דע לך שזה לא המקרה הראשון בשנה האחרונה שעם ישראל מתגייס בפייסבוק לצורך לוויות חתונות עם הרבה אהבת חינם.
נשלח ב-3/8/2015 16:12
כשקראתי את הידיעה מייד חשבתי שלא רק דברים נוראיים קורים, אלא גם דברים טובים. ובטוח שיש המון מעשים טובים בסתר שלא מתפרסמים
נשלח ב-3/8/2015 17:22
אני יודע שזה לא המקרה הראשון כמוך כמוני גם אני רואה את העדכונים מסביב בפורומים השונים פה באזור אך הפעם בגלל הכתבה המסודרת והתמונות וההתרגשות מכמות האנשים התפעלתי במיוחד.
מה שמעלה על נס את גילויי האהבת חינם ותחושת האחדות והסולידריות בתוכנו לגבהים חדשים. אין לי ספק שזה עושה רעש גדול בשמיים ותורם רבות להמלכת המשיח שתהיה בקרוב בזכות אהבת ישראל ועשייה לשמה ללא שום אינטרס ונגיעה אישית.
נשלח ב-3/8/2015 17:38
הכל התחיל עם פרשת הנערים החטופים.
נשלח ב-20/8/2015 16:51
אין מילים . . . .מלא הארץ דעה את ה' . .
בית המשפט מפתיע: "עריכת משחקי הכדורגל בשבת היא עבירה פלילית"
שופטת בית הדין לעבודה קבעה בהכרעה תקדימית כי משחקי כדורגל בשבת הינם עבירה על חוק שעות עבודה ומנוחה: "הניסיון להכריח שחקנים לשחק בשבת הוא מעשה פלילי"
נשלח ב-20/8/2015 17:32
לא קצת נסחפת אחי? אני הולך לים ואתה זה שנסחף??
נשלח ב-24/9/2015 16:05
מאמרו של ד"ר גיא בכור על כוחו העולה הזרם האיוונגליסטי בנצרות והקשר ההדוק שלו לישראל
בחרתי בציטוטים הללו מתוך המאמר כדי להראות את החפיפה המדהימה שלהם לאמת כפי שהיא ידועה לנו מתורתו של משיח
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/09/2015 16:05:28
נשלח ב-24/9/2015 20:44
אין כמו ד"ר גיא בכור! כדאי לשאול את הרב בן ארצי עליו! הוא ממש נביא ויש לו דעות ישרות, ולמרות שהוא לכאורה מבחינה חיצונית לא חובש כיפה, הוא ממש מדייק והולך לפי דעת תורה בהרבה דברים
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/09/2015 20:47:42
נשלח ב-24/9/2015 20:50
מדוייק אחי, כל מילה פנינה. אכן צריך להזכיר אותו אצל הרב לשמוע מה יאמר עליו.
בל נשכח כיצד הוא מוגדר אצלי מזה זמן רב "המשיח החילוני" קראתי לו.
מבחינתי הבנאדם שווה מיליון 'דתיים'
נשלח ב-10/11/2015 16:11
תמיד נגד הציפיות תמיד ההיפך ממה שדימו רואי השחורות עיוורי האלקים אשר טחו עיניהם מראות את יד ההשגחה האלקית המובילה את ספינת המדינה אשר יצר הוא בחכמה, ולמרות נקביה הרבים וחילוליה לא רק שמסרבת היא לטבוע בים השנאה אליה אלא מפליאה לעשות בפריחתה ושגשוגה חרף כל שונאיה כאשר המנה העיקרית עוד לפניה - התגלות מלך המשיח והליכה לאוריה ברוך אתה ה' רופא כל בשר ומפליא לעשות!
נשלח ב-10/11/2015 20:44
מדהים!
אז המסקנה היא: שהקדוש ברוך הוא אוהב את מדינת ישראל.
מדינת ישראל שהיא יצירת כפיו.
נשלח ב-10/11/2015 21:34
אני נוהג לקרוא לזה "מדינת ישראל היא הבייבי שלו"
אולי לכן שמו של ראש ממשלתה האחרון (והנצחי.. חח) הוא ביבי מלשון בייבי - התינוק של הקב"ה כדי לרמוז שאת המדינה יצר בורא עולם והוא זה שמכוון אותה מטפח אותה ומגדל אותה ומי שהולך נגדה הולך נגדו
מודה ומתוודה - אלמלא מלך המשיח לא הייתי מגיע למסקנה הזאת
נשלח ב-11/11/2015 09:42
שמו של ביבי הוא בנימין, שהיה ה"בייבי", של יעקב אבינו
נשלח ב-11/11/2015 10:08
יפה מאוד תוספת מבורכת
אני הסברתי את שמו הפעיל ואת הוספת להסביר את שמו המקורי והכל מתנקז למקום אחד
אפשר אולי להוסיף - יעקב הרי נקרא ישראל ללמדך שביבי הוא הבייבי של "ישראל"
אין לי שום שנאה לעם האיראני ובטוחני שאם ישראל היתה מתגייסת לסייע לאיראן בהתפלה ובכל עזרה שרק תוכל כדי להעמיד אותם על הרגליים שוו בנפשכם מה דבר כזה יחולל בליבו של העם האיראני כלפי ישראל ואף בעולם כולו !
חשיבו רגע מה התגייסות של ישראל לעזור להם אפילו ללא תמורה, למרות כמה מוזר שזה נשמע אבל באמת מתוך כוונה לשם שמיים ללא בקשת תמורה מצידנו..
איזה רעש ומהפכה דבר כזה יחולל בעולם כולו!
"ישראל הצילה את האוייב המושבע שלה - איראן - מהתייבשות, ללא כל אינטרס"