בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

ימות משיח בפתח - ההכנות לתקופה בעיצומן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2012 15:46 לינק ישיר 
ימות משיח בפתח - ההכנות לתקופה בעיצומן

מי יודע איפה זה כתוב? נכון מאוד - ישעיהו ס'
וְהָלְכוּ אֵלַיִךְ שְׁחוֹחַ בְּנֵי מְעַנַּיִךְ וְהִשְׁתַּחֲווּ עַל כַּפּוֹת רַגְלַיִךְ כָּל מְנַאֲצָיִךְ, וְקָרְאוּ לָךְ עִיר ה' צִיּוֹן קְדוֹשׁ יִשְׂרָאֵל

רד"ק
בני מעניך - אותם שעינו אותך בגלות ומתו כבר, בזמן הישועה בניהם ילכו אלייך שוחחים ומתנפלים לפניך.

מלבי"ם
והלכו אליך - הגויים אשר עינו אותך בענויים קשים ילכו אלייך שחוח לפייסך, ומנאצייך שלא עינו אותך בענויים אלא רק נאצו ובזו אותך שלא היית נחשבת בעיניהם (והם לא יצטרכו לפייסך) ישתחוו עתה על כפות רגלייך מרוב חשיבותך, ויקראו לך עתה עיר ה', זה יהיה בירושלים, ושם ציון יקראו ציון של קדוש ישראל, כי שם יתגלה ה' ביתר שאת בשפיכת רוח קדשו לפי קדושת ישראל ומעשיהם.

תוקן על ידי המיייחל ב- 14/10/2012 15:52:29

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2012 17:19 לינק ישיר 

המייחל
הכתבה הייתה ממש מרגשת ממש דמעתי
תודה רבה על ששיתפת אותנו בכתבה
ובפירושים.
תמשיך כך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2012 00:11 לינק ישיר 

ישר כח על הבאת המקורות המתאימים. אשריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2012 20:09 לינק ישיר 

התגשמות מדויקת של הנבואות, מדהים! ישר כח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2012 16:37 לינק ישיר 

אם היו אומרים לכם "מה תעדיפו את הפרס הראשון בלוטו האמריקאי או שיתגלה עכשיו המשיח?"
במילים אחרות האם תוותרו על הסכום הזה לטובת התגלות המשיח.  חצי מיליארד $ !!! לא פשוט חברים.

תוקן על ידי המיייחל ב- 28/11/2012 16:37:55

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2012 02:50 לינק ישיר 

לכולם ברור שאתה חומד לצון ולא חומד ממון. משיח עכשיו. פשוט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2012 08:04 לינק ישיר 

אשריך צדיק..
כשם שדנתני לכף זכות כך ועדת הפרס האמריקאית תדון אותך לכף זכות.. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2012 09:52 לינק ישיר 

ארה"ב: שני זוכים בהגרלת הלוטו, כל אחד יקבל 190 מיליון דולר (580,000,000 לחלק ל-2 ולאחר ניכוי מס  = 190,000,000$; (מתוך YNET שהעתיקו מAP).

תופאי ראה לנכון לציין ש-190 = בגימטריה "קץ" (לאלו שמונים את ה-"ץ"כ-90 היינו "צ", שהרי אותיות סופיות מנצפ"ך הן רק לעתיד לבוא ו-22 האותיות הן בעולם הזה), מה שמוכיח שהמייחל צדק ובאמת משיח NOW עדיף מ"קץ" NOW. יא חביבי יא חל.. חל.. נחנקתי... . דנמש, אני צריך עזרה בניקוד ההמשך.. אשכנזי מדאורייתא שכמוני [וספרדי מדרבנן], מתקשה בהגיית ההמשך. תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2012 10:17 לינק ישיר 

לעניין העושר

מה שאתם רואים זה כסף קטן .. 

אני כבר אמרתי את דברי בעניין יצאה של הפורום של המייחל לבורסה. היו פה כמה שצחקו . .. . .בקרוב נראה רק חשוב  לזכור שאני, על הרעיון העסקי וכחלק מההסתפקות במועט ,בקשתי אחוז אחד משווי הפורום בבורסה .אתם עוד תראו איך אומות עולם מכניסים את המייחל ללימוזינה וישר למסיבת עיתונאים -להודיע על ההשקה של החברה החדשה.

כן הוא לא יבחין בזה שמכניסים אותו וללימוזינה כלל. אפילו אחרי התגלות משיח הוא יהיה עסוק עם הלאפטופ להוסיף עוד תחזית נוספת לפורום ולסגור חשבון עם כל אלה שעיצבנו אותו. כן היו כאלה . .. 
בעניין ההגייה של העין והחית הגרוניות  . .. . 

עם התגלות משיח יפתחו כיתות לימוד מיוחדות להגייה נכונה של כל אותיות העברית על פי התורה שנתנה בסיני- לאשכנזים מדאורייתא ולספרדים שהשתאכנזו ,מדרבנן, לאורך כל שנות הגלות הארוכה והחשוכה הזאת !

נ.ב

בעזרת ה' יתברך גם לאור הגנוז יהיה טעם שאי אפשר לתאר- איזה אפליקציה . . .?.פשששששש
הדליקו כבר את האור !!!

תוקן על ידי danmash ב- 29/11/2012 10:19:02

מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2012 13:02 לינק ישיר 

חבר'ה צריך לקרוא למשיח וזהו! מספיק עם ההתחכמויות הללו! דנמש, ממך במיוחד אני מצפה לשת"פ!

בואו נקרא למשיח וכולנו נכריז "משיח בוא כבר!" כולנו יחד! גם אם נראה דבילים - מה איכפת?! העיקר שיבוא!

וחוצמזה נראה לי שידו של "המיועד" בדבר. המיועד אייכה? כבר הריח של הסופגניות אופף באוויר ובמקום מתיקות הריבה עדיין מצפים לה' ריבה ריבי!! עורו עורו משנתכם!! כולם להכריז "משיח בוא כבר!" [ גם משיח !LIKE יתקבל ברצון].

תופאי: משיח בוא כבר! ומשיח !LIKE

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2012 18:39 לינק ישיר 

דן יקירי
אני דוחה את הניסיון להדביק לי כל מיני תארים לא לי ולקשור לראשי כל מיני כתרים
זרים ומוזרים שאין ביני לבינם ולא כלום. רחוק אני מענווה אמיתית והאמן לי שלא להצטנע באתי.
אז אנא ממך, קאט דה בולשיט כמו שאומרים.. 

תוקן על ידי המיייחל ב- 11/08/2013 23:16:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2012 20:59 לינק ישיר 

אני כאן - תופאי, כל הזמן – גם אם לא כותב או מגיב תמיד... אני עוקב...

אתם רואים מצב בו ללא צרה מיוחדת אנשים יבקשו משיח להנהיג אותם? או שאפילו יופיע, יתגלה ויוכיח בדבריו ומעשיו את אמיתותו, יתקבל ע"י כל או רוב הציבור וללא מחלוקת? כל עוד עמ"י רווי בע"ר ונשלט על-ידם – אין כל סיכוי לכך...

בינתיים – אפשר רק להתכונן: כמובן להתחזק ולחזק בתורה, במצוות ובחסד – "על שלושה דברים העולם עומד: על התורה, על העבודה ועל גמילות חסדים" שהם שלושה צדדים של דבר אחד! שזה סוד גדול - והמבין יבין... על הכח האדיר והרווח האישי והכללי של זיכוי הרבים לא ארחיב כאן.

הנה מבחן עצמי לכל יהודי – עד כמה מחובר הוא בנשמתו למקורו: אלה הם 5 עיקרי אמונה, שלא באים חלילה במקום 13 עיקרי האמונה של הרמב"ם – אלא מעין תמצית, המותאמת ומנוסחת לדור זה, ואתם - חברי הפורום הקוראים זאת – יכולים להיות "קבוצת הפיילוט" במבחן זה:

אני מאמין

חמשת עיקרי האמונה לכל בני ובנות ישראל

א.    יש בורא לעולם

אני מאמין בקיומו של אלוהים, שהוא העליון, הוא אחד ויחיד, הוא נצחי, אין לו התחלה ולא סוף, הוא הריבון ובורא היקום השולט בטבע ובהסטוריה, הוא י.ה.ו.ה. אלוהי ישראל.

ב.      התורה היא אמת ומקורה אלוהי

אני מאמין בתורה הקדושה שמקורה מאלוהים, ולכן היא אמת ודברי הנביאים אמת, וכל הכתוב בה - נכון ומחייב, והיא ניתנה לעם ישראל, שהצטווה ללומדה, לשומרה ולקיימה.

