בית פורומים שידוכי חרדים

למי שאוהב סיפורים הזויים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/10/2012 22:17 לינק ישיר 

מ'כפת לך שכר? (חוצמזה שלא חושב שיש "מצווה" להיכנס לנסיון או עבירה להימנע מאחד כזה)
שאלתי אותך אם יש איסור או בעיה ללכת לבושה כך!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 22:28 לינק ישיר 

אדם, אשאל אותך שאלה וענה לי בבקשה בכנות. אם תזדמנה לידך 2 בנות, האחת הולכת בצו האופנה אך לפי כללי הצניעות הנורמליים, והשנייה צנועה וחסודה. עטופה כולה ברעלה שחורה ורק שתי עיניה מציצות. בכנות, עינייך במי תמהרנה להנעץ? מי מבין שתיהן תזכה למבטך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 22:37 לינק ישיר 

לראשונה מבט חטוף ואז לשניה מבט ארוך וממושך...  P=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 22:45 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:
אוקיי אסביר את עצמי:
אדם שישן כל השבת אין לו נסיון לחלל שבת ולכן שכרו נמוך כך גם בצניעות אשה שמסתירה את זהותה אין לה נסיון בהלכות צניעות ושכרה נמוך יותר מובן הקשר?

ועד עכשיו עניתי בכנות אשה שיש לה נסיון והיא מתגברת היא אישה צנועה ולא אישה שמנטרלת את הנסיונות כמו שתגיד שילדה שנולדה במאה שערים לצמות וגרביים 100 דנייר בשבילה זה עבירה ללבוש 40 דנייר כי אסור לה לפי רבותיה אבל בחורה שרואה שההלכה מורה על 40 דנייר והיא עוברת מ20 דנייר ל40 כל הכבוד לה!

חמודה, אישה שיש לה נסיון והיא מתגברת היא מקבלת על הגבורה הזו יותר שכר מאשר אישה שעושה משהו והולך לה בקלות וכך לגבי כל יהודי!
וזה לא שאישה שמתגברת ועוברת מ 20 דנייר ל 40 דנייר היא יותר צנועה מאישה שהולכת עטופה בשאלים היא אולי מקבלת יותר שכר על ה 40 דנייר שלה מאשר שזו שלובשת שאלים מקבלת על ה 100 דנייר שלה
אבל זה לא הופך את הראשונה ליותר צנועה מהשנייה
וזה מה שכתבת במשלך הראשון (בפיסקה הראשונה שלך הציטוט שלך), פשוט "לפום צערא אגרא"
ונעיצת העיניים של אדם באישה השנייה, אני מניחה שלא באה ממקום של "חשקה נפשו באותה אישה"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 22:55 לינק ישיר 

השאלה היתה מה מושך יותר, עניתי...

לא יודע מה מפריע לכן אם מישהי בטוחה שמה שהיא לובשת צנוע יותר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 22:58 לינק ישיר 

במקרה זה, זה באמת לא הופך את הראשונה ליותר צנועה מהשניה אבל זה רק המחשה לכך שכגודל הנסיון כך גודל המעלה....
וכך גם בענין השאלים הן מנטרלות את הנסיון ולכן אין בכך מעלה ברור?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 22:59 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
לראשונה מבט חטוף ואז לשניה מבט ארוך וממושך...  P=
‎אתה די סותר את עצמך. לפני כן אמרת ששאל אינו נוגד את הצניעות ועכשיו אמרת שתביט באישה עטופת שאל במבט מתעניין.. צניעות מתאפיינת בכמה שפחות להבליט את נוכחותך. וזה שבחורת שאל מושכת אותך יותר מבת רגילה (ולא משנה שהמשיכה הינה לכיוון הדחייה) כבר מוציא את השאל הארור מהגדרת "צנוע"..‏

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 23:00 לינק ישיר 

זו טעות אופטית.

אם היה לי כח להסביר את עצמי יותר..

(זה נאמר על המשפט האחרון של אדם)

תוקן על ידי אני_הקטנה ב- 13/10/2012 23:01:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2012 23:01 לינק ישיר 

לא מבט מתעניין, אין לי מושג מי היא ועד כמה שידוע לי זה יכול להיות בכלל גבר. זה כמו שלמישהי יש 3 עיניים, זה לא צנוע? בכ"ז אסתכל עליה ראשונה..

מה קשור הבלטה? עצם היותה אישה זה מבליט. הגדרה ממש לא טובה.
נניח מישהי נולדה עם הפנים הכי יפות בעולם שאין כזה דבר וא"א שתלך ברחוב בלי שכולם יסתכלו עליה, היא צריכה ללבוש מסיכה?

אגב, אם תלכי בתלבושת סמינר בקניון רמת אביב יש מצב טוב שתמשכי עיניים יותר משאר החילוניות שם. אסור?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 23:18 לינק ישיר 

א. יש בכת הזאת בכלל גברים?? מעניין לא מדברים עליהם כמעט.. ב. תש כוחי מלהסביר את סברתי. ג. לכן אני לא הולכת לקניון ברמת אביב. רק לקניון הנגב :) ד. מה זה בכלל תלבושת של סמינריסטית? אני הייתי פעם סמינריסטית ולא זכור לי שלבשתי מלבוש מיוחד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 23:21 לינק ישיר 

אה אולי אתה מתכוון לתיכון? אהה.. אז הייתה לנו תלבושת דווקא יפה ופחות מושכת מהתלבושת של המקיף המקומי אצלנו בעיר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 23:22 לינק ישיר 

וודאי שאי אפשר לקבוע 'צניעות' (מושג, מצווה, הלכה, לא משנה ..=) לפי העיניים של השני.
כי הרי זה ישתנה ממקום למקום ומזמן לזמן.
צניעות, כמו עוד דברים ביהדות זה לא רק הכללים אלא גם משהו פנימי.

ויצא שזה דבר די גמיש, (לא כמו 4 כזיתות בפסח..=)
לכן אני חושבת שוודאי וודאי אף לא אחת ואף לא אחד יכולים להצביע ולקבוע, היא צנועה, היא לא צנועה...
מבחינתי זה בין אישה ובין קונה!

ושוב קיצרתי במקום שיש להאריך.. =)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2012 23:30 לינק ישיר 

אבל מה שבטוח שצניעות זה לא שאליםםםםם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2012 23:36 לינק ישיר 

מה הבטחון אשר בטחת?? ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2012 23:44 לינק ישיר 

תאמת כבר נמאס לי לכתוב על זה....
נראה לי שכל אחד הגיע לאשכול עם עמדה שהוא לא יזוז ממנ האז חבל:(

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > למי שאוהב סיפורים הזויים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext