בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

ימות משיח בפתח - ההכנות לתקופה בעיצומן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2014 00:00 לינק ישיר 
בשנה זו תוכרע השאלה - שנת גאולה או שינת גאולה.

יהי רצון שנזכה לשנת גאולה ולשיעור אצל המייחל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2014 09:52 לינק ישיר 

מספיק לישון ! עורו ישנים , הקיצו נרדמים !!

מה השעה ?!? איפה אני ?? איפה פה זה המשיח ?!?!?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/1/2014 10:31 לינק ישיר 

DANMASH אח יקר!

אני מאחל לך שנה אזרחית מוצלחת וגם שתזכה להטבות מס מבלי להיזקק לקומבינות.

חייב לציין כדרך אגב שבדבריך לעיל לא הורגשה כ"כ האותנתיות המאפיינת אותך שהיא בחינת כתר-מנחוס לשישה בנים מולידים לבת-מלך בחינת "יא חביבי יא חלאוולאו" דחולין. 

לוּ הייתי חבר חדש בפורום וללא אישיות אקטיביסטית נועזת הייתי בוחר בללכת לישון שנת שחרית עד בוא השמש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2014 19:41 לינק ישיר 

המייחל, באתרי החדשות מציינים כי מצבו של אריאל שרון הדרדר מאוד ומרמזים על כך שאין דרך לטפל בו. בעבר ייחסת לו תפקיד מסוים לקראת התגלות משיח. למרות שכבר ציינת שמב"י לא יהיה או שזה צהל, האם זה מצביע על עניין מסוים לפי דעתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2014 19:55 לינק ישיר 

אם פטירתו של מרן - משה רבנו היתה השלב האחרון לפני המלכתו של המשיח
אז שרון כמב"י קטן עלינו. ודאי שפטירתו של שרון מסתדרת לנו היטב עם התמונה
הגדולה וכל הסתלקות של דמות מרכזית כזאת רק מוכיחה כמה צמיחתו של המשיח קרובה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2014 09:24 לינק ישיר 

המסר הנ"ל נכתב שעות לפני שהתפרסמה הכתבה הבאה

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/564/828.html

וזה רק אחד מתוך רבים אחרים בהם מתגלה ישראל ומוצריה כלהיט בקרב המתוקנים שבעמים ק"ו במדינות הפחות מפותחות. חסכתי מכם את הכתבות האחרות, סומך עליכם שנתקלתם בהם
די בכל אתר ואתר. לקיים את דברו של המשיח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2014 21:19 לינק ישיר 

מחקר חדש: יין המרלו הישראלי בריא יותר

מחקר חדש באוניברסיטה העברית מצא כי באופן מפתיע רמת הרזברטרול בענבים של זן המרלו בישראל גדולה פי חמש עד עשר מהרמות המקובלות בעולם, מה שהופך את המרלו הישראלי להיות היין הבריא ביותר.

רזברטרול הוא מרכיב ביין אדום אשר מחקרים רבים הוכיחו שתרומתו לבריאות האדם גבוהה וייחודית. הוא אחראי לירידה דרמתית בשיעור תחלואה במחלות לב, סרטן המעי ואף השמנת יתר. לאחרונה גם נמצא שהרזברטרול ביין אדום אחראי להגדלה משמעותית בתוחלת החיים של תאים רקמות ובעלי חיים על ידי בקרה של חלבון הסירטואין המבקר תמותת תאים מתוכנתת.

הגילוי נעשה במסגרת מחקר משותף של פרופ' עודד שוסיוב ממכון סמית למדעי הצמח והגנטיקה בפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית, במסגרת עבודת המוסמך של הסטודנט יונתן כהן ובשיתוף ד"ר שיבי דרורי מאוניברסיטת אריאל. מטרת המחקר היא למצוא טיפולים לכרם הענבים שעשויים להגביר את רמת הרזברטרול. למעשה, זו כנראה הרמה הגבוהה ביותר של רזברטרול שנמדדה אי פעם בעולם.