ג.       הארץ קדושה וניתנה לנו כארץ יעוד ומולדת

אני מאמין בקדושת ארץ ישראל, בשלמותה, בשייכותה לעם ישראל במצוות בורא עולם, שהקדישה ונתנה כארץ יעוד ומולדת - בלעדית ונצחית - לעם ישראל,  וזאת - על פי מצוותו והתורה.

ד.     אנחנו עם נבחר

אני מאמין שעם ישראל הוא עם נבחר, אשר הוקם, נחנך ונבחר למלא יעוד ע"י האל, והברית היחודית שלנו עימו - תקפה וקיימת לעולם.

ה.    יש לנו יעוד מקודש

אני מאמין ביעודו של עם ישראל בארץ ישראל, על פי תורת ישראל - להקים כאן חברת צדק ותרבות חיים על פי חוקי האל והתורה, תוך בעור הרע והטמא, ודביקות בערך האמת, שתהווה דוגמה ומופת לגויים ותורה דרך ה' לגאולת עולם.

מי שהוא ערברב לא יוכל להדהות עם אף אחד מן העיקרים, רק יהודי/ה עברי/ה בן/בת ישראל יזדהו לפחות עם חלק מן העיקרים (תלוי במידת ועובי הקליפות שיש לו/לה) רק יהודי אמיתי שמחובר בנשמתו למקורו בצורה נקיה (גם אם לא מקיים מסיבות שונות את כל המצוות) יוכל להבין ולהזדהות עם כל חמשת עיקרי אמונה אלה בצורה מלאה ועמוקה. ומי שעושה זאת – "מדליק" בתוכו את חמשת מרכזי התודעה (נפש, רוח, נשמה, חיה ויחידה - נקרא גם צ'אקרות) בצורה שמכינה למה שצפוי בתקופת אחרית הימים שבפתח. ולא ארחיב כעת מעבר לכך.

נזכה לראות גאולה ברחמים בקרוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2013 23:21 לינק ישיר 
אריגטו: אחרי הגרמנים תורם של היפנים לארגן משלחת כבוד לביהמ"ק וקבלת פני המשיח

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4416289,00.html

כתבה ארוכה אך שווה כל מאמץ

תוקן על ידי המיייחל ב- 11/08/2013 23:23:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2013 11:25 לינק ישיר 
אתם חייבים! פשוט חייבים לעבור על הכתבה המדהימה הזאת!

תוכנית אדריכלית של ירושלים הבנויה עם בית המקדש

כתבה בנינוח חילוני אמנם מתוך מעריב אבל כ"כ מהממת
שאני באמת מאמין שעוד נכון לחבר'ה הצדיקים האלה
תפקיד חשוב בבניית עיר הקודש והמקדש לאור הכלל
הגדול שכל תהליך הגאולה מתרחש בדרך טבעית כאשר
כל האמצעים הדרושים להגיע לחזון האוטופי כבר נמצאים
בעולמנו גלויים וברי שימוש.

כתבה ארוכה אך שווה כל רגע ומאמץ, הנאה מובטחת. קחו ת'זמן הגדילו את הפונט
כדי לצלול לתוך הטקסט ותנו לחוויה לקחת אתכם אל תוך העתיד הקרוב אי"ה.

http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=663147

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2013 14:51 לינק ישיר 

קראתי והיה מאוד מעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2013 09:27 לינק ישיר 

בהחלט מעניין ואף מרתק.
אך ראוי לציין שאין בכך משום הסכמה עם כל הנאמר שם
משום שהרבה דברים שנאמרו שם לא מתיישבים עם הכתובים.
כמו למשל הצורך במרכז כלכלי-חומרי שיממן את הקיום הרוחני.
ברור שזה דברים בטלים משום שהם לא מביאים בחשבון את ימות-משיח
ותצורת החיים המובטחת לנו בהם, חיים רוחניים שהבסיס החומרי שלהם
יהיה ע"י אומה"ע שישרתו את עם ישראל. וישנן עוד כמה דוגמאות שאין לי כח
להאריך בהם עכשיו אך המכנה המשותף לכולם הוא שהחבר'ה האלה לא לקחו
בחשבון את תקופת ימות-משיח והשינוי מההנהגה הטבעית להנהגה הרוחנית
שתהיה באותם ימים. הם בנו את החזון שלהם במסגרת העולם הטבעי של היום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > ימות משיח בפתח - ההכנות לתקופה בעיצומן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext