|
|
| נשלח ב-22/6/2014 10:05 |
|
| |
שבוע הפרה האדומה
בכוונתי להריץ שאלה לכבוד הרב האם הפרה האדומה שנמצאת כרגע בארה"ב היא היא הפרה שאמור לעשות מלך המשיח? כרגע היא בת חצי שנה. בשעת עשייתה עליה להיות בת 4 - 3 . מה שאומר שיש לנו עוד 3 שנים בערך.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2014 11:27 |
|
| |
שבוע טוב ומבורך!!!
לדעתי הרעיון מעולה !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2014 21:58 |
|
| |
היום התקשר אלי יוסף עוזרו של הרב וביקש למסור את תשובת הרב לשאלתי האם הפרה האדומה הנמצאת כעת בארה"ב היא היא הפרה שלנו לה כולנו מחכים.
הרב אמר: בקרוב כשיומלך המשיח הכל יתגלה והכל יתפרסם וכולם יידעו מה שייך למה.
שוב הבעתי בפניו את מורת רוחי מסגנון התשובה המתחמק משהו אשר לא עונה ישירות על השאלה.
לאחר סיום השיחה כשהתבוננתי בדברים הבנתי שיש כאן אישור עקיף שזאת אכן הפרה. אך בגלל שהרב מתנגד בשלב הזה לפרסם את הדברים הקשורים לזהות המשיח וכל מה שמסביב בפרהסיא לכן הוא מעדיף להימנע מאישור פרטים כאלה ואחרים. לכן גם כשאומרים לו בפנים שהוא המשיח הוא לא מאשר ולא מכחיש אלא מסתפק בחיוך.
במילים אחרות הרב אומר: אל תבקשו ממני אישור לדברים האלה מי שהבין לבד הבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2014 12:33 |
|
| |
מתחילים לבצע את פקודות הרב ניר בן ארצי
נורווגיה נקיה מיהודים - 800 היהודים האחרונים עזבו
מה שהתחילו הנאצים ולא צלחו, הצליחו המוסלמים. 819 היהודים האחרונים בנורווגיה, נשברו ועזבו. שבדיה בדרך ואחריה מדינות אירופאיות נוספות. 1.5 מיליון יהודים באירופה מתחילים לחשוב על עלייה לישראל בגלל אנטישמיות מוסלמית ובגלל המצוקה הכלכלית באירופה. האיסלם עומד לכבוש את אירופה ללא קרב של ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2014 14:19 |
|
| |
ב"ה שאי אפשר להטמיע את הסרטונים האלה. מי צריך את הזבל הזה פה. אם אתה זוכר דנדוש יקירי אמרתי בעבר לא פעם: אלמלא הקב"ה והתורה והאמונה לא היינו זוכים להכיר משום שמזמן מזמן לא הייתי פה.. הייתי בורח לי לאיזה פינת חמד אהובה אי שם מצפון לכדוה"א ומדרום לפסיפיק ומעביר את החיים בזולו. מה לי ולכאב ראש הזה שנקרא מדינת ישראל והמזה"ת.
אבל עכשיו שיש בורא עולם בעולם ויש תורה ויש אמונה ויש ארץ ישראל אז ודאי וודאי שנעשה ה-כ-ל כדי לשמח את הקב"ה ולהגשים את חזונו להפוך את המקום הזה לגן-עדן עלי אדמות.
ולגבי היורדים למינהם.. הייתי מעלה את שניהם על רכבת אווירית אחת ושולח לכל הרוחות. יש כ"כ הרבה זבל במדינה שלנו שהגיע הזמן שמחלקת התברואה תצדיק את המשכורת שלה. "את שניהם" אני מתכוון את היורדים ואת ברסלבי האומן.. שניהם אצלי על אותו תקן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/09/2014 14:20:07
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2014 15:42 |
|
| |
שוב היהודים חוזרים על אותה טעות היסטורית

http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3640984,00.html
אותה טעות עליה דיברנו לא פעם לפיה עם ישראל לא משכיל לקרוא את המציאות נכון ומפספס את השפע והאור האלקי היורד משמיים בנושא מסויים כדי לעורר את העם לפעול באותו כיוון וכל מי שיפעל באותו כיוון מובטחת לו הצלחה וס"ד גדולה להשלים את המלאכה.
בפעם האחרונה שזה קרה זה היה לפני מלחמת העולם השנייה, לא יודע אולי אפילו הראשונה אני לא בקי מספיק בהיסטוריה, כאשר החלה התעוררות התנועה הציונית להקים את מדינת ישראל, היהודים כדרכם מוכי השינה לא השכילו לראות דרך עיניהם הטרוטות שמדובר בהתעוררות משמיים, החילונים דאז תפסו מהר מאוד את הפוטנציאל עלו על העגלה ומאז הכל היסטוריה. כיום ההתעוררות היא לגרש את האוייב הערבי מירושלים להחזיר את השליטה היהודית ולהתחיל לבנות את ביהמ"ק. לא עושים זאת? לא הדתיים ולא החילונים? אז הגויים והנוצרים יעשו זאת ויצליחו. בברזיל.. ה ירחם. זה מה שנקרא "עתידה תורה שתשתכח מישראל' בדורות האלה של סוף הגלות. אותה תורה המכירה את הקב"ה ואת דרכי פעולתו בעולם ויודעת לזהות מתוך הקורה בעולם מה אומר רבש"ע בשמיים ומה רצונו מאיתנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2014 21:58 |
|
| |
אם ישראל ישמרו שתי שבתות
אולי זה יביא את הגאולה. אני לא זוכר על עוד מקרה בעבר שעשו שבת עולמית לכל יהודי העולם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2014 08:50 |
|
| |
גאולה ודאי שלא יביאו אבל בהחלט משמח לראות את ניצני ההתקרבות גם במקומות הנמוכים האלה. אין ספק שזה נובע מאור הגאולה ההולך ומתחזק בעולם ורבים רבים חשים בטוב ובטוהר ההולך ומתקרב לעולם ובע"ה ישתלט עליו בקרוב ממש ויטהר אותו מכל הרוע והטומאה השולטים בו כרגע, יהי רצון.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2014 09:29 |
|
| |
לא אחי, ממש לא. את הוידאו הזה העלו אמש בסקופים ומאוד התרגשתי ממנו משום שעד עכשיו הקולות האלה היו נחלת העולם הגדול אך טרם הגיעו לארץ וזו הפעם הראשונה שאני שומע את השופר הזה פה בארצנו. אמרנו בעבר שמדובר בקול השופר המכריז על המלכת המשיח הקרבה. אבל אתה יודע.. קצת קשה להתרגש משופרו של משיח בשעה שיש לנו את המשיח מול העיניים ואנו עוקבים אחריו יום יום שבוע שבוע דבקים בו ובתורתו משתדלים להתחזק בדרכו ולהפיץ את משנתו.. אז כמה קולות של שופר צרוד ומזייף המושמעים ע"י המלאך מיכאל התוקע בקרן אילו של יצחק אבינו.. נו נו, ביני ובינך מה היא.. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/10/2014 09:29:44
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2014 11:38 |
|
| |
עכשיו אני מבין מה התכוונו חז"ל שאמרו שניסי מצרים יהיו טפלים לעומת ניסי גוג ומגוג . . . 
חייבים לשמר ולחדד את היראה והאהבה וההתלהבות.אי אפשר לקבל פני משיח ב-נונשאלאנטיות (בעברית צחה:"כדרך אתמול שלשום" ) אתה יודע שאני בלי התלהבות לא יכול ועל זה אמרו:"או דארבוקה או מיתותא "!!
תוקן על ידי danmash ב- 02/10/2014 12:16:47
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2014 12:56 |
|
| |
כי כעמך ישראל גוי אחד בארץ שאין כמוהו בכל העולם כולו!
פרוייקט שמירת השבת ליהודי התפוצות
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
מצטער אך לא יכולתי להישאר אדיש מול המראות המרגשים האלה של יהודים כ"כ יקרים ואהובים שזוכים אולי בפעם הראשונה להיכרות עם שמירת השבת.
דמעות של התרגשות עמדו בעיניי לראות את הנשמות היהודיות המתוקות האלה שלא משנה כמה רחוקים הם מהקב"ה ומתורתו הניצוץ היהודי שבהם מתעורר להשי"ת כשהם מקבלים הזדמנות טובה להתאחד עם בני עמם ולהתקרב אחד לשני ולאביהם שבשמיים. נו תגידו לי אתם.. עליהם הקב"ה יכול לוותר?? לא רק שפשיטא שלא אלא נבקש בהזדמנות זו מאבינו שבשמיים שיזכה אותם גם לעלות ארצה בקרוב ממש לזכות לקבל את פני מלך המשיח.
אין ספק שמדובר בתהליך הקשור לגאולה והתגלות המשיח בקרוב!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 21:16 |
|
| |
מחאת המילקי מברלין
לכל מי שלא היה על הכוכב הזה בשבועיים האחרונים - התעוררה לה מחאה "ספונטנית" של "ישראלים" שגרים בברלין וטוענים בתוקף שהכי טוב שם בעולם, ובאופן כללי הם ישמחו שכל עם ישראל יעבור לשם. ומה גולת הכותרת - המילקי זול. ונשאלת השאלה: מה עניין המילקי? וכבר ענו את התשבה: המילקי זה הסמל של המותרות הזולות (לא מוצר צריכה בסיסי שאי אפשר לחיות בלעדיו מחד, ולא בית מלון מאידך), ואני שואל: מה עובר על אדם שהולך לחיות עם הנחדים של מי שרצח את סבא שלו בשביל מותרות? למישהו יש בעיות נפשיות קשות מאוד, והם שכחו שהלכה שעשיו שונה ליעקב. אבל קצה החוט היחידלהבנת העיניין הוא - כשארץ ישראל מקיאה את יושביה היא יכולה לעשות זאת במספר דרכים - מלחמה, כיבוש, רצח עם, הגליה בכפיה, או גלות מרצון (כמו בימים אלו), כיוון שאין עוד זמן עד הגאולה, וכבר סיכמנו שיבו יום שבו כל מי שלא רצה לעלות לארץ יהיה מחוץ למשחק, אז מתחילים להעלות את הרף של להישאר פה בארץ. ועל פי מה שרואים כאןן - יוצא שניסיון השיכנוע לאנשים לעזוב את הארץ רק עומדים ללכת ולגדול - על מנת שכל מי שלא צריך להיות פה בגאולה לא יהיה כאן.
|
|
|
|
|