"המחקר שלנו אומנם בראשיתו אך הוא מבשר טובות לעולם היין הישראלי. המהפכה הבאה בפתח הדלת. זו תהיה ללא ספק המהפכה שתציב את ישראל בעולם לצד יצרני יינות איכות מהשורה הראשונה. יין ישראלי שיתפוס מקום של כבוד בשל העובדה שהוא מוצר איכותי בריאותי ומוקפד לא רק בגלל היותו כשר לפסח." אומר פרופ' שוסיוב, בעצמו יינן והבעלים של יקב כרמי יוסף.

"לכאורה זו נראית משימה לא קלה - אך היא בהחלט אפשרית. ארץ ישראל ממוקמת במפגש בין שלוש יבשות, אמנם מיקומה הגיאוגרפי הוא סיוט לכל חזאי מזג אויר מתחיל, אך אוצר בלום לבוטנאים. הקיץ היבש וקרינת השמש המצויה בשפע בארץ נותנים יתרון בולט על פני המתחרים באירופה הסובלים מגשמי קיץ אשר גורמים לריבוי מחלות וריקבון באשכולות הענבים. קרינת השמש היא מקור האנרגיה, הסוכרים, חומרי הצבע והריח בענב וגם רזברטרול." אומר פרופ' שוסיוב וממליץ בחום לשתות יין מרלו.

מי יודע, אולי לגילויים האלה ופירסומם בעולם כוונו דברי הנביאים כשדיברו על השפע הגדול
שיהיה בישראל בימות משיח ועל מרכזיותה של הארץ בעיני העמים כידוע מתוך הפסוקים הרבים
הנה לדוגמא כמה מהם בדגש על מטעי הגפנים ותעשיית היין

יחזקאל כח
כֹּה אָמַר ה' בְּקַבְּצִי אֶת בֵּית יִשְׂרָאֵל מִן הָעַמִּים אֲשֶׁר נָפֹצוּ בָם וְנִקְדַּשְׁתִּי בָם לְעֵינֵי הַגּוֹיִם וְיָשְׁבוּ עַל אַדְמָתָם אֲשֶׁר נָתַתִּי לְעַבְדִּי לְיַעֲקֹב

וְיָשְׁבוּ עָלֶיהָ לָבֶטַח וּבָנוּ בָתִּים וְנָטְעוּ כְרָמִים וְיָשְׁבוּ לָבֶטַח בַּעֲשׂוֹתִי שְׁפָטִים בְּכֹל הַשָּׁאטִים אֹתָם מִסְּבִיבוֹתָם וְיָדְעוּ כִּי אֲנִי ה' אֱלֹהֵיהֶם

הפסוק הזה למשל, מדהים כמה הוא חי קיים ובועט!
וישבו עליה לבטח ובנו בתים - תנופת הבנייה בארץ בעקבות משבר הדיור וההיצע הנמוך ביחס לביקוש
שרק הולך וגובר ושעוד יחריף בעקבות עליית מיליוני יהודים ארצה בקרוב. כאשר כל זה קורה בזמן
שהקב"ה עושה שפטים בכל הערבים סביבנו כדי שלנו יהיה שקט ולא יפריעו לנו. מסונכרן מילה במילה
עם שיטת המשיח! למען תדעו כי יש אלהים ומשיח בישראל.

עמוס ט
הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם ה' וְנִגַּשׁ חוֹרֵשׁ בַּקֹּצֵר וְדֹרֵךְ עֲנָבִים בְּמֹשֵׁךְ הַזָּרַע וְהִטִּיפוּ הֶהָרִים עָסִיס וְכָל הַגְּבָעוֹת תִּתְמוֹגַגְנָה:
וְשַׁבְתִּי אֶת שְׁבוּת עַמִּי יִשְׂרָאֵל וּבָנוּ עָרִים נְשַׁמּוֹת וְיָשָׁבוּ וְנָטְעוּ כְרָמִים וְשָׁתוּ אֶת יֵינָם וְעָשׂוּ גַנּוֹת וְאָכְלוּ אֶת פְּרִיהֶם:
וּנְטַעְתִּים עַל אַדְמָתָם וְלֹא יִנָּתְשׁוּ עוֹד מֵעַל אַדְמָתָם אֲשֶׁר נָתַתִּי לָהֶם אָמַר ה' אֱלֹהֶיךָ:

תוקן על ידי המיייחל ב- 26/04/2014 21:19:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2014 11:12 לינק ישיר 
נסים רפואיים גלויים בימות המשיח היא עברה את כל הסיבוכים האפשריים ופשוט קמה לתחייה.

איכילוב: התמוטטה בלידה וחזרה לחיים אחרי שבועיים

הלידה הראשונה של מרים בת ה-27 החלה בהתרגשות גדולה, אבל לפתע היא איבדה את הכרתה.

היא סבלה מתסחיף מי שפיר, קרסה שוב ושוב והרופאים נלחמו על חייה - ואז היא פקחה עיניים והחלה לדבר.

ופאיה באיכילוב: "פעם ראשונה שראינו דבר כזה"
ירון קלנר

לפני חודש בדיוק החלו הצירים. זה היה ביום שישי בערב. מרים (27) ובעלה נסעו נרגשים לבית ־ החולים איכילוב, בדרך ללידת בנם הבכור. אלא שמה שהיה אמור להיות היום המאושר בחייהם הפך לשבועות ארוכים של דאגות וחששות שבמהלכם נאבקה מרים על חייה, הייתה חסרת הכרה במשך שבועיים - אך במה שאפשר להגדיר ממש כנס רפואי היא התאוששה, והיום (ג') היא אמורה להשתחרר מבי"ח ולשוב לביתה, לבעלה ולבנה נתן, שחיכו לה בכיליון עיניים.

הזוג הגיע לבית־החולים ליולדות ליס. "מרים התרגשה לפגוש את הילד שלו ציפתה", מספר א' בעלה. היא קיבלה זירוז ב־4:30 לפנות בוקר, וכעבור ארבע שעות הלידה התחילה.

"הייתה לחיצה ראשונה, לחיצה שנייה, היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי ופתאום איבדה את ההכרה. זו הייתה אחת מהתמונות הכי זוועתיות שראיתי בחיים שלי. העיניים שלה התגלגלו, וכל גופה התקשה. הרגשתי כאילו פגע בי ברק. יצאתי החוצה וצרחתי לרופא, המיילדת קראה למרדים. היו במקרה הזה הרבה ניסים. האירוע קרה בשבת בבוקר, בדיוק בהחלפת המשמרת, כך שהיו הרבה רופאים במקום. בנוסף, החדר שלה היה בדיוק מול המטבח, ובמקרה ישבו שם כמה רופאים שסיימו ניתוח והם זינקו פנימה מיד".

לחדר הגיעו גם ד"ר שרון מסלוביץ', מנהל מיון נשים ויולדות, שזיהה מיד שמדובר בתסחיף מי שפיר, ויחד עם מנהל יחידת התעוררות במערך ההרדמה, ד"ר אלכס זגרמן, הם החליטו להכין את חדר הניתוח.

"כל שנייה נמשכה נצח", אומר א'. "צעקתי בכל הכוח לאביה, שנפטר לפני שלושה חודשים, 'גדעון, הבת שלך צריכה אותך, תגייס את כל המלאכים ותציל אותה'. כשהיא נכנסה לחדר ניתוח, צעקתי להם שיילחמו עליה כי היא חזקה והיא תחיה".

נלחמו על חייה. מימין: הבעל, מרים ובנה נתן, ד"ר אלכס זגרמן וד"ר שרון מסלוביץ' (צילום: שאול גולן)

מרים קרסה שוב ושוב, והצוות נאלץ לבצע בה החייאה שלוש פעמים. תוך כדי המאבק על חייה יילד הצוות את התינוק בניתוח קיסרי, והוא אושפז במהירות בטיפול נמרץ יילודים כשהוא מונשם.

"כל האפשרויות רצו לי בראש, אבל החלטתי שאני רואה רק אחת: שאני, היא והתינוק יושבים וצוחקים ביחד על הספה בבית. האמונה והתפילה נתנו לי את הכוח", ממשיך א'. "ירדתי לבית ־ הכנסת, פתחתי את היכל ארון הקודש, בכיתי, התפללתי והתחננתי לקב"ה שיציל אותה".

אבל המצב היה קשה מאוד. מערכת קרישת הדם של מרים הפסיקה לתפקד, והרופאים לא הצליחו לעצור את הדימום הקשה מהרחם. מהבית הוקפצו ד"ר ישי לוין, מנהל המרכז לבריאות האישה, ומנהל ליס, פרופ' יוסי לסינג, ויחד הם התייעצו עם הבעל אם לכרות את הרחם. "היא רוצה עוד הרבה ילדים, והרחם חשוב לה לא פחות מהחיים, אז תילחמו עד טיפת הדם האחרונה", השיב להם א', וכך היה.

מרים אושפזה ביחידה לטיפול נמרץ כללי והייתה מחוסרת הכרה במשך שבועיים. בזמן הזה גם הכליות שלה קרסו והיא הזדקקה לדיאליזה. "כשהיא התעוררה היא שאלה איפה אבא שלה?

במשך כל זמן ההרדמה היא ראתה אותו לידה, יושב ומתפלל", מספר א'. "אני לא זוכרת אפילו את הצירים, הכל נשכח ממני", מספרת מרים. "קיבלתי את החיים במתנה, לא הרבה נשים ניצלות במצבים כאלה".

"רק כשהבנתי שהיא בלי נזק מוחי, חזר לי הצבע לפנים", מספר בעלה. "לבננו קראנו נתן כי הקב"ה נתן לי אותה ואותו. הוא עשה אתנו חסד ענק".

המשפחה מודה לצוות בי"ח ולאלפי המתפללים ומבקשת שימשיכו ויתפללו לרפואת מרים בת רבקה ולהחלמתה המהירה.

תסחיף מי שפיר הוא אירוע נדיר בלידה שנגרם אחת לכמה עשרות אלפי לידות. "לא ניתן לנבא ולמנוע את התסחיף, ובמקרים רבים גם לא לטפל", מבהיר ד"ר מסלוביץ'. באיכילוב מסבירים ש־90% מהיולדות שסובלות מתסחיף מי שפיר מתות, ורוב אלה ששורדות - סובלות מפגיעה מוחית. בנוסף, ברוב המקרים היולדת גם מאבדת את הרחם - כך שהמקרה של מרים הוא נדיר במיוחד.

"ההתאוששות שלה הייתה מדהימה. היא עברה את כל הסיבוכים האפשריים ופשוט קמה לתחייה. זו הפעם הראשונה שראיתי כזה דבר", אומר ד"ר מסלוביץ'.

עושה שלום במרומיו הוא ברחמיו יעשה שלום עלינו ועל כל עמו ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2014 14:06 לינק ישיר 
סיפור מיוחד ומרגש אך עדיין לא ידעתי כיצד הוא קשור אלינו

אא"כ נאמר שאריה-מאיר עבר איזשהו סיפור רפואי דומה במשפחתו
או אז מובנת התרגשותו מהסיפור הנ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2014 13:05 לינק ישיר 

ארה"ב: פרה אדומה כשרה נולדה

אנשי מכון המקדש עובדים בחודשים האחרונים על מבצע לוגיסטי מורכב במיוחד להבאת פרה אדומה כשרה שנולדה בארה"ב, לישראל. הדרישה: כהן שלא נטמא למת. צפו (יהדות, בעולם)

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-%D7%A4%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%94.html

הכתובת ליוטיוב 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2014 13:27 לינק ישיר 

יפה מאד.
ראיתי את זה כבר ביום שישי שעבר בצהריים והראתי את התמונות למשפחתי אבל אז אשתי אמרה לי שאם אני לא קם לעזור לה להכין ת'בית לשבת אז במקום שבת שלום יהיה שלום שבת.
אז עזבתי ת'פרה אדומה והלכתי לעזור להכין את האדום האדום  :)

במילים אחרות אחים שלי - נו עוד שבוע עבר! מה נשתנה השבוע הזה מקודמו? שרואים עין בעין את מה שנאמר על ישמעאל: על פני כל אחיו נפל - היינו מה שהולך עכשיו באזור עירק שזה כמו טורנדו שמתקדם במהירות שיא והורס הכל. מדהים מה שהולך שם. ומוזר לי שאין שום התייחסות של אף נקניק בפורום בעניין וגם הרב לא מדבר על זה יתר על המידה. 

הלוואי ונזכה לבניין ביתנו במהרה אמן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2014 13:52 לינק ישיר 

תודה אחי

בעניין עיראק . .. אני ראיתי כמה קליפים מרוטר .. . שפשוט אסור לראות אותם .נקודה.
היה לי הרבה מה לתאר ונמנעתי

אבל צריך גם לדעת שהדבר הזה מתגלגל ומערבל את כל העולם במלוא מובן המילה.סרט חזק ביותר!!!
 ולמען הסר ספק אני אומר את הדברים בשמחה ובטוב לבב ובציפייה וברטט לגואלת הנצח. והכל מידו של הקב"ה וגודל הבלגן והחורבן הוא כאין וכאפס לעומת ישועת ה' שנראה כולנו -"אז ימלא פינו שחוק ולשונונ רינה"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2014 14:41 לינק ישיר 

תחליפו דיסק חברים כי כפי הנראה שניכם לא מעודכנים.
היתה התייחסות הן לפרה האדומה והן לכאוס בעירק.
מדהים שפיספסתם את ההודעות.

לא שאמרנו שם הרבה אבל התיחסות מינימלית היתה גם היתה
ואם לא הארכנו כנראה שאין כ"כ על מה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2014 10:34 לינק ישיר 

כשאני קורא על המלחמה בסוריה ובעיראק מצד אחד אני עצוב ומצד שני אני שמח.
אני עצוב בגלל שאנשים נהרגים וסובלים, אבל בעיקר עצוב לשמוע על ילדים רכים וחלשים שמעורבים במלחמה.

אני שמח שאני יהודי בארץ ישראל. ארץ ישראל בלי עם ישראל לא יכולה לפרוח. עם ישראל ללא ארץ ישראל לא יכול לפרוח. ארץ ישראל הנפלאה מגנה על עם ישראל. אם נתייחס אליה כנטל ונמסור אותה לאויבים היא לא תוכל לגונן עלינו, אך אם נתייחס אליה כאל נכס ונשמור עליה מכל משמר היא תמשיך לגונן עלינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2014 12:42 לינק ישיר 

כשתתחבר לתורה ועבודת ה' תזכה להבין יסוד חשוב
שלא מבזבזים אנרגיות על כלום
שלענייננו זה אומר
לא מבזבזים את הרחמנות הטבועה בנו כיהודים על גויים, בטח לא על הגרועים שבהם.
ושאין טעם בהבעת רגשות סתמית כגון "אני מקווה ש.." כאשר ניתן להשפיע באופן אקטיבי
לאמר: ע"י תפילה והתחזקות בתורה והתקרבות לקב"ה. הדברים האלה משפיעים ישירות
על מידת אחיזתנו בארץ ישראל. ארץ ישראל ועם ישראל הם ערכים עליונים אך אינם מספיקים
לבד ללא תורה ועבודת ה'. מאחל לך בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > ימות משיח בפתח - ההכנות לתקופה בעיצומן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.