונוגרפיה גם אם הרס את חיי הנישואין שלו, הוא עדיין 'איש בחטאו יומת', בעיה שלו. הילדים שלהם יבחרו בעצמם את דרכו. אבל מי שגורם לרדיפה ציבורית נגד אחרים, או לעזיבת הדת – באופן שילדיו מקבלים מן המוכן דת חלולה. זה ענין ציבורי.
כמובן שלא התייחסתי לשאולזון, כפי שכתבתי זו רק דוגמא, שמתאימה למגמה שלמה, של ניתוק מהמציאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2012 11:10 |
|
| |
בעל
הקשר הוא כמבואר בחז"ל, לא עבדו ישראל עבודה זרה אלא להתיר להם עריות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2012 11:33 |
|
| |
מענין כבר הרבה זמן אני מחפש פורנוגרפיה כאן בעצכ"ח- וטרם מצאתי. בליצר וקסת- אתם יכולים לעזור לי?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 11:51 |
|
| |
הוקפץ לכבוד שלושת השבועות, שכמיטב המסורת באירופה, היו שבועות של דאצ'ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 14:23 |
|
| |
נדמה לי כי צריך לתת את הדעת על בחינה אחרת של מנוחה. רוב הבריות אינן מקיימות את חובתן משום 'התענוג הגדול של קירבה אל ה'' , אלא הן עושות עבודתן מעשה מכאני לגמרי ככתוב 'ומלמלת בה יומם וליל'. ודאי שאינן מפשפשות במעשיהן לבדוק כמה רגלים בפנים וכמה בחוץ. חופשה היא מכשיר מצויין ליציאה מהשיגרה, מקיבעון המחשבה, יציאה אל חירות, זמן מצוין למחשבה, אפשרות להגות ולא למלמל, לשאול שאלות בעצמך, לחפש תשובות. אולי המנוחה הזו היא ביטוי לחוזק אמונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 14:54 |
|
| |
עודד - אולי בדיוק מזה מפחדים? כי אם מתחילים לשאול, מי ערב על התשובות?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2013 23:26 |
|
| |
תוכל להשיג חופשה קצרה כזו אם ימות אחד מ'שבעת הקרובים' שלך.
|
|
|
|
